Koti Uutisia Kotimaa Kokoomus ja keskusta: suomalaisia työntekijöitä ei saa suosia siirtolaisten kustannuksella

Kokoomus ja keskusta: suomalaisia työntekijöitä ei saa suosia siirtolaisten kustannuksella

6

Globalistipuolueet kokoomus ja keskusta hyökkäävät yhä röyhkeämmin suomalaisia työntekijöitä vastaan. Tuoreessa Yleisradion selvityksessä puoluejohtajat painottivat, ettei Suomi saa suosia kotimaisia työntekijöitä ulkomaalaisten tunkeutujien kustannuksella.

Puoluejohtajat kommentoivat teemaa, kun Yle kysyi näiden kantaa niin sanottuun työvoiman tarveharkintaan. Kyse on menettelystä, jossa “EU:n ulkopuolelta tuleville työnhakijoille myönnetään oleskelulupa vain, jos tehtävään ei ole saatavilla työvoimaa omasta takaa”, Yle kirjoittaa.

Kokoomuksen ja keskustan mukaan tarveharkinnasta on luovuttava. Puolue-eliitillä on tähän kaksi vahvaa motiivia. Tärkein motiiveista on se, että Euroopan unionia määräävä finanssieliitti vaatii kaikilta suurilta puolueilta valkoisten kansanmurhaan johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa. Toinen motiiveista liittyy puolueiden oikeistolaiseen ideologiaan – ne tahtovat ulkomaalaisen orjatyövoiman polkevan suomalaiset palkat maanrakoon.

Juha Sipilä ja Petteri Orpo perustelivat puolueensa kantaa muun muassa suomalaisten matalalla syntyvyydellä. Keskusta ja kokoomus tahtovat mieluummin hukuttaa Suomen rotumuukalaisiin kuin tehdä kotimaisia lapsiperheitä suosivaa sosiaalipolitiikkaa.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

  1. Palkkakustannuksistahan tässä varmasti on kyse. Kun suomalainen duunari haluaa järkevän korvauksen hukkaanheitetystä vapaa-ajasta, on hän automaattisesti itsekeskeinen oman edun tavoittelija, josta on päästävä eroon.

    Samalla rahalla voi sitten palkata useamman raketti-insinöörin tekemään sutta ja sekundaa; aina on aikaa ja varaa tehdä homma muutamaan kertaan uusiksi, vaan ei kerralla kunnolla. Loppupelissä helppo nähdä, kumpi tulee edullisemmaksi.

  2. Ja liittojen kommentti on …….. sama kuin niiden johdoissa istuvien puoluepamppujen.
    VArmasti aivan kalkkiviivoilla viikoa ennen tarveharkinnan poiston äänestystä (jos selalista tulee) aletaan rummuttamaan sen pitämistä, sitten levitellään käsisä ettei voitu mitään, mutta tässä olisi etuuksia omaan piikkiin ihan liiton puolesta.

  3. Tähän ei enää tiedä mitä sanoisi. Kai meilläkin sitten pitää tottua “Italialaisiin siltoihin” ja rakennuksiin.

    Tätä maata johtavat idiootit ja niitä hännystelee narsisti. Näiden johtajien toiminnasta tulee aina mieleen lastensadun loppu kirjasta “Eläinten vallankumous”. Ja sen viimeiset lauseet.

Comments are closed.