Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuksen Sarvamaa rauhoittelee terrorismikeskustelua: Strasbourgin ampuja “syntyi Ranskassa”

Kokoomuksen Sarvamaa rauhoittelee terrorismikeskustelua: Strasbourgin ampuja “syntyi Ranskassa”

9

Kokoomuslainen europarlamentaarikko Petri Sarvamaa ei pidä siitä, että Ranskan tuore terrori-isku on yhdistetty rotumuukalaisiin ja Euroopan pakolaiskriisiin. Sarvamaan mukaan tapauksella ei ole mitään tekemistä siirtolaisuuden kanssa.

Torstai-iltana poliisin luoteihin viimein kuollut Strasbourgin terroristi oli nuorehko arabimies, joka syntyi Ranskassa. Tutkimusten mukaan toisen ja kolmannen polven maahantunkeutujat ovat jopa ensimmäisen polven tunkeutujia keskimäärin vaarallisempia.

Kokoomuslainen eurokraatti yritti kuitenkin käyttää terroristin taustaa argumenttina avoimien rajojen puolesta: jos murhaaja on syntynyt Ranskassa, silloin hän on kokoomuslaisen logiikan mukaan “ranskalainen”. Kokoomus kiistää rotujen olemassaolon.

Sarvamaa tunnetaan eräänä Suomen aggressiivisimmista monikulttuurisuuslobbaajista. Vuoden 2015 pakolaiskriisin yhteydessä eurokraatti totesi, että meidän kulttuurimme tuho on käypä hinta siitä, että rajat pysyvät tulevaisuudessakin auki.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

9 KOMMENTIT

 1. Just joo, “allahu akbar!”, eikä mitään tekemistä rotumuukalaisuuden kanssa? Touhu on mennyt globalistikätyrien kanssa niin paksuksi, että eiköhän ole jo aika sovitella niitä huomioliivejä päälle täälläkin ja savustaa kansanpetturit joukolla ulos palatseistaan!

  • Joku aikoinaan totesi, että kissasta ei tule hevosta, vaikka se sattuisi syntymään hevostallissa. Eikä rotasta, todistaa tämäkin tapaus.

 2. Pitäisikö meidän siis arvioida ihmisiä heidän syntyperänsä mukaan. Että Ranskassa syntynyt olisi jotenkin aatelisempi kuin Ranskan ulkopuolella syntynyt. Tai päin vastoin, että ranskassa syntynyt olisi alempaa kastia.

 3. Toisen polven suomimusut ei ole kuin vähän vaaralisempia kuin isänsä. Mutta niitä on paljon. Paskoo jenggii. Kannattaa viedä ebola mettään harvennushommiin. Sielä kuusen alla arabipoeka kotiutuu.

 4. Kokoomus on selkeästi kultturimarxistinen puolue. Petri Sarvamaan lausunto on hyvä esimerkki siitä, miten terroristien ja valkoihoisten yhteiskuntien mädättäjien puolustelu tehdään piilottaen totuus ja hämärtäen asioiden rajoja, kuin kieron juutalaisen asianajajan puolustuspuhetta.

 5. Tuokin nk. “kommentti” osoittaa jälleen kerran sen tosiasian millaisia idiootteja “kykypuolue” kokoomus on täynnä. Kokonainen lauma heitä pyrkii pääsemään Alexander Stubbin “tasolle”. Kuriositeettina voi mainita, että Sarvamaa itse kyyristeli pöydän alla huoneessaan ja europarlamentin ovet olivat tiukasti säpissä heti ensimmäisten laukausten kajahdettua joulukadulla, jossa moni menetti henkensä ja useiden haavoittuessa.
  Eipä tuo jästipää edes mahoja surunvalitteluja huomannut esittää mokoman ampumarata -tapahtuman takia.
  Päinvastoin mepit twiiteissään ajantasaisesti ilakoivat itse olevansa turvassa ja kaiken olevan “hyvin”. Niimpä!

 6. No tuskin ihan vain idiootteja palkattaisiin vuosikymmeniksi yhdeksi tärkeimmistä toimittajista kansaa ajankohtaisohjelmissa harhauttamaan

 7. Strassbourg on vanha saksalainen kaupunki (nimikin sen jo sanoo), joka joutui pakkoluovutuksena ranskalle.
  Tässä on yksi ongelman ydin, kun paperittomat kulttuurinrikastuttajat lisääntyvät, ovat heidän jälkeläisensä automaattisesti kansalaisia, kuitenkaan ei kiinnitetä huomiota siihen että he elävät ja opettavat ghetoissaan nuoret omille tavoilleen jolloin nämäkään eivät integroidu vallitsevaan järjestelmään joka vielä tukee tällaista toimintaa.

Comments are closed.