Koti Uutisia Ulkomaat Kolmasosa amerikkalaisista uskoo uuden sisällissodan tulevan

Kolmasosa amerikkalaisista uskoo uuden sisällissodan tulevan

9

Tuoreen kyselyn mukaan 31 prosenttia Yhdysvaltain kansalaisista uskoo uuden sisällissodan alkavan seuraavan viiden vuoden sisällä. Tutkimuksen takana on Pulse Opinion Research, LLC. Kyselyyn osallistuneista 11 prosenttia uskoo uuden sisällissodan olevan erittäin todennäköinen tapahtuma, ja vain 29 prosenttia kyselyyn vastanneista uskoo sisällissodan olevan täysi mahdottomuus.

Demokraattien äänestäjien keskuudessa 37 prosenttia on huolissaan sisällissodan alkamisesta. Sama luku republikaanien äänestäjien keskuudessa on 32 prosenttia. Sitoutumattomien keskuudessa luku taas on 26 prosenttia.

Kyselyssä tulee myös esille se, että 59 prosenttia on huolissaan siitä, että presidentti Donald Trumpin vastustajat siirtyvät väkivallan käyttöön entistä useammin kuin mitä he jo ovat tehneet. Kyselyssä voi myös havaita rodullisia eroja uskomukseen siitä, onko uusi sisällissota tulossa vai ei. Valkoisista 28 prosenttia uskoo uuden sisällissodan tulevan, kun taas mustien keskuudessa jopa 44 prosenttia uskoo uuden sisällissodan alkavan lähivuosina. Muiden rotujen keskuudessa vastaava luku on 26 prosenttia.

Lähde: Nordfront

9 KOMMENTIT

 1. Jos tapahtuman todennäköisyys ei ole nolla, epätodennäköisenkin tapahtuman toteuttaminen on väistämätön, se on vain ajan kysymys. Tässä artikkelissa
  https://medium.com/s/story/the-surprisingly-solid-mathematical-case-of-the-tin-foil-hat-gun-prepper-15fce7d10437
  on matemaattisesti perusteltu mullistuksen todennäköisyydet jo totetutuneen historian perusteella. Sisällissotien todennäköisyys on huomattava, ja USAn on täynnä ristiriitoja ja jännitteitä.

  Yhteiskunnalliset mullistukset säännölisen epäsäännöllisesti toistuvat samankaltaisina kun omakohtaisesti sodan kauheut kokeneet ja näistä nuorempia varoittavat ikäluokat kuolevat pois; siihen menee noin 3…5 sukupolvia. Nuorimmille sukupolville jää vain selviytyneiden sensuroidut kertomukset (kuolleet kun eivät kerro miten ikävästi päättyi heidän elämänsä). Vähitellen yhteiskunnassa voimistuu vaarallinen ns. “Survivorship bias” (Wiki), erityisesti kun bankstereiden omistama MSM jatkuvasti syöttää typerää sotapropagandaa (elokuvat). Sitten kun Rahan Valtiaat päättävät, että on tullut aika sytyttää seuraava sota – kaikki tapahtuu samalla tavalla kuin oli tapahtunut lumemattomat kerrat aikaisemmin.

  Sisällissota on väistämätön Suomessakin – koska elintärkeitä resursseja ei riitä kaikille.

  • Ihan asiaa. Tähän historian toistumiseen Armstrongkin pohjustaa talousromahdusten kiertokulkunsa.

   Itse olen sitä mieltä että koska nyt Trump on pistänyt tuulemaan ja maan talous on paremmalla tolalla sekä paranee koko ajan, niin ihmiset ovat leppoisampia kun elämä ei ole niin kovaa. Se siirtää konfliktia eteenpäin. Tai on jo siistänyt sen verran että median pitää alkaa rummuttamaan asiasta ja ajamaan sitä eteenpäin.

   Jos mietin mitkä tahot sotaan lähtisivät niin ne ovat varmaan ne värilliset ja väkivaltainen-vasemmisto joka riehui kuukausia Trumpin valinnan jälkeen ja huusivat suu kuolassa “Not my president”. Empä oikein muiden näe aiheuttavan konfliktia jos kerran kaikilla muilla menee taloudelilsesti ja varsinkin henkisesti paremmin. Se paljonko oligarkit sitten tuovat huumeita kansan käytettäväski, se on ehkä niitä ainoita pelinappuloita joilla voidaan sekoittaa pakkaa tehokkaasti.

   Mutta muuten näen sekä Amerikan yhdysvaltojen sisällissodan ja euroopan sodan väistyneen Trumpin valinnan kautta. Jos Clinton olisi päässyt valtaan olisi euroopassa jo sota. NATO olisi hyökännyt Venäjälle ja kaikki olisi kurjaa.

   Toisaalta, kun muistaa mikä kansanosa lähetettiin Australiaan ja Amerikan yhdysvaltoihin, niin mitä muuta voi olettaa?

   • Australiaan lähetettiin, Amerikkaan mentiin vapaaehtoisesti. Clintonin rahkeet eivät taatusti olisi riittäneet hyökkäykseen Venäjälle, vaikk’ei se nyt täyspäinen olekaan.

 2. nalle walhroos on parhaita kavereita pojun kanssa joka on suomen ja israelin kaksois kansalainen jutku joka varasti ase tegnologiaa ym suomelta ja myi ja tuli miljardööriksi! Miten melkein jokainen suur roisto sattuu olemaan juutalainen?? Kun lukee talmudia ja heidän mailmanvalloitus suunnitelmia niin ei ole mikään ihme! Valitettavasti moni herää liian myöhään ja on se suomesssakin sisällissota tulossa kun ruokajonoissa on kymmeniä tuhansia ja maahantunkeutujat asuu hotelleissa!

  http://www.jewsforhitler.com

  laittakaa vastarinta tämä sivu jakoon yksiä parhaimmista videoista youtube poistaa samantien nämä!!

 3. Sisällissodat ovat kansainvälisen Juutalais-mafian työkalu viedä omaa agendaa eteenpäin ja siis historiassa varsin uusi ilmiö, kun niitä on ollut vain n. 150-200 vuotta ja siis käytännössä kaikki sisällissodat ovat olleet juutalaisten järjestämiä.

  Kansallismielisten ei kannata haaveilla asioiden parantamisesta sisällissodan kautta, koska se vain pahentaa asioita, hajottaa kansan yhtenäisyyden, mikä on siis juuri juutalaisten päätavoite, vaan ottaa esim. valta niin kuin Hitler sen teki, ilman sisällissotaa yhdistämällä kansa, jonka jälkeen asiat voidaan laittaa maassa järjestykseen.

  • Erittäin samaa mieltä. Sisällissotaan ajautuminen olisi sama kuin astuminen sionistien miinaan. Yhtenäinen kansa pysäytti puna-armeijan rauhaa rakastavan vapautusyrityksen 1939-1940 ja yhtenäinen kansa rakentaa paremman maan. Itse asiassa Talvisota yhdisti sitä ennen hyvinkin kahtiajakautuneen Suomen.

   • Talvisota yhdisti sen minkä kansalaisssota rikkoi.
    Leninin suomelle antama itsenäisyys oli vain savuverho, jolla oletettiin suomen taipuvan helpommin myöhemmin tapahtuvaan neuvostoliittoon liittämisessä 39-40.
    Vuonna 1918 kommunistit tulivat ja sotkivat kummankin puolen asiat, niin vallasväen kuin työväenkin ja saivat näin käännytettyä nämä toisiaan vastaan.
    Suurta vahinkoa tehtiin puolin ja toisin henkilökohtaisella tasolla, mutta kuitenkin oltiin samassa rivissä talvisodan aikana puolustamassa omaa valtiota.

  • Sisällissota on ei-toivottavaa, mutta hyvinkin todennäköistä. Hitler yhdisti kansaa…mutta silti opponentteja teloitettiin ja suljettiin leireille/vankiloihin.
   Mielummin minäkin olisin likvidoimassa muutamaa ministeriä ja poliisijohtajaa, kuin esim. joka neljättä naapurustossa 🙂

Comments are closed.