Koti Uutisia Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta tahtoo hiljentää “rasistit”

Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta tahtoo hiljentää “rasistit”

3

Vihreiden nuorten naurettavan ja lainopillisesti kestämättömän Rasismi rikoslakiin -kampanjan ohella rummutusta kaiken joukkomaahanmuuttokritiikin vaientamisesta jatkaa kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta. Viime viikolla julkaistussa blogikirjoituksessaan liiton varapuheenjohtaja Emmi Venäläinen antaa ymmärtää, ettei sananvapaus Tuhatkunnan mielestä koske “rasistia”.

Emmi Venäläinen
Emmi Venäläinen

Venäläinen verhoaa tämän kannan kiertoilmauksiin, kuten väitteeseen siitä, että Suomessa on “tietyn keskustelijaryhmän piirissä hukattu sananvapauden ehdoton aisapari: sanomisen vastuu”. Venäläinen myös ripittää, ettei “kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa kenestä tahansa”. Mikäli jokin taho uskaltautuu puhumaan kaunistelematta esimerkiksi siitä, millaisessa tilanteessa lähes koko Eurooppa joukkomaahanmuuton vuoksi on, on se “ihmisryhmien perusteetonta demonisointia” ja sananvapauden väärinkäyttöä.

Venäläinen ilmaisee pöyristyksensä aloitteelle lakimuutoksesta, jonka mukaan laissa ei enää kriminalisoitaisi “kiihottamista kansanryhmää vastaan”. Hän kirjoittaa, ettei se muka palvelisi sananvapautta millään tavalla. Ehkei sellaista yhden totuuden “sananvapautta”, jollaista Venäläinen ja kumppanit Suomeen ajavat, mutta todellista sananvapautta kylläkin. Totuus on, että laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on asetettu kansallismielisten vaientamiseksi ja ajamiseksi ahtaalle.

Venäläistä arvatenkin häiritsevät suunnattomasti vaihtoehtomediat, joita hän kyseisessä blogikirjoituksessa nimittää nurinkurisesti valemedioiksi. Hän yrittää valaa uskoa valtavirran mediaan kirjoittamalla sen “vapauden” ja “riippumattomuuden” olevan itsestään selvä asia. Venäläinen väittää, ettei mediatalojen aatteellinen puhdistaminen (marxismista) kuulu sananvapauden piiriin.

Tekstinsä lopussa Venäläinen päivittelee saaneensa viime blogikirjoituksensa jälkeen uhkausviestejä. Liekö tuo ihmekään, kun hän haluaa eristää julkisesta keskustelusta kaiken nykyiseen yhteiskuntaan kohdistuvan kritiikin. Venäläinen vaatii tässäkin tekstissään niin oikeuslaitosta, päiväkoteja kuin “toimeliaita ja rakentavia yksilöitä” puuttumaan entistäkin järeämmin yleisesti hyväksyttyjen arvojen ja totuuksien kyseenalaistamiseen. Hänen saamansa “uhkaukset” tuskin ovat mitään verrattuna todellisen opposition jatkuvaan painostukseen ja suoranaiseen vainoamiseen.

Lähde: Kokoomusopiskelijat.fi

3 KOMMENTIT

  1. “Kokoomukselainen opiskelijaliitto Tuhatkunta tahtoo” pitää pakolaisbisneksen rahahanat auki ja “hiljentää rasistit”, koska ne vastustavat korruptiotunutta markkinataloutta, jolla jäävit rahan ahneet päättäjät “rikastuttavat” itseään ja muita sidosryhmiään seurausksista (kansasta) välittämättä.

  2. Lainaus: “Hän yrittää valaa uskoa valtavirran mediaan kirjoittamalla sen “vapauden” ja “riippumattomuuden” olevan itsestään selvä asia.”

    Ei ole mitään sellaista kuin “lehdistönvapaus”. Tässä alla olevassa linkissä eräs ruotsalainen journalisti kertoo, kuinka hän oli läsnä tilaisuudessa, jonne oli kutsuttu joukko erääseen konserniin kuuluvien paikallislehtien edustajia. Konsernin päällikkö oli saapunut paikalle kertomaan, kuinka ruotsidemokraatteja tuli artikkeleissa käsitellä! Tämä tapahtui ennen Ruotsin vaaleja vuonna 2014.

    Journalisti oli sisäisesti kapinoinut tätä painostusta vastaan ihmetellen, miksi heidän pitää hyökätä jonkin puolueen kimppuun. Totuuden kertomisenhan pitäisi olla se olennainen asia. Lopulta hän päätti kertoa tämän blogissaan. Kas tässä:

    https://annaerniusferraz.wordpress.com/2016/04/14/mina-upplevelser-pa-en-tidningsredaktion/

Comments are closed.