Koti Artikkelit Kohti vapautta! -marssi kuvina

Kohti vapautta! -marssi kuvina

9

Suomen kansallissosialistit järjestivät itsenäisyyspäivänä jo kolmatta kertaa Kohti vapautta! -marssin. Tänä vuonna paikalla oli noin 400 marssijaa. Päivän teema oli protesti poliittista poliisia (PolPo) vastaan.

Marssi sujui suhteellisen rauhallisesti, sillä vastamielenosoittajat välttivät parhaansa mukaan fyysisiä yhteenottoja. Ainoisiin väkivaltaisuuksiin syyllistyikin PolPo, joka provosoitui mielenosoittajien käyttämistä hakaristilipuista, vaikkei Suomen laki lippuja kiellä.

PolPo onkin saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä poliittisesta mielivallastaan, minkä lisäksi Pohjoismainen Vastarintaliike ja kansallissosialismi ovat saaneet valtavasti näkyvyyttä lööpeissä ja johtavien poliitikkojen kannanotoissa. Marssi todisti, että Suomen poliittinen poliisi on kuin onkin vihamielistä eliittiä palveleva kansanpetturi, joka on valmis rikkomaan lakia yrittäessään tukahduttaa toisinajattelun.

Julkaisemme marssiin liittyvää kuva- ja videomateriaalia tulevina päivinä. Alla on kuvia marssin tapahtumista.

9 KOMMENTIT

   • Tavoitteena on siis karkottaa ne myötämieliset sivusta katsojat nenäkkäällä sivalluksella. Hyvänä syynä voi olla nimenomaan se polpo ja eliitin vapaana rehottava poliittinen vaino vastarintaliikettä vastaan ja tietysti laantumisen merkkejä osoittavat kommunisti anarkistit. Ne, jotka tulevat norkoilemaan “nurkille” ovat tulevaisuuden mahdollisia uusia jäseniä. Jokaisella liikkeellä on se kova ydin, joka vastaa viime kädessä liikkeen toiminnasta niin mielenosoituksissa kuten myös puheiden pitäjinä, unohtamatta tietenkään sitä, että he ottavat fyysisesti ja henkisesti kovimmat iskut vastaan globalisteilta ja heidän kätyreiltään. Mielestäni, “perkeleen” kommentille on annettava enemmän arvoa kuin kipeitä sormiaan esittäville äitinsä hoteissa eläville tapa -vasemmistolaisille huutelijoille, jotka ovat säälittävyydessään vertaansa vailla olevia luusereita, jotka eivät omaa älyä sen vertaa, että ymmärtävät sen, että he tekevät itsestään sekalaisen lauman “pelle hermanneja”.
    Suomen elitistien ja kulttuurimarxistien harjoittama mielipiteenvaino ja sensuuri ajaa yhä useamman tavallisen suomalaisen ahtaalle, jolla on ymmärrystä siitä, mihin meitä ollaan viemässä tieten tahtoen välittämättä Suomesta ja sen kansasta, josta suuri osa nukkuu ruususen unta valtamedian ja hallituksen aivopesun seurauksena, joka aloitetaan jo päiväkodeista jatkuen aina kouluihin saakka horjuttamalla lasten luontaisia kehitysmahdollisuuksia tarjoamalla heille sairasta sukupuoli-ideologiaa ja opetetaan vihaamaan omaa isänmaata ja vaatimalla heitä tekemään kritiikittömästi tuttavuutta muslimimiesten kanssa.
    Ja niin kuin tuossa kaikessa ei olisi vielä tarpeeksi. Opetusministeriö on polkaissut hankkeen, jossa koululaisista kasvatetaan ilmiantajia ja urkkijoita nk. “vihapuheen” ja “rasismin” kitkemiseksi toimenpiteellä, josta lapset valjastetaan globalistien sairaiden hankkeiden rengeiksi bolsevikkiseen tapaan vailla kaikkia kunnia käsitteitä.

    • Erittäin hyvä havainto. Harva liittyy mihinkään organisaatioon suin päin ilman mitään katselmusta.

 1. Joo-o, toisilla älykkyys riittää jopa kummallakin kädellä keskisormen näyttämiseen. Yhtäaikaa.

  Pientä komiikkaa kuvissa kun hässäkkä tapahtui Turvan nurkilla Ei ollut Turvasta tällä kertaa mielenosoittajien turvaajaksi.

 2. Hienoja nuo punaiset liput, joissa on myös mustaa ja valkoista. Ihan kuin olisin nähnyt samoja lippuja jossain muuallakin 🙂

  • Harkistsen sellaisen hankkimista. Alkuperäisen kaavan mukainen 5 palasta ommeltu puuvillalippu. Jenkeistä, 50 taalaa + toimituskulut.

   • Itselläni roikkuu huoneen seinällä kolmisakaraisen vierellä neljäsakarainen, veljekset kuin ilvekset.
    Muistaakseni puolasta saa tilattua laadukkaita lippuja sekä muuta oheistarviketta, itse tilasin auton avaimenperäksi Geheime Staatspolitzeijn lätkän ja kulumatta roikkunut 5 vuotta, joten laatu kohdillaan tuotteissa.

Comments are closed.