Koti Uutisia Kotimaa Kokoomusopiskelijat: ei korkeakoulututkintoa käteen ilman kansainvälistymisjaksoa

Kokoomusopiskelijat: ei korkeakoulututkintoa käteen ilman kansainvälistymisjaksoa

6

Kokoomusopiskelijat julkaisivat Eurooppa-päivänä 9.5. puheenjohtajansa Janika Takatalon suulla tiedotteen, jossa he vaativat kansainvälistymisjaksoa pakolliseksi jokaiseen korkeakoulututkintoon. Heidän mukaansa todistusta tutkinnosta ei tulisi saada ilman kansainvälistymistä.

“Ehdotuksemme olisi myös yksi tapa lisätä kansainvälisen liikkuvuuden tasa-arvoa. Nykyisellään naiset lähtevät vaihtoon useammin kuin miehet, ja yliopistoista lähdetään maailmalle ammattikorkeakouluja herkemmin. Myös asuinpaikka ja sosiaalinen tausta näkyvät liikkuvuustilastoissa. Pakollisena tutkinnon osana kaikki korkeakoulutetut hankkisivat kansainvälistä osaamista”, toteaa Takatalo tiedotteessa.

Kokoomusopiskelijoiden sivuilla kirjoitetaan, että asiaa on pidetty esillä esimerkiksi korkeakoulutuksen ja tutkimuksen visio 2030:tä laadittaessa. Tiedotteessa mainitaan, että kokoomusopiskelijat haluavat Eurooppa-päivänä korostaa EU:n rahoittaman Erasmus-ohjelman merkitystä opiskelijoille. He toivovat Euroopan parlamentin kasvattavan ohjelmaa sekä taloudellisesti että laajuudeltaan, jotta yhä suuremmat osallistujaryhmät saadaan Erasmuksen piiriin.

“Myös vapaa-ajalla hankittu osaaminen tulisi tunnustaa: reppureissailu Aasiassakin kartuttaa kansainvälisiä taitoja”, jatkaa Takatalo.

On totta, että matkustaminen sekä avartaa omaa maailmankuvaa että saa arvostamaan vielä enemmän omaa kansaa ja sen kulttuuria. Kokoomusopiskelijat kuitenkin ajavat kansainvälistymispakkoa, jolla he EU:n linjan mukaisesti pyrkivät edistämään valkoisten kansojen ja kulttuurien sekoittumista muihin rotuihin, maailman muuttumista yhdeksi kyläksi ja lisäksi he kehottavat pitämään kaikkia muita kansoja ja rotuja suomalaisten omaa kansaa ja valkoista rotua arvokkaampina.

Lähde: Kokoomusopiskelijat.fi

6 KOMMENTIT

 1. Olimme perheen kanssa pohjoisen laskettelu-ja hiihtokeskuksessa vuoden vaihteessa. Paikallinen kauppias- ja matkailuyrittäjä (vuokrasi mökkejä) oli joutunut pakosta, jotta saa tietyt yrittäjätuet, ottamaan espanjalaisia opiskelijoita työharjoitteluun.
  Kumpikaan ei osannut sujuvasti englantia, eikä tietenkään suomea, puhumattakaan, että olisivat kyenneet huoltaa moottorikelkkojen avulla mökkejä, tekemään klapeja, lumitöitä, palvelemaan kaupassa, ym. Siivoaminen oli heidän harjoitteluohjelmassaan kielletty.
  Yrittäjärouva totesikin, että näistä opiskelijoista on ollut hänelle enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta pakko mikä pakko. Mitään järkevää tekemistä opiskelijat eivät pystyneet työharjoittelussa tekemään, vaan olivat lähinnä lomailemassa Lapissa Erasmus-rahoilla.

  Ei siis ihme, että globalistikokoomuslaiset haluavat tämän kaltaista täyttä tyhjää, kunhan vain vapaa liikkuvuus kasvaa ja taikaseinästä pusketaan rahaa erilaisiin näennäishankkeisiin, joilla ei ole mitään todellista merkitystä.

  • Varmasti olisi löytynyt myös kotomaista työvoimaa kielitaidolla. Kuitenkan sitä eglantia ei tarvitse kuin palvelupisteissä, ei juuri muissa hiommissa. javarmasti myös sellaisen kielitaidon omaavia, jotka taitavat paikallisenkielen (oliko sitten saame?).
   Mutta hyvä esimerkki kokoommuslaisesta fasismista, joka sortaa ensisijaisesti oman maan kansalaisia jolla kutenkin olisi kapasiteettia.
   Tällaineen esitys mielestäni on rasistinen, koska kaikki eivät halua mihinkään ulkomaille tai liikkua vapaasti vaan jäädä suomeen tekemään töitä sekä uraa. valinnaisuus on täysin pois suljettu vaihtoehto näile kooomusnuorille jotka ajavat vain omaa ja puolueen etua.

 2. Stubbilainen kansainvälisyys: Britannia on jees, Yhdysvallat right on… Venäjä, muu Itä-Eurooppa, kehitysmaat = v*ttu mitä paskaa, mutta ryöstetään silti idän luonnonvarat ja rakennetaan naapuripitäjään moskeija… Monikultti on rikkaus. Ei mulla muuta!

 3. Periaatteessa ajatus on hyvä, mutta se miten se pitäisi toteuttaa köyhdyttää Suomea. Kansainvälistyminen tulisi toteuttaa yrityksissä palkkatöissä jolloin opiskelija saisi itselleen kokemusta ulkomailla työskentelystä ja toisi mukanaan rahaa Suomeen. Ei siten että Suomesta otetaan pääomaa mukaan ja viedään se ulkomaille.

  Itse aikoinani lähidin ulkomaille ja sain viisi kaveriani mukaan kun työpaikat olivat järjestyksessä asuntoineen. Toimme rahaa Suomeen ja olimme osa sitä reppumiesten ryhmää joka piti Suomea pystyssä Koiviston aiheuttamana konkurssin jälkeen.

  Tämä Sekoomus-nuorten aivopieru toimisi juuri päinvastoin. Ei hyvä. Kansainvälistymisessä toiset ovat parempia kuin toiset. Eikä kaikista tule myyntimiehiä. Miksi siis tietotaito pitäisi saada maasta pois yhdessä pääoman kanssa?

 4. Pelkkää mädätystä ja paskaa. Mahtaa veteraaneja vituttaa, että minkä takia taistelivat ja menettivät esim. raajoja.

 5. Kulttuurimarxistista monikulttuurisuus -mädätystä peliin ennen kuin oppiarvo heltiää. Eli tunnusta punaista tai globalismia. Jos olet esim. persu, sinut viedään kohta “leirikouluun” ja oppiarvon suorittamis vuosien määrillä ei ole mitään “kiirettä”.

Comments are closed.