Koti Uutisia Aktivismi Kohti vapautta! -marssi: Kari Uoti jatkaa poliisin kritisoimista

Kohti vapautta! -marssi: Kari Uoti jatkaa poliisin kritisoimista

9

Kuten uutisoimme aiemmin, Suomen tunnetuimpiin juristeihin lukeutuva tohtori Kari Uoti kritisoi julkisuudessa poliittisen poliisin (PolPo) toimintaa Kohti vapautta! -marssilla. PolPo hyökkäsi kansallissosialistimarssijoiden kimppuun repiäkseen näiltä liput, joita Suomen laki ei kiellä.

Uoti jatkoi poliisin mielivallan arvostelua yrityksensä blogisivuilla. Hän muun muassa muistutti, että poliisi on aiemmin antanut (äärivasemmiston) kantaa mielenosoituksissa kylttejä, joissa uhkaillaan yksittäisiä ministereitä.

– Muistelen itse nähneeni jossain mielenosoituksissa kylttejä, joilla uhataan hallitusta tai yksittäisiä ministereitä. Näitä kylttejä poliisi ei repinyt kenenkään käsistä, vaan siellä saivat heilua kuin meisselit Setan bileissä, Uoti sivalsi.

PolPon mukaan äärivasemmistolla on oikeus uhkailla ihmisiä suoraan, kun taas kansallismielisillä ei ole oikeutta kantaa omia poliittisia symboleitaan rauhanomaisella marssilla. Tämä osoittaa Suomen virkavallan politisoitumisen ja myös epävarmuuden:

– Lippujen repiminen indikoi demokratian epävarmuutta, erilaisuuteen ja omien arvojen kanssa poikkeavaan toimintaan suhtaudutaan aggressiivisesti, vaikka lain mukaan poliisin tulisi mahdollistaa mielenosoittaminen, Uoti painotti.

Osansa kirjoituksessa saivat myös Suomen johtavat poliitikot, jotka ovat hurranneet kansalaisten ilmaisunvapauden tukahduttamiselle. Uoti summasi: “Poliisin toiminta olisi syytä saattaa tuomioistuimen arvioitavaksi, sillä sen oikeudellinen pohja on höttöinen.”

Lähde: Kari Uoti

9 KOMMENTIT

 1. Tämä viimepäivien poliisin toiminta indikoi paniikkia !! Suomen politikot ja poliisi yhdessä globalistien kanssa panikoivat. Samaan aikaan kun Ranskassa ja Iso-Britaniassa keltaliivit ovat nousseet sisällissostaan, Suomessa (rauhallisessa maassa) ollaan hetkessä mukana. Tämän täytyy olla painajaismaista tulevia vaalejan silmällpitäen. Kuinka moni nykyinen kansanedustaja ehtii löytämään suojatyöpaikan ja ketkä palkitaan kansainvälisillä suojatyöpaikoilla ja keitä ei?

  Minä haastan kaikki lukijat selaamaan läpi ensivuoden budjetin ja etsimään sieltä kohtia jotka poistamalla lopetetaan verovarojen tuhlaus, mutta ne ovat sellaisia että eivät kurjista tavallisen kansalaisen elämää. ETSIKÄÄ JA LISTATKAA:

  http://budjetti.vm.fi/indox/sisalto.jsp?year=2018&lang=fi&maindoc=/2018/tae/hallituksenEsitys/hallituksenEsitys.xml&opennode=0:1:127:

  https://valtioneuvosto.fi/budjetti-2019

  Juha ja Petteri (punakuonoko?) näyttävät olevan opuksen allekirjoittajia. Meidän pitää kertoa heille mistä voidaan säästää kun ne eivät säästökohteita löydä.

 2. hyvä, että suomessa on vielä ihmisiä jotka uskaltavat sanoa niinkuin asiat on ja uskaltavat puolustaa oikeutta, vaikka vasrmmisto saattaa yrittää jtn. hienoa Kari Uoti

 3. Tosi on, todisteita vasemmistoradikaalien ja kulttuurimarxistien uhkailuista sekä väkivaltaanyllyttämisistä löytyy netistä paljon. Jostain syystä nettipoliisit eivät näihin rikoksiin puutu, olisiko syynä samankaltainen agenda kuin itsellä ja käsky esimiehiltä.

  • Rahavalta ei kiusa omaa käsikassaraa. Kuten suuri psykologi Fjodor Dostojevski huomasi romaanissaan “Riivaajat” – Rahan Valtiaat myönsivät vasemmistolle oikeuden olla kunniaton!
   Siis tämä oikeus olla kunniaton roskaväki – on “vasemmiston” tärkein motivaatio olla Rahavallan puolella ihmisiä vastaan. Ihmisethän eivät myönnä roskaväelle oikeutta (tai peräti etuoikeutta!) olla kunniaton. Ihmiset halveksivat roskaväkeä ja pedareita, ja tästä syystä vasemmisto on aina ja kaikkialla – punaiset ovat yhteiskuntien mädättämisen iskujoukot. Pederastit, pedofiilit, vähä-älyiset, yliopistojen tärähtäneistö, rikolliset, laiskat, psykot, pohjasakka, alhaiso – tämä on kunniattoman vasemmiston perusvoima.

   Tästä oikeudesta olla kunniaton vasemmistolaiset taistelevat kynsin ja hampain (aineiden sallimissa rajoissa), miten osaavat (Rahavallan ohjauksessa ja avustuksilla). Koska jos heiltä olisi otettu pois tämä oikeus olla kunniaton – punikit voisi tehdä itsemurhaakin kun aistivat oman kurjan elämänsä merkityksettömyyden.

   Anarkisti, antifa – RAHAVALLAN KASSARA!

   • Hyvä tiivistys tuosta roskasakista. Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 4. Poliisi polki maahan (valtiollisia) lippuja, mikä on laitonta ja ennen kaikkea osoittaa suurta sivistymättömyyttä ja brutaaliutta.

Comments are closed.