Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuspamppu suuttui “antisemitistisestä” Guggenheim-parodiasta

Kokoomuspamppu suuttui “antisemitistisestä” Guggenheim-parodiasta

9

Kokoomuksen eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri ja kaupunginvaltuutettu Otto Meri kertoo Twitterissä kohdanneensa Helsingissä hälyttävän Guggenheim-parodiatarran. Tarra irvailee juutalaiselle rappiotaidemuseolle, jota globalistit yrittivät useiden vuosien ajan tuoda veronmaksajien rahoilla pääkaupunkiin.

– Kauppatorilta löytynyt tarra osoittaa hyvin Guggenheimin vastustamisen yhden keskeisen syyn: ksenofobian, kokoomusvaikuttaja jyrähtää.

Globalistin mukaan Guggenheim-vastaisuuden syy ei siis ollut museon täysin mauton “taide” eikä se, että kaupunkilaiset yritettiin pakottaa lahjoittamaan rahansa ulkomaalaiselle kulttuurimarxistisuvulle.

– Tämä lähentelee jo puhdasta juutalaisvihaa, Meri jatkaa keräten tärkeitä poliittisia irtopisteitä sionisteilta.

Myös juutalaiset itse ovat väittäneet, että Guggenheim-vastaisuudessa on todellisuudessa kyse helsinkiläisten piiloantisemitismistä.

Vuonna 2016 Helsingin Sanomat haastatteli Guggenheim-säätiön kakkosmiestä, juutalaista Ari Wisemania, joka ei antisemitismileimaa säästellyt:

– Olen tietoinen antiamerikkalaisesta retoriikasta ja imperialismisyytöksistä – –. Antisemitismistä kuulin – – toisen käden tietoja, Wiseman sadatteli, kun tieto Guggenheim-hankkeen torppauksesta tuli.

Lähteet: Twitter, Magneettimedia

9 KOMMENTIT

 1. Asianmukainen kuolinilmoitus. Kiitos siitä, ken ikinä tehnytkin sen. Kylläpä nyt sionisteja ja niiden hännystelijöitä pännii oikein urakalla, ja hyvä niin. Maahan, jossa kansallissosialismi nousee yhä vahvemmaksi, ei rappiotaiteen pyhättöä kannata yrittää väkipakolla pystyttää. Tervemenoa Gugge!

 2. 😀 Todella osuvaa huumoria.
  Ja lepää rauhassa, Guggenheim, emme kaipaa myöskään sinua kummittelemaan vielä.

 3. Maukasta huumoria. Jos Otolle ei kelpaa voi istuu kotona ja katsoa Yleä. Ihan sama.

 4. Hyvä Otto. Aina kannattaa kokeilla kielellä, josko heruisi herkkupisara. Sitten kun olet riittävästi pöyristellyt tarraa, kiinnitä välillä huomiosi suomalaisvihamielisiin fennofobeihin ja peittelemättömään antifennismiin.
  Eräs valittu popula vetoaa aina vähälukuisuuteensa kun tapahtuu jotain mikä ei heitä miellytä. Meitä suomalaisia ja suomensukuisia kansoja on lukumääräisesti vielä vähemmän, joten meillä siis lienee vielä korostetumpi tarve tulla suojelluksi.

 5. Min’ en ymmärrä noin hienoja sanoja kun “ksenofobia”. Mutta sarkasmin ja tilannehuumorin ymmärrän täysin. Ja tämä jos mikä on sarkasmia parhaimmillaan.

  Onko Suomen politikoista tullut niin syvältä perseestä lipovia liskoja että ne piereekin jos sisäänpäin tällaiaissa asioissa? Ainakin tämä Otto Meri osoitti täydellistä tilanne-tajuttomuutta menettämällä hermonsa tällaisesta. Ja osoitti vielä tyhmyytensä tuomalla asian oman mielipiteensä kanssa julki.

  En tiedä kuka tämän teki, mutta toivon ko. henkilöltä paljon vastaavanlaisia viiltävän teräviä sarkasmin kukkasia. Suomi on muuttunut niin ankeaksi paikaksi että edes huumori ei naurata enää. Ja kaikki kansakunnat ovat sewlvinneet läpi vaikeiden aikojen nimenomaan sarkasmilla. Siksi huumori on se jota Suomen yhteiskunta tarvitsee. Korrputoituneiden politikkojen tekojen vastapianoksi.

  Antaa kaikkien kukkasten kukkia.

 6. Haha, voi Otto loukkaantui tarrasta, on se kamalaa rasismia ja antisemitismiä. Kamala juttu. 😂

 7. Me valkoiset eurooppalaiset olemme seemiläisiä; semiittisiä, eivät juutalaiset. He ovat Nooan ruskean pojan Jaafetin jälkeläisiä, me olemme Seemin. Termin keksi juutalainen Moritz Steinschneider. Emme me valkoiset voi olla mitenkään anti-valkoisia! Juutalaisen puheet ovat aina pelkkää mielettömyyttä.

  »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
  Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
  Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
  Psalmi 137:7–9

  »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
  Joh. 8:44

  • No raamatun tarinoita nyt ei kannata pitää minään kiveen kaiverrettuina totuuden huipentumina tai tarkkoina historiallisina dokumentteina.

Comments are closed.