Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuksen entinen piirijohtaja sai syytteet törkeästä kavalluksesta

Kokoomuksen entinen piirijohtaja sai syytteet törkeästä kavalluksesta

25

Samaan aikaan kun Turussa käydään poliittista oikeudenkäyntiä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lopettamisesta, saa kokoomuksen entinen piirinjohtaja syytteet törkeästä kavalluksesta. Tämän lisäksi on paljastunut, että kokoomus yritti piilottaa rikoksen kansalaisilta.

Kaakkois-Suomen kokoomuksen entisenä toiminnanjohtajana toiminutta Paula Kylä-Harakkaa syytetään törkeästä kavalluksesta. Hänen epäillään käyttäneen puolueen varoja omiin menoihinsa.

Jottei kiusallinen asia puolueen sisällä rehottavasta rikollisesta toiminnasta tulisi julki, yritti puolue salata asian julkisuudelta. Puolue teki Kylä-Harakan kanssa sopimuksen, että jos hän maksaa osan kavalletuista varoista takaisin, jäisi asia siihen. Epäselvää on, kuinka asia päätyi poliisin pöydälle.

Kylä-Harakan toiminta on epäillyn kavalluksenkin lisäksi ollut mitä ilmeisemmin hyvinkin kyseenalaista. Hänen toiminnastaan oli lähetty noin kaksi vuotta sitten kirje puoluesihteeri Janne Pesoselle. Kirjeessä kerrottiin, että Kylä-Harakka eli “täydellistä kaksoiselämää” oman puolisonsa tietämättä. Hänen kerrotaan myös tulleen raskaaksi naimisissa olevalle kokoomuslaiselle aktiiville. Tämän lisäksi kirjeessä kyseenalaistettiin Kylä-Harakan holtitonta rahankäyttöä.

Hurjinta asiassa on se, että kokoomuksen johto oli tietoinen asiasta ja päätti tästä huolimatta järjestää Kylä-Harakalle uuden korkeapalkkaisen pestin. Vain puolitoista tuntia ennen kuin yhden johtajatason määräaikainen kunnanviraston tehtävän haku päättyi, Kylä-Harakka toimitti oman hakemuksensa tehtävään. Hänen suosittelijanaan toimi entinen ministeri ja Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori.

Virkaan valitun Kylä-Harakan kanssa paikasta kilpaili 51 muuta henkilöä, joiden joukossa oli erittäin kokeneita alan ammattilaisia, joilla on vuosien työkokemusta esimerkiksi Nokian, Tikkurilan ja YIT:n kaltaisissa yhtiöissä.

Lähteet: Yle, Iltalehti (1,2)

25 KOMMENTIT

 1. Muistan joskus lukeneeni, että kaksi Kokoomukseen kulunutta miestä sai vankeustuomion törkeästä huumausainerikoksesta ja muista rikoksista. Pitäisikö Kokoomus kieltää rikollisjärjestönä, ja koska se toimii hyvän tavan vastaisesti?

  • Sitten kun viimeinen kokoomuslainen on hirtetty viimeisen vassarin suolista eduskuntatalon portaille, niin harašoo.

  • Tähän vielä lisätäkseni komppaan Juhaa:
   “Taannoin, ei edes niin kovin kauan aikaa sitten, Helsingissä kokoomuslainen, taisi olla peräti entinen kokoomusnuorten johtohahmo Jukka Romppainen murhasi 58-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen naisen.

   Kuuliko kukaan poliitikkojen vaativan kokoomuksen kieltämistä? Saati puhuiko kukaan viharikoksesta?

   Romppainen TODISTETTAVASTI murhasi naisen”
   Pitäisikö Kokoomus kieltää rikollisjärjestönä ja hyvien tapojen vastaisena? KYLLÄ!

   • Lait eivät koske maksettuja valehtelijoitamme eli “päättäjiä”. Heh, eivät nuo lutkat mistään päätä. Naurettavia pellejä, jotka tulevat vielä kohtaamaan ikävän loppunsa.

   • http://mvlehti.net/2016/09/22/paikassa-missa-jimi-karttunen-kaatui-tapettiin-mies-potkimalla-vuonna-2003/ ← Tuli luettua äsken tuo.

    Rauha »Viikingin» sielulle – oli hienompi mies, kuin moni uskoisikaan. Niin, ne on ne kuuluisat ennakkoluulot… Minua oksettaa tämä »kansa» joka kaunista maatamme tuhoaa päivä päivältä. Miten ihmeessä tilanteen on annettu mennä näin kamalaksi? Revisionisti Vesa-Ilkka Laurio on oikeassa: perkelelauma täällä häärää, joka koostuu 1. luokan nartuista (suomalaisista »miehistä») ja 2. luokan nartuista eli suomalaisista naisista. Varsinkin suurissa kaupungeissa ei tunnu kukaan panevan hanttiin ja esim. maahan tunkeutuneet kehitysmaalaiset saavat rellestää mielin määrin ja pitää jopa »mielenosoituksia», joka on jo kyllä kaiken huippu! Pitääkö minun täältä maaseudulta lähteä opettamaan kansaa ja laittomia muukalaisia käyttäytymään? Ei harmaa, betoninen ja somaleita ynnä muuta saastaa pullollaan oleva Helsinki erityisemmin nk. »nappaa» sattuneesta syystä (asun luonnon keskellä museoviraston suojelemassa miljöössä, totaalisessa RAUHASSA).

    Kaupungissa käydessäni olen häätänyt jo kolme kertaa Romaniasta tullutta saastaporukkaa hevon vittuun – keinoja kaihtamatta (minulta ei mielikuvitus ihan heti lopu!). TV:n ja radion olen sulkenut vuosia sitten – juutalaisesta roskalehdistöstä puhumattakaan. Tämä maa tuntuu olevan täynnä syöpää ja AIDS:ia. Ainoa joka minua ilahduttaa, on kaunis, ainutlaatuisen korvaamaton luontomme. Eiköhän juutalaisten kätyrit saa senkin raiskattua ja myytyä pois.

    Kaikesta huolimatta: taistelkaa ja rukoilkaa. Pitäkää itsenne kunnossa. Lakatkaa satuttamasta itseänne alkoholilla, tupakalla ja huumeilla. Älkää kohdelko muita elämänmuotoja riistävästi. Mutta loiset – ne muistakaa tappaa. Herra anna meille voimaa, viisautta ja uskoa sekä murskaa vihollistemme päät!

    P.S.: Minkälainen sairas, perverssi, typerä mieli voi kuvitella kehitysmaalaisten kuuluvan Suomeen tai että heidän ongelmansa (kotimaassaan tai missään muuallakaan) kuuluisivat millään tavalla meille tai meidän hoidettaviksi? Minkälainen idiootti voi saada päähänsä ajatuksen, ettei Suomi kuulu suomalaisille ja että isänmaallisuus ja ylpeys meille kuuluvasta kotimaastamme voi olla jollakin tavalla väärin? KAIKKI on väärin tässä sionistissa helvetissä, joksi koko planeetta uhkaa muuttua. Kaikki hyvä käännetään pahaksi ja kaunis rumaksi.

    Maapallolla kuolee joka päivä 500 000 ihmistä.

 2. Harakathan ovat hanakoita kaiken kiiltävän perään. Tässä tapauksessa voitaneen puhua myös eräästä toisesta lintulajista, joka jätetään mainitsematta, sillä sen nimi on munahaukka ja sitä ei sovi mainostaa alaikäisille.

   • Olet oikeassa. Pyydän anteeksi höyhenpeitteisille siipiveikoille aiheuttamaani mielipahaa. Ja kun ensi vuonna taas pesitte tuossa pihapuussa niin nokka kiinni ennen aamukuuta, kiitos…

 3. Sitä se on ku rikolliset johtaa maailmaa,surullista että saksa hävis ww2 rikolisille

 4. Kokoomus on erittäin vahvasti hyvien tapojen vastainen ja rikollinen puolue, kielletään se lailla… ai ei vai?

 5. Tottahan viranomaiset ovat TARKKAAN selvittäneet ketkä Kokoomuksen johdossa ovat pyrkineet salaamaan rikoksen?

  SYYTTÄJÄ varmaan tutkii onko kyseesä mahdollisesti kyseessä rikollinen toiminta. Avunanto tai salaamisrikos?

  Ja huomioidaan myös teon vaikutus yleiseen lainkuuliaisuuteen; ei kai rikollinen toiminta saa olla “ponnahduslautana” merkittäviin virkoihin ja/tai suosituksena niihin? Ei vaikka niiden tekijällä olisi kuinka “isoja” nimiä tahansa hakemustensa tukena.

  Eihän?

 6. Mitenkäs se menikään että karvahaarukalla saa ja hevosella pääsee. Pitkäjakoinen törkeä peton oman edusn tavoittelussa on sellainen asia jota tulisi aina rangaista kovimmän päälle. Oma elämäntyyli ei selitä asiaa. Jos ei ole varaa elää yltäkylläistä elämää, silloin eletään normaalia.

  Onkohan tuon äiti käyttänyt päihteitä odotusaikana?

  No, yhtä kaikki. Harmi ettei tuosta ole kunnon valokuvia. Tuo nenä kiinnittää huomiota mutta korvia ei oikein näy. Toisaalta… sillä on poskipäät mutta…

 7. keskustalaiset ovat samalla viivalla meriitteineen, kun muistellaan Kauko Juhantaloa, joka ensi potkittiin pois ja seuraavalla kierroksella valittiin uudestaan kunnes taas käytti asemaansa väärin, ei tulliut sanktioita mutta oma massi kasvoi.
  Eikä yhtään pahemmaksi jää vihreät ja demarit, johtoporras ja vasallit ovat järjestään rikosrekisterin omaavaa porukkaa, kaipa se heidän mielestään on käsite meritistä että osaa muilta viedä häikäilemättömästi.
  Kun katsotaan historiikkia taaksepäin, niin oikeasti piti olla nuhteeton elämä jo ennen kuin pääsi edes listoille ja valituksi tulemisen jälkeen piti ryhdin pysyä sekä käydä jopa palkkatyössä, koska ajatus oli että heidät on valittu edustamaan kansaa ja sen ääntä kansan eduksi, siitä maksettiin vain nimellinen korvaus.

  • Eikös se Juhantalo käynyt ihan vankilassa asti istumassa tuomiotaan. Ja sen jälken oli taas “kansan edustaja”. Se kyllä kertoo jotain kepulaisista. Ja suomalaisista äänestäjistä kaikkiaan.

   • 1v. Ehdollista sai äänestyksen perusteella ja kahteen otteesen oli vielä sen jälkeen eduskunnassa.
    Mikäpä ettei, olihan meriitit jo kohdillaan.

 8. Tällä tapauksella ei sitten ole mitään tekemistä hyvien tapojen vastaisuuden kanssa, ettäs tiedätte mokoma vähä-älyinen vaalikarja.

  Yst. Terv. Poliisihallitus

  • Kukas cuck-poliiseista avasi sanaisen arkkunsa tällä kertaa: se neekereitä adoptoiva homo vaiko se Marco de Witin arkkivihollinen; oikea über-cuckmeister?

   • Vahva veikkaus, että juutalarppi tai joku hänen takkuvaristukijoukoistaan. En oikein jaksa uskoa, että kukaan (ainakaan täyspäinen) virkamies moiseen vaivautua. Tosin, ammattietiikka lienee hiukan eri kuin joskus aikoinaan…

 9. Sarkasmi on jotain väkivaltaa ja jopa vihapuhettakin pahempaa..
  Kuten joku suvakki taannoin totesi “Sanatkin voivat satuttaa” 😀 😀 😀 😀

Comments are closed.