Koti Uutisia Koiranpentu tapettiin tiskikoneessa Memphisissä

Koiranpentu tapettiin tiskikoneessa Memphisissä

0

Tennesseeläismies on asetettu syytteeseen törkeästä eläinrääkkäyksestä tapettuaan koiranpennun tiskikoneessa ja heitettyään sen jätteiden joukkoon.

27-vuotias Marcus Curry vangittiin törkeästä eläinrääkkäyksestä Yhdysvaltain Memphisissä, kun tämä tappoi koiranpennun käynnissä olevassa astianpesukoneessa. Curry pidätettiin, kun huoltomies löysi kuolleen koiranpennun keskiviikkona roskien seasta.

UK_Marcus_Curry
Marcus Curry.

Lähistöllä olleet urakoitsijat kertoivat nähneensä saksanpaimenkoiransukuisen pennun Curryn terassilla. Koira oli sidottu lyhyellä hihnalla useiksi päiviksi ilman vettä. Kun Currylle huomautettiin asiasta, hän vei koiran sisätiloihin. Noin tunnin kuluttua tästä hänen kerrotaan tulleen ulos kantaen punaista kassia, jonka hän heitti roskikseen.

Pennulle vettä antanut Henry Jones kertoi löytäneensä likomärän koiran roskien seasta. “Ajattelin, että tuon täytyy olla se koira”, Jones kertoi. “Avasin kassin ja näin koiran sekä sen, että se oli märkä”, hän jatkoi.

Curry kielsi laittaneensa koiran astianpesukoneeseen, mutta myönsi pistäneensä sen ruumiin kassiin ja heittäneensä sen roskien joukkoon. Todistaja kertoi kuitenkin poliisille, että Curry oli sanonut laittaneensa pennun tiskikoneeseen ja jättäneensä sen sinne “liian pitkäksi aikaa”. Toinen silminnäkijä kertoi myös nähneensä, kuinka Curry otti elottoman koiran ulos tiskikoneesta.

Curry perusteli tekoaan myöhemmin sillä, että hän halusi estää pentua tekemästä tarpeitaan kylpyhuoneen lattialle.

 

Lähde: Daily Mail