Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuspoliitikko rinnastaa kansallissosialismin pedofiliaan

Kokoomuspoliitikko rinnastaa kansallissosialismin pedofiliaan

13
Kokoomus on osallistunut avoimesti vuosien ajan Pride-marsseille, joissa pikkulapset pakotetaan kulkemaan yhdessä seksiasuihin pukeutuneiden aikuisten sadomasokistien kanssa.

Kokoomuslainen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen rinnasti kommunistilehti Kansan Uutisten haastattelussa kansallissosialismin pedofiliaan. Samalla Pietikäinen muistutti, että vasemmisto ja oikeisto taistelevat yhdessä rintamassa globalismin puolesta kansallismielisyyttä vastaan.

“[Pietikäinen] näkee perinteisten puolueiden – demareiden, keskustalaisten, kokoomuslaisten, vihreiden ja vasemmistoliittolaisten – olevan samalla puolella, jos toisella puolella on nationalistisia, uusfasistisia ja populistisia liikkeitä”, Kansan Uutiset kirjoitti.

– Perinteisissä puolueissa noudatetaan perusihmisoikeuksia, perussopimuksia ja perustuslakia. Säädöt veroprosenteista tai yksityistetäänkö terveysasemia ovat silloin pieniä kysymyksiä, kokoomuslainen europarlamentaarikko julisti.

Pietikäinen kommentoi myös itsenäisyyspäivän kuohuntaa. Kansallissosialistit järjestivät tuolloin Kohti vapautta! -marssin, jonka kärjessä kannettiin punamustavalkoisia hakaristilippuja. Marssin teema oli protesti poliisin politisoitumista vastaan.

Pietikäinen väitti, että hakaristilippuihin suhtauduttiin “vähättelevästi”, vaikka poliisi hyökkäsi väkivaltaisesti lipunkantajien kimppuun harjoittaen ennakkosensuuria marssin aikana. Pietikäinen kysyi retorisesti, olisiko pedofiilimarssiin suhtauduttu yhtä “vähättelevästi”.

Pietikäinen vaikuttaa unohtavan, että valtamedia, liberaali “tiedeyhteisö” ja vaikutusvaltaiset homojen lobbausjärjestöt ovat jo aloittaneet pedofilian normalisoinnin. Julkinen valta ei ole suhtautunut pedofilian normalisointiin vähättelevästi vaan kannustaen. Kansallissosialistit ovat sen sijaan olleet radikaalein vastavoima seksuaalisia perversioita edistäville painostusjärjestöille.

Lähde: Kansan Uutiset (arkisto)

13 KOMMENTIT

 1. Tämä Hämeenlinnalainen alkohollisti (tiedä sitten onko EU:ssa muuttanut tapojaan) antaa sellaisia lausuntoja joista näkee sen olevan todella etääntynyt kansasta.

  Terveyskeskusten yksityistäminen ei ole vielä ollut edes medioiden lööpeissä ja onkin hyvä tietää että niiden yksityistämistä ollaan ajamassa kovaa kyytiä. Se tarkoittaa että kyse ei ole “pienistä asioista” vaan “elämän ja kuoleman asioista”. Meitä ollaan viemässä yhteiskuntaan jossa yksi sänkyvuorokausi saattaa maksaa 10 000e ja leikkaus jopa 150 000e. Nythän yhteiskunnan verovaroista kerätään nämäkin kustannukset ja sairaanhoitoa ylläpitävät kunnat sekä sairaanhoitopiirit.

  Ja mikä tuo viittaus veroprosentteihin oikein oli? Ennen EU:ta minullakin oli veropprosentti 17%, nyt se on 27%. Samaan aikaan yli 7% vuotinen inflaatio pitää huolen että ostovoima pienenee joka vuosi. Ennen sai palkasta puolet säästöön, nyt on jo ollut kuukausia jolloin menee enemmän kuin tulee. Tästä voi hyvin nähdä “myönteisen EU-kehityksen” jota PIetiläisen tapaisen ihmisen ei tarvitse kohdata koska hänen palkkansa on verovapaata kuten muutkin kulukorvaukset. Ja hyvähän sieltä Brysselistä on huudella kun itse ei ole koskaan töitä tehnyt vaan elänyt elämänsä muiden työnteosta kerätyillä veroilla.

  Kuinkahan monen työntekijän verotulot tarvitaan että saadaan yhden Pietikäisen kuukausipalkka kulukorvauksineen kasaan? Riittääkö 70 vai tarvitaanko 250? No, PIetiläiskä on jo sen verran vanha (täyttää 60) että voi “hyvällä omallatunnolla” jäädä EU-eläkkeelle. Ja se mikä minua lohduttaa on se että sillä on vähemmän elinaikaa jäljellä kuin minulla.

  • Alkoholistiko muuttaisi tapojaan EU:ssa, eiköhän Drunkerin esimerkki pikemminkin kannusta juopotteluun kuin hillitse sitä.

 2. Tämä ei ole pilkun tarkkailua kun sanon että kannattaa tehdä ero “globalismiin” ja “oligarkkeihin/pankiireihin”. Globalismi on maiden välistä kansainvälistä kauppaa ja valtamedia on tarkoitushakuisesti siirtänyt sanan käyttötarkoituksen hieman sivuun. Saaden siitä itselleen paremman suojamuurin.

  Mutta että jos “vasemmisto ja oikeisto taistelevat yhdessä oligarkkien puolesta” niin se osuu paremmin kohteeseen kuin globalistien.

 3. Hienoa Sirpa! Isänmaallisuus ja järjen käyttö on siis ihan kaikkien mielestä pedofiliaa. Olet upea. Kertakaikkisen taiteellinen juoppo.

 4. Pietikäinen haluaa Euroopasta liittovaltion. Tämä tuli ilmi Turun Eurooppa foorumissa kesällä.

  Tämä ehkä hieman valoittaa tämän säälittävän puhuvan pään maailmankuvaa.

 5. Ja että ihan Kansan Uutisissa, tuossa Taistolaisten muinaisjäännepravdassa arvon rouva päästelee aivopierujaan. Joutavat historian tunkiolle molemmat.

 6. Pietikäinen paljasti sen “salaisuuden”, että perinteiset puolueet ovat kaikki samalla puolella kansaa vastaan. Hän mainitsee nationalistiset liikkeet, loogista koska hän on myymässä isänmaataan, fasistiset liikkeet, tätä en oikein ymmärrä sillä kysymyshän on yhdestä terävästä toteutustavasta, joka erheellisesti yhdistetään äärioikeistoon. Populismin mainitseminen on jo naurettavaa, sillä kokoomuksen ja muiden ns. perinteisten puolueiden propaganda täyttää selkeimmin populismin määritelmän.
  Muuten nykypopulismin määritelmänä mainittu “Väite joka ei perustu mihinkään tarkistettavaan faktaan, tai ei ole johdonmukainen ihmisluonnon tai luonnonlakien mukaisesti”, on mielestäni aika hyvä yleisluontoisena määreenä.

 7. Pietikäinen – Hautala – Jaakonsaari. The Axis of Evil eli Pahan akseli jonka yrjö aikoinaan lausui tarkoittaen ilmeisesti tätä tuhon kolmikkoa joiden uran helmet ovat jotakuinkin tätä.
  Sirpa Pietikäinen: ”Selvin päin en olisi humalassa auton rattiin lähtenyt”. Tää on nero.
  Heidi Hautala: Pimeän työn teettäjä. Moraalinen selkäranka on tämän olennon vastakohta.
  Liisa Jaakonsaari: Ei helvetti. Hanna Huumosen savior,kun Hanna pieni(kohtalaisen iso)meinasi saada kansalaispalautetta koivuniemenherralta paeten Brysselin katakombeihin Liisan hameen alle(yök).

 8. Onko Angela Merkel sitten pedofiili?

  Taas hän puhuu Saksan johtamasta Euroopan Unionista, jonka osavaltioiden pitää luopua itsenäisyydestään “Unionin hyväksi”.

  Tällainen ajattelu on on Saksan kosto Euroopan kansoille toisen maailmansodan seurauksena kokemastaan nöyryytyksestä, valtion alistamisesta USA:lle ja jatkuvasta miehitysjoukkojen maassa olosta. Saksan globaaliksi tehtäväksi on nyt tullut raiskata Euroopan valtiot. — Ja kostaa.

  Merkelin viimeisin puhe aiheesta\
  — **Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer.**

  https://duckduckgo.com/lite/?q=merkel%20%22Nation%20states%20must%20today%20be%20prepared%20to%20give%20up%20their%20sovereignty.%22

  • Varsin erikoinen näkemys, että tässä olisi kyseessä Saksan kosto Euroopan kansoille… Hieman kaipaisi lihaa luiden ympärille tämä?

 9. Jaaha Sirpalla on taas ollut varmaan pidempikin putkipäällä kun jutut ovat muuttuneet sakeiksi.

  • Sen kun ryyppää, mutta älköön vaan vaarantako muita tiellä liikkujia hyppäämällä kännipäissään rattiin. Sekapäistä höpinää eukolta.

 10. Taisi vanha viina haista kuten hänen ollessa ministerinä sinipunahallituksessa v. 1987-1991, jossa oli muistaakseni ympäristöministerinä Harri Holkerin (1937-2011) ollessa pääministeri, jonka hallituskausi johti Suomen pahimpaan lamaan 1990-luvulla. Mukana tätä keskeisenä voimana oli silloinen presidentti Mauno Koivisto.

  Sirpa Pietilä on aina ollut kokoomuksen vasenta laitaa ja innokas Neuvostoliiton ystävä, jolla pyrki profiloitumaan ja saamaan Moskovan täyden hyväksynnän eli “sertifikaatin” itselleen.
  Vihreys ja ympäristönsuojelu oli toinen agenda, jossa hän katsoi olevan itselleen läpi mentävän raon poliittisesti ja oli paavillisempi kuin paavi itse saaden tuolloisen kokoomuksen teollisuus siiven ja pösö herrojen vihat päälleen vaatimalla saasteiden ja muiden myrkkypäästöjen vähentämistä radikaalisti niin, että se lisäisi teollisuuden kuluja yksipuolisesti tähtitieteellisiin lukemiin ja nän heikentäisi merkittävällä tavalla sen kilpailukykyä kilpailijamaihin nähden. Ja kun tähän lasketaan vielä suomalaisen työläisen työn kalleus ja lakkoherkkyys vaikutukset olivat todella suolaiset idänkaupan jo tuolloin yskiessä pahoin kunnes se hajosi siinä samalla kuin Neuvostoliittokin.

Comments are closed.