Koti Artikkelit Kohti Vapautta: uudet kotisivut, aktivismia ja uusia videoita

Kohti Vapautta: uudet kotisivut, aktivismia ja uusia videoita

1

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -liike uudisti äskettäin kotisivujaan, joihin voi tutustua osoitteessa KohtiVapautta.com. Uudistuneella verkkosivulla kerrotaan, että liikkeeseen saa nykyään yhteyden halutessaan myös PGP-salauksen avulla.

Tänä vuonna aiempaa aktiivisemmin toiminut liike on säännöllisen toiminnan lisäksi lähiaikoina järjestänyt kamppailupäivän, julkaissut kutsuvideon itsenäisyyspäivälle sekä pitänyt julkista aktivismia Uudessakaupungissa.

Viikolla 39 liike järjesti Keski-Suomessa urheilupäivän, jonka tarkoitus oli kehittää osallistujien osaamista mm. nyrkkeilyssä ja itsepuolustuksessa. Liike kannustaa suomalaisia hakeutumaan urheilun ja erityisesti kamppailulajien pariin.

Viikolla 40 liike järjesti Uudessakaupungissa julkista aktivismia kaupungin perinteisten perinteisten syysmarkkinoiden aikaan. Paikalla tavattiin kansanpetturipuolueiden edustajia sekä käytiin paikallisten kanssa keskusteluja laidasta laitaan. Tarkemman raportintapahtumasta voit lukea tästä linkistä: https://kohtivapautta.com/2019/10/14/aktivismia-uudessakaupungissa/

Kotisivujen uudistamisen yhteydessä liike julkaisi myös teaser-mainoksen vuosittaiselle itsenäisyyspäivän marssille, joka on perinteisesti järjestetty Helsingissä.

Tarjoamme journalistisista syistä näkyvyyttä kansallissosialistiselle toiminnalle. Kohti Vapautta! -liikkeeseen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

1 KOMMENTTI

Comments are closed.