Koti Uutisia Kotimaa Kokoomusaktiiveja epäiltyinä pedofiiliraiskauksista ja tappouhkauksesta

Kokoomusaktiiveja epäiltyinä pedofiiliraiskauksista ja tappouhkauksesta

16
Visa Marttila.

Hallituspuolue Kokoomuksen aktiivia epäillään Suomea järkyttäneen sadistisen homopedofiiliringin johtajaksi. Ringin jäsenet ovat livelähettäneet lastenraiskauksia Internetiin ja saaneet seksuaalista tyydytystä muun muassa lapsenmurhavideoista.

Kuten uutisoimme tänään, juutalaisomisteinen valemedia Helsingin Sanomat yritti luoda alun perin mielikuvaa, että pedofiiliryhmän jäsenet olisivat “natseja”. Pian kuitenkin selvisi, että jäsenet olivat homoja, joilla on ilmeisesti ollut fetissi sotilaskuvastoon.

Toistaiseksi pedofiiliryhmän ainoat tiedetyt poliittiset siteet ulottuvat “natsien” sijaan Kokoomukseen. Tänään julkisuuteen levisi tieto, että pedofiiliringin päätekijä on 57-vuotias yrittäjä Visa Marttila.

Marttilan henkilöllisyys selvisi, kun hänen sensuroitu valokuvansa valtamediasta yhdistettiin sensuroimattomaan valokuvaan hänen yrityksensä kotisivuilta. Hän on työskennellyt luottamustehtävissä muun muassa Töysän kirkkovaltuustossa.

Kokoomukselle torstai on ollut imagotappioita täynnä, sillä samalla paljastui, että puolueen kuntapoliitikkoa epäillään “erittäin vakavasta tappouhkauksesta” maahanmuuttokriitikko Laura Huhtasaarelle. Poliisi otti kokoomuspoliitikon kiinni hätäkeskuksen tietojen perusteella.

Hallituksessa Kokoomus on ajanut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkauttamista, mikä johti tänään korkeimman oikeuden määräämään toimintakieltoon. Hallituksen mukaan Vastarintaliikkeen aktiivien harjoittama maahanmuutto- ja sionismikritiikki olivat syitä järjestön kiellolle. Millaisia rikoksia Kokoomuksen aktiivien tulisi tehdä, jotta puolue luokiteltaisiin viimein rikollisjärjestöksi?

Lähteet: Kaleva, Ilta-Sanomat, Visa Marttila, Ilkka

16 KOMMENTIT

 1. Marttilan youtube-kanavalta löytyi myös tilaus saatananpalvonta-kanavalle.

 2. Kokoomus on melko avarakatseinen puolue. Hyäksynee jatkossakin jäsenikseen murhaajia, kiristäjiä, pahoinpitelijöitä, sadisteja ja pedofiileja. Joo-o, maailmanluokan meininki.

  • Unohtamatta juutalaisia. Ben Zyscowicz ja Wille Rydman ovat HaKehilan kestotilaajia ja kyseisen julkaisun vakiokolumnisteja.

 3. Kokoomus on vaarallinen järjestö. Mielestäni lakkauttaa pitäisi.

 4. Nämä on nyt tällasta suomalaista pientä pizzagatea eli jonkinmoista eliittiä osana isompaa verkostoa, joilla on se julkinen ulkokuori, mutta taustalla muhiikin saatananpalvontaa, orgioita ja sadistista homopedofiliaa.

 5. Visa saa sakot ja kuukauden ehdollista viikon koeajalla. Perustaa sitten puolueen yhdessä SETAn ja muun prideliejun kanssa ajamaan vapaampaa seksuaalipolitiikkaa.

  Vittu mitä ihmisaastaa maa päällään kantaa, meksikolainen kylpy näille olisi kohdallaan. Miten on SETA ja pridelobbarit, tämähän on juuri sitä lasten tutustuttamista seksuaalisuuden kaikkiin ilmenemismuotoihin ja mitä terveintä sellaista, vai kuinka? Tulkaas joku sieltä luolastanne kommentoimaan, jos runkkaukseltanne kerkiätte!

 6. Ai ai, kylläpä sattui pahaan aikaan Kokoomuksen kannalta nämä paljastukset. Kannatus on ollut muutenkin alamäessä, mutta näiden touhujen jälkeen alamäki muuttuu kohtisuoraksi pudotukseksi…

 7. Marttila on siis Kokoomukseen soluttautunut uusnatsi. PolPo ja HS sanoi, että näihin tekoihin liittyy natsismia. Tässä se taas nähdään mitä True Evil uusnatsit voi tehdä.

 8. Tekeekö kukaan asialle mitään? Annammeko “oikeuslaitoksen” hoitaa asian? Eli ovat päästäneet miehen jo vapaaksi?

  Nyt pitäisi ymmärtää, että koko järjestelmä, “valtio” on pilalle mädätetty. Suomalaisten pitäisi tulla yhteen ja perustaa uusi valtio tämän vanhan roskan tilalle.

  Tuhansia vuosia sitten meillä ei ollut mitään valtioita, vaan asiat hoidettiin ns. miesten kesken.

  Arabimaille joskus naureskellaan kun eivät luota poliisiin, mutta ainakin ne kertovat, että raiskaajilta lähtee siellä henki, toisin kuin Suomessa, missä selviää ilman todellisia seuraamuksia.

 9. HS ei ole juutaalaisomisteinen lehti, miksi pitää lietsoa juutalaisvihaa ja yhdistää se pedofiliaan.
  Tämä paljastus on vasta jäävuorenhuippu, koko vuori on kaivettava esiin.

Comments are closed.