Koti Uutisia Kotimaa Kokoomustaustaisen viestintätoimiston juutalainen: monikulttuurisuusjohtajia yrityksiin!

Kokoomustaustaisen viestintätoimiston juutalainen: monikulttuurisuusjohtajia yrityksiin!

10

Suomen vaikutusvaltaisimpiin viestintätaloihin lukeutuva Ellun Kanat julkaisi hiljattain artikkelin, jossa vaaditaan aggressiivisesti lisää “monikulttuurisuutta” ja “monimuotoisuutta” suomalaisiin yrityksiin. Artikkelin kirjoittajaksi ilmoittautuu sefardijuutalaiseksi taustaansa luonnehtiva Jasmin Assulin.

“Sillä maailma muuttuu nopeasti ja monimuotoisuuden merkitys yrityksissä kasvaa. Monimuotoisuudella on jopa yhteys yrityksen menestykseen”, juutalainen kertoo ja jatkaa: “Olen oppinut, kuinka erilaiset taustat tuottavat helvetin hyvää näkemystä.”

Assulin vakuuttelee, että “kulttuurien monimuotoisuus ja ihmisten erilaiset taustat, lisäävät luovuutta ja innovointia yrityksissä ja tiimeissä”. Aihetta käsittelevässä Twitter-päivityksessään hän puolestaan vaatii yrityksille Chief Diversity Officer -hahmoja eli toimitus- ja talousjohtajiin rinnastettavia “monikulttuurisuusjohtajia”.

Juutalaisen monikulttuurisuusjulistukselle alustan tarjonnut Ellun Kanat tunnetaan tiiviistä siteistä globalistipuolue kokoomukseen. Viestintätoimiston on perustanut entinen kokoomuksen kansanedustaja Kirsi Piha, minkä lisäksi toiminnassa ovat olleet mukana monet puolueen johtohahmoista, kuten Jan Vapaavuori ja Taru Tujunen. Ellun Kanat on myös tukenut finanssielitisti Sauli Niinistön presidenttikampanjoita.

Lähteet: Ellun Kanat (arkisto), Twitter (arkisto), MTV

10 KOMMENTIT

 1. Niimpä niin. Jos minulle yrityksen omistajana tulee sanomaan että “pitää palkata monikulttuurillisuutta” niin vastaan “Minä maksan palkan, minä saan vaatia ja laatia perusteet palkkaukselle”.

  Tuota monikulttuurillisuus höpötystä ei voi ymmärtää yrityksen toimintaan kuin yhdellä tavalla: Ne tekevät urakalla asioita joilla ei ole kiire. Eli, jos ei työ maistu niin sillä ei ole mitään merkitystä yrityksen liiketoiminnan osalta. Ja toistaiseksi sellaista yrotystä Suomessa ei voi olla koska jo lainkin puitteissa “yritystoimintaan pitää sisältyä riski”. Esimerkiksi opiskelija ei voi toiminimellä tehdä tilauksesta koodia, koska sellaisessa yritystoiminnassa ei ole riskiä.

 2. Ennen vanhaan Neuvostoliitossa Monikulttuurisuusjohtajaa kutsuttiin nimellä politrukki (политический руководитель). Hänen tehtävänsä oli valvoa, että hallituksen määräykset ehdottomasti ja kirjaimellisesti toteutetaan sekä ilmoittaa petturit ylemmille tahoille.

  Monikulttuurisuusjohtaja on myös voimavara yrityksille: antamalla korkeasti palkatun viran puolueen edustajalle firma takaa itselleen valtionapujen, verojen ja kaiken viranomaisvalvonnan “joustavan toimimisen” omassa firmassa. Ne kilpailijat, joilla ei ole poliittista virkailijaa, armottomasti putoavat pelistä pois ja joutuvat vakaviin vaikeuksiin.

  Monikulttuurisuusjohtaja on läheistä sukua kotiryssälle.

 3. Monikulttuurisuus iski Oulussa (myös varmasti monella muulla paikkakunnalla) joukkoraiskauksen muodossa, nyt yksi alaikäinen uhri on riistänyt itseltään hengen. Kärsivällisyys on loppumassa!
  Kansantuomioistuin tulee aikanaan hirttämään syylliset, niin päättäjät kuin tekijät.

  • En jaksa uskoa että suomalainen tekee mitään. Saksastakaan tuskin tänne leviää vassareiden murhainto, kun ovat silläkin puolella niin kovin laiskoja täällä. Tosin 66-vuotiaan papan pahoinpitelemisessä kolmisteen väijyttäen en näe minkäänlaisia meriittejä – oli uhri nyt kuka oli. Siihen en ota sen enempää kantaa.

 4. Suomen mainostoimistojen ja suunnittelutoimistojen johtajat tuntevat hyvin toisensa ja piirit ovat melko pienet, siinäkin on omanlainen hyväveliverkosto. Kaikki nämä firmat ajavat mädätystä ja pakkomonikulttuurisuutta ja entiset työ”kaverit” aiheuttavat vieläkin vitutusta typeryydellään. Terveisin useammassa mainostoimistossa ja suunnittelutoimistossa työskennellyt.

 5. Ilmeisesti yrirysten saunailtoihin ja pikkujouluihin kaivataan kulttuuritoimintaa a la Oulu, Turku ja Pori. Myös uudenvuoden ilotulituksiin on monella rikastajalla ammatillista annettavaa.

 6. Laittakaa nyt tuollekin kuvatukselle, joka “näkee vain oman nenänsä”, että on olemassa muuan Israel niminen valtio, joka on perustettu juutalaisille ja vain juutalaisille, jossa ei siedetä nk. “monikulttuurisuutta” edes nimeksikään.
  Siispä Hush sika metsään! Ja jätä tämä Suomi suomalaisille isänmaallisille normaalilla järjellä varustetuille ihmisille, jotka rakastavat tätä pohjoista ja karua syntymämaataan niin paljon, etteivät anna tuumaakaan maata, eivätkä periksi siitä asiasta, josta ei tule olemaan koskaan “neuvotteluvaraa” missään olosuhteissa, missään muodossa, missään tilanteessa, missään, ei täällä eikä muualla niin kauan kuin tämän 5-miljoonaisen kansan sydämessä sykkii suomalainen veri, joka ei vapise, eikä alistu pahan valtaan, eikä palvele vieraita arvoja, eikä siedä vieraiden valtojen ylivaltaa, hallintoa eikä sortoa, josta tämä maa on saanut kärsiä historiansa aikana syystä, että sitä verotettiin ja riistettiin samalla kun se jätettiin yksin aseettomana ja kouluttamattoman joukkona vihollisen sotilasakatemian kasvattien johtamien kenraalien joukkojen eteen kuolemaan, halvasti pettäen puuterista pöllyävän “suurvallan” pikkusormi ojossa teekuppostaan nauttivien menuettimestarien paetessa “Uumajan lohkolle” (Talvisota 1939, suomenruotsalaiset sotilaskarkurit pakopaikka) jättäen jälkeensä vain piikatytöt, joista näki 9 kk. kuluttua se, minkä kaikki valloittajat “muistavat” tehdä olipa hätäpaska aivan samanlainen kuin monen sadan vuoden kuluttua pääministeri Juha Sipilällä, joka korjasi “lausuntoaan paremmaksi” syystä, että vain tyhmä ja “arvopohjansa” mukainen kunniaton poliitikko ei todellakaan tiedä oikean ja väärän välistä eroa, niin totta kuin Lesti pyytää sunnuntaista toiseen kun pajatson tyhjäten viikon synnit anteeksi kuin pitkän piimän katkaisten, sillä aivan kuin syntienkin kanssa se ei katkaisematta katkea sen tiesi jo nykymittapuulla jokainen “edistyksellinen” maaseudun emäntä, jolla e ollut laonoven kokoisia “pikkupöksyjä” kesällä, muttei ollut vielä paparazzijakaan, mutta heidät korvasivatkin aina kaikkialle ehtivät pikkupojat. Hih, hih.

  • NYT TULEE JUHA-PASKAA® TUUTIN TÄYDELTÄ, PERKELE:

   “Siispä Hush sika metsään! Ja jätä tämä Suomi suomalaisille isänmaallisille normaalilla järjellä varustetuille ihmisille, jotka rakastavat tätä pohjoista ja karua syntymämaataan niin paljon, etteivät anna tuumaakaan maata, eivätkä periksi siitä asiasta, josta ei tule olemaan koskaan ”neuvotteluvaraa” missään olosuhteissa, missään muodossa, missään tilanteessa, missään, ei täällä eikä muualla niin kauan kuin tämän 5-miljoonaisen kansan sydämessä sykkii suomalainen veri, joka ei vapise, eikä alistu pahan valtaan, eikä palvele vieraita arvoja, eikä siedä vieraiden valtojen ylivaltaa, hallintoa eikä sortoa, josta tämä maa on saanut kärsiä historiansa aikana syystä, että sitä verotettiin ja riistettiin samalla kun se jätettiin yksin aseettomana ja kouluttamattoman joukkona vihollisen sotilasakatemian kasvattien johtamien kenraalien joukkojen eteen kuolemaan, halvasti pettäen puuterista pöllyävän ”suurvallan” pikkusormi ojossa teekuppostaan nauttivien menuettimestarien paetessa ”Uumajan lohkolle” (Talvisota 1939, suomenruotsalaiset sotilaskarkurit pakopaikka) jättäen jälkeensä vain piikatytöt, joista näki 9 kk. kuluttua se, minkä kaikki valloittajat ”muistavat” tehdä olipa hätäpaska aivan samanlainen kuin monen sadan vuoden kuluttua pääministeri Juha Sipilällä, joka korjasi ”lausuntoaan paremmaksi” syystä, että vain tyhmä ja ”arvopohjansa” mukainen kunniaton poliitikko ei todellakaan tiedä oikean ja väärän välistä eroa, niin totta kuin Lesti pyytää sunnuntaista toiseen kun pajatson tyhjäten viikon synnit anteeksi kuin pitkän piimän katkaisten, sillä aivan kuin syntienkin kanssa se ei katkaisematta katkea sen tiesi jo nykymittapuulla jokainen ”edistyksellinen” maaseudun emäntä, jolla e ollut laonoven kokoisia ”pikkupöksyjä” kesällä, muttei ollut vielä paparazzijakaan, mutta heidät korvasivatkin aina kaikkialle ehtivät pikkupojat.”

   TUO ON SIIS YKSI (1) VIRKE!!!

   Vittu, mikä vajokki. Juo lasillinen myrkkyä, jooko? Vitun säälittävä, typerä reppana. Miten joku voi epäonnistua elämässään noin vitun pahasti?

   Välimerkit? Ei.
   Kappalejako? Ei.
   Oikeaoppinen suomen kieli noin muuten? Ei.
   Sisältö? Ei.

   Miksi vitussa viitsit kirjoittaa tänne? Olet pelkkä vitun VIT-SI.

Comments are closed.