Koti Artikkelit Kohti vapautta -marssi ja kansallismielisten yhteistyö

Kohti vapautta -marssi ja kansallismielisten yhteistyö

20

Helsingissä marssitaan 6.12. Kohti vapautta. Kyseessä on kansallissosialistien järjestämä avoimesti poliittinen itsenäisyyspäivämarssi. Kuten aina, valtamedia aloitti valehtelukampanjan marssia vastaan hyvissä ajoin. Lehtikirjoittelun vuoksi onkin sopiva aika kommentoida vallankumouksellisten kansainvälistä yhteistyötä.

Valtamedia väitti viikonloppuna, että marssilla olisi hämäriä “Venäjä-yhteyksiä” siksi, että marssiuutinen on käännetty useille kielille – myös venäjäksi. Pohjoismainen Vastarintaliike on vuosien ajan kääntänyt kansallissosialistisia videoita ja tekstejä lukuisille kielille siksi, että toimintaamme seurataan suurella mielenkiinnolla ympäri maailmaa.

Media innostui venäjänkielisestä käännöksestä siksi, että viime vuosina Euroopassa voimistuneelta maahanmuuttovastaiselta liikehdinnältä on yritetty viedä pohja väittämällä sitä Vladimir Putinin salaiseksi “hybridi-” tai “infosodaksi” liberaalia Euroopan unionia vastaan. Median sepittämän salaliittoteorian mukaan nationalistit ja maahanmuuttovastaiset ovat siis joko Putinin hyödyllisiä idiootteja tai pahimmillaan jopa palkattuja agentteja. (Venäjän hallitus todellisuudessa vainoaa paikallisia kansallismielisiä ja on ottanut kantaa suoraan esimerkiksi Vastarintaliikettä vastaan.)

Oikaistessamme lehdistön levittämän valeuutisen muistutimme, että kaikki kansallismieliset ovat tervetulleita tapahtumaan. Eräs lukijoistamme kysyi, miksemme antaneet medialle hieman periksi ja irtisanoutuneet Venäjän valkoisista kansallismielisistä. On myös niitä, joiden mielestä kenelläkään ei-suomalaisella (olivatpa nämä sitten norjalaisia, ruotsalaisia, italialaisia, saksalaisia tai vaikkapa brittejä) ei tulisi olla asiaa Suomen itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin. Emme allekirjoita tätä näkemystä.

Suomen isänmaallisiin itsenäisyyspäivätapahtumiin on osallistunut aina ulkomailta saapuneita valkoisia kansallismielisiä vuoden 2014 ensimmäisestä 612-kulkueesta lähtien. Vuonna 2016 puolestaan järjestettiin ensimmäinen Kohti vapautta -marssi, johon niin ikään saapui väkeä eri puolilta Eurooppaa. Vastarintaliikkeen aktiiveja on puolestaan tänäkin vuonna osallistunut muun muassa Puolan ja Latvian itsenäisyyspäivämarsseille osoittamaan solidaarisuutta sekä hakemaan inspiraatiota kotimaiseen kamppailuun.

Euroopan väestönvaihtopolitiikka muodostaa rodullisen uhan kaikille valkoisille kansoille valtiollisiin rajoihin katsomatta. Maanpetturihallitusten toiminta noudattelee yleisesti ottaen samoja kaavoja kaikissa Euroopan maissa. Samalla Kultaisen aamunkoiton kaltaiset radikaalit ja menestyksekkäät liikkeet ovat innoittaneet ja tarjonneet tärkeitä oppitunteja myös muiden Euroopan maiden kansallismielisille. Kansallismieliset voivat oppia valtavasti toisiltaan. Yhteistyö on tehnyt meistä vahvempia sekä poliittisesti älykkäämpiä. Yhteistyöstä on siis ollut ainoastaan hyötyä, minkä vuoksi Kohti vapautta toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Kriitikot ovat kuitenkin myös väittäneet, että 2000-luvun radikaalit kansallismieliset “häpäisevät” menneiden polvien taistelijat tekemällä rajat ylittävää yhteistyötä. Väite on absurdi, sillä suomalaisen itsenäisyyden selkärangan muodostanut jääkäriliike rakennettiin tiiviissä yhteistyössä saksalaisten kanssa. Halveksunnalla muita Euroopan kansoja kohtaan ei siis ole historiallista pohjaa itsenäisyysliikkeessä.

Suomen historiasta löytyy myös muita mielenkiintoisia esimerkkejä yhteistyöajattelusta. Itsenäisyyspäivänä 2013 Kansallinen Vastarinta julkaisi artikkelin “Radikaali tie vapauteen”, jossa käsiteltiin 1900-luvun alun suoraa toimintaa itsenäisen Suomen puolesta. Monet artikkelissa esitellyt toimijat kävivät niin tinkimätöntä fyysistä taistelua sortovaltaa vastaan, että harva kansallismielinen (kansallissosialisteja lukuun ottamatta) uskaltaa osoittaa näille enää julkisesti kunnioitusta. Juuri heidän radikalisminsa kuitenkin takasi Suomen vapauden.

Suomen Aktiiviseen Vastustuspuolueeseen kuulunut Lennart Hohenthal ampui kansanpetturin, prokuraattori Eliel Soisalon-Soinisen.

Eräs ryhmistä oli Suomen Aktiivinen Vastustuspuolue, joka taisteli Venäjän sortotoimia vastaan muun muassa aseistamalla kansaa sekä käyttämällä raakaa voimaa maanpettureita vastaan. Myöskään he eivät kaihtaneet rajat ylittävää yhteistyötä. Itse asiassa Vastustuspuolue jouduttiin perustamaan juuri siksi, että sen tulevat johtajat joutuivat yhteistyökysymyksen vuoksi riitoihin “maltillisen” itsenäisyysväen kanssa!

Politiikantutkija Mikko Lahtisen mukaan Vastustuspuolue sai alkunsa, koska järjestön perustaja Konni Zilliacus kannatti suomalaisten ja venäläisten radikaalien yhteistoimintaa sortohallitusta vastaan. Lopulta Vastustuspuolue ja etenkin sen inspiroima Verikoirat-järjestö olivat huomattavasti tehokkaampia kuin yhteistyöaatetta vieroksuneet “maltilliset”.

Alkuperäiseen vapausliikkeeseen kuuluneen Osvald Sivénin poika Paavo Susitaival puolestaan puhui vahvasti pohjoismaisen yhteistyön puolesta. Susitaival lukeutuu viime vuosisadan kunnioitetuimpiin suomalaisiin radikaaleihin, joten jokaisen yhteistyöaatetta vastustavan soisi lukevan artikkelimme “Pohjoismainen yhteistyö ja isänmaallisuus”, jossa kirjoitetaan muun muassa:

Ajatus kansallismielisten pohjoismaisesta yhteistyöstä ei suinkaan ole uusi, vaan esimerkiksi IKL-aktivistina tunnettu Paavo Susitaival hahmotteli sitä jo artikkelissaan “Pohjolan puolueettomuus”. Susitaipaleen mukaan paras vaihtoehto Natolle ja tuolloin YYA-sopimuksella Suomea painostaneelle Neuvostoliitolle olisi suurvaltapoliittisesti neutraali pohjoismainen puskuri:

“Yya-sopimuksen purkuvaiheessa voitaisiin ehdottaa Norjalle ja Ruotsille, että nämä kolme Pohjolan maata muodostaisivat täysin puolueettoman valtioliiton, yhtä puolueettoman kuin Sveitsi on. Tämä puolueeton blokki vapauttaisi Venäjän huolehtimasta ‘luoteisrintamasta’.

– – Reaalipoliittinen todettavissa oleva suomalais-pohjoismainen puolueettomuusliitto hyödyttäisi koko Pohjolaa ja koko maailmanrauhaa. ‘Pohjoismaiset’ korusanat, puolueettomuusfraseologia, itsepetos eivät sitä tee. Tämä ei ole skandinaavista tunteilua. Päinvastoin on kysymyksessä koristelematon skandinaavinen realismi. – – Puolueeton Pohjola on kirkas, kylmä ja selvä asia.”

Kutsuessamme kaikki kansallismieliset marssimaan Kohti vapautta taistelemme nyky-yhteiskunnan korruptiota vastaan ja vaalimme samalla myös menneiden sukupolvien vapaustaisteluperinnettä. Kansallismielinen kamppailu ei ole koskaan Suomessa ollut muita valkoisia kansoja halveksuvaa nurkkapatriotismia.

Valtamedia ja muut poliittiset viholliset tulevat luonnollisesti jatkamaan valehtelua tukahduttaakseen alati kasvavan kansallismielisen liikkeen. Paras vastaus valepropagandalle on kuitenkin tuoda esiin Suomen vapaustaistelun vaiettu historia sekä alkuperäisten vapaustaistelijoiden todelliset ajatukset. Liity 6.12. marssiin Kohti vapautta ja ole osa taistelevien suomalaissukupolvien ketjua!

 

KohtiVapautta.com

20 KOMMENTIT

 1. Tärkeää historian kertausta. Uskovatkohan nykypäivän “maltilliset” tosissaan valtamedian vääristelemään historiankirjoitukseen vai onko kyse vain kyynisestä opportunismista ja eliitin mielistelystä? Niin tai näin, kansallissosialistit ovat 2000-luvun itsenäisyysliike!

 2. Tuohon listaan voi vielä lisätä IKLn hyvät suhteet fasistiseen Italiaan ja KS-Saksaan. Olipa Susitaipaleella yhteyksiä Japaniin asti!

  Porukka joka lähti vetämään lokaa tapahtuman päälle, koska “venäläiset oli kutsuttu”, ovat niitä joilla menee häntä jalkojen väliin kun valtamedia alkaa räksyttämään. Toisin sanottuna he ovat pelkureita jotka eivät tule tekemään mitään kansamme eteen.

  Ja tulevaisuudessa me valkoiset/eurooppalaiset tulemme tarvitsemaan kansojen euroopan Aasian kilpailua vastaan, jotta selviämme. Joten aloitetaan yhteistyö tänään ja totutaan ajatukseen. Kohti vapautta!

 3. Sinä päivänä, kun paska alkaa todella osumaan tuulettimeen, on kansainväliset yhteydet elintärkeitä. Siitä ei tule kieltäytyä siksi, että on itsepäinen nationalisti. Kansainvälistä yhteistyötä pitää nimenomaan korostaa juurikin siksi, että se on reaalimaailmassa keino selviytyä siinä vaiheessa, kun glovaalit viholliset laittavat parastaan..

  Eli yhteistyötä sekä paikallisesti että globaalisti.

 4. Missä vallankumous? Sitä odotellessa…

  Bussilastillinen aseistettuja miehiä Eduskuntatalolle. Siitä rynnäkkö sisään. Päiväksi on hyvä valita sellainen, että siellä äänestetään esim. pedofiilien, hinttien tai maahantungettujen oikeuksista tai maanpettureiden omista palkoista ja eduista: tällöin tupa on mahdollisimman täynnä eli saataisiin mahdollisimman monta 200 maanpetturista hoidettua pois päiviltä.

  Kuten eräs parhaista lentävistä lauseista kuuluu: Jos tahdot pestä jalkasi, älä odota vedenpaisumusta. (Stanisław Jerzy Lec)

  Kaikki ihmiskunnan ongelmat johtuvat siitä, ettemme me osaa pysyä rauhassa paikallamme, yhdessä huoneessa. (Blaise Pascal) Tuossa toinen hyvä, jota kannattaa miettiä ajatuksella. Se tarkoittaa kutakuinkin sitä, että kärsimme hiljaisuuden puutteesta. Suomalainen mies pelkää hiljaisuutta; sitä, että yön pimeänä tuntina sinne päähän saattaa putkahtaa ajatus.

 5. Mitä SVL meinaa tehdä suurmoskeijan estämiseksi? Päätös (myönteinen) rakentamisesta tehdään aivan pian ja kukaan ei tee asialle Helsingissä mitään.

  Joulukuussa tehdään siis päätös ja rakennustyöt varmasti alkavat pian siitä. Sabotaaši työmaalla lienee ainoa keino estää tai jarruttaa hanketta. Meinaatteko tehdä jotakin vallankumousta odotellessa, helsinkiläiset?

  • Vastaan vähän asian vierestä.
   Vastarintaliike ajaa rotumuukalaisten karkoitusta ja tämä onkin yksi konkreettisimmista uhista kansallemme. Tietenkin sairauden oireet ovat jossain aivan muualla. Oli miten oli, jos nyt Vastarintaliike lähtisi raijaamaan rajalle vaikka vain laittomia maassaolijoita voimakeinoin, niin koko sakki olisi vankilassa alta aikayksikön. Eli liike kokisi todella kovan iskun ja mitä oltaisiin saatu aikaiseksi, hyvin pieni helpotus juuri nykyhetkeen? Ei kukaan älykäs ihminen vedä maksimiannoksilla morfiiniakaan pieneen nuhaan.

   • Eli toisin sanoen koko liike on pelkkää kuumaa ilmaa eikä ole mitään aikomustakaan koskaan toteuttaa mitään, senkus vain larppaillaan itsetunnon kohottamiseksi?

     • Jos kertoisin uroteoistani tulisi taas kaiken maailman ulisijat valittamaan miten niistä ei saa muka kertoa koska pelkäävät polpoa. Joten en sitten kerro. Ette te ansaitse paistatella kunniassani!

     • Niistä ‘teoista’ kommentoija on kuvannut toisessa artikkelissa “Virallinen video Tampereen mielenosoituksesta”. Se oli minä joka “ulisi” hänen tekemisistään. Käykää katsomassa siellä jos kiinnostaa. Löytyvät pitkän kommenttiketjun lopusta ne nimimerkin omissa nimissään tekemät teot.

    • Niin, todellisuushan on se että vaikuttamismahdollisuudet ovat melko pienet tässä yhteiskunnallisessa tilassa. Täyden sodan aloittaminen järjestelmää vastaan olisi järjetöntä. Moskeijan rakentamisen sabotoiminen ei toisi mitään pitkällä aikavälillä, koska niitä tullaan rakentamaan vaikka mitä tekisi. Oikeastaan moskeijan nousu Helsinkiin on positiivinen ilmiö, koska sillä lisätään yhteiskunnan rappiota hyvinkin näkyvästi ja tässä tapauksessa todella symbolisesti, kyseessä on kuitenkin rodullisten muukalaisten tärkeä monumentti. Rappion lisääntyessä aina pieni osa väestöstä siirtyy asteen radikaalimmaksi ja toinen osa siirtyy lampaasta maltilliseksi jne. Joten strategisesti ajateltuna annetaan moskeijan nousta 😉

     • Eli näkisit esimerkkinä nyt tämän moskeijan sallimisen ja sen aiheuttaman kärsimyksen ja kansanmurhan kiihdyttämisen vain ns. means to an end? Eli ihan sama kuinka moni valkoinen suomalainen tuhotaan vihollisen toimesta, koska eletään sen oletuksen varassa että omatkin rivit vahvistuvat nopeammin kuin vihollisen tuhotyö etenee?

     • Siis kyllä, onhan selvää että ei rotumme/kansamme voi nousta ilman uhrauksia enään. On menty jo käytännössä niin pitkälle tässä kehityksessä että uhraukset ovat välttämättömiä ja ehkä jopa ansaittuja.

     • Fair enough. Olen toki samaa mieltä siitä että uhrauksia on tehtävä, mutta mielestäni uhrauksiemme tulee olla mahdollisimman kalliita vastustajille. Kuten rintamasodassa, joskus pitää uhrata asemat jotta taktinen tilanne kohenee, mutta ei niitä pidä silti viholliselle ilmaiseksi antaa. Ellei sitten ole ns. accelerationismin kannattaja, eli toisin sanoen Zizekin kommunismiversion tukija.

     • Totta tietenkin että “taktisia etenemisiä” pitää tehdä, mutta pitää välttää typeriä liikkeitä. Tällä hetkellä pitkällä aikavälillä tehdyt liikkeet ovat oikeita jotka maksavat itsensä takaisin myöhemmin, kuten järjestön pohjan rakentaminen keräämällä ideologisia aktivisteja yhteen, jotka sitten oikealla hetkellä tekevät taktisia etenemisiä.

      En ole kuullut tästä kommunisti ajattelijasta, mutta kannatan “accelerationismia”.

     • Slavoj Zizek on tyypin nimi, ihan mielenkiintoinen henkilö jonka kritiikki yhteiskunnasta ja ideologioista, varsinkin kapitalismista, on ihan toimivaa vaikka sitten onkin marxisti joka näkee ja kohtuullisen vakuuttavasti perusteleekin kaiken accelerationismin johtavan kommunismiin. Tunne vihollisesi-periaatteella kannattaa vilkaista jos ei ole filosofialle allerginen.

     • Mites se meni vasta kun olemme kaiken menettäneet ,olemme valmiita taisteluun. Pitkän aikavälin kannalta on parempi että suomessa asiat menee enemmän päinpersettå ja tuntuvasti, silloin ihmiset lähtee mukaan osoittamaan mieltä yms. Jos menee vaan vähän huonommin koko ajan ei kukaan nouse ajoissa vastarintaan ja sillon me ollaan hävitty ja menetetty suomi,eurooppa jne. On parempi hävitå vähän ja voittaa enemmän, asiat pitää nähdä pitkällä aikavälillä. Ei ole väliä onko asiat meidän aikan sillein kun haluamme, tärkeämpää on se että ne on kuitenkin joskus niin kuin haluamme. meni siihen 10 tai 100 vuotta, tärkeintä ettå rotumme ja elämäntapamme on ja pysyy, nyt ja ikuisesti.

  • Ympäri Eurooppaa on tehty näitä tihutöitä (räjäytelty pommeja, laitettu rotumuukalaiset ahtaalle kovalla kädellä, tapettu kebabin pyörittäjiä, tehty iskuja moskeejoita vastaan, jne.) ainakin -80 luvulta asti ja mitä niillä on saavutettu? No ei yhtään mitään kuten on nähtävissä. Moskeejoita ja rotumuukalaisia tulee vain entistä enemmän samalla kun valkoinen kansa vähenee.

  • Jätetään se islamofobian lietsonta ja muslimiviha sionisteille. FDL, Suomen Sisu, Tiina Wiik sun muut Israelin pussiin pelaavat öyhöttävät islamista ihan tarpeeksi.

Comments are closed.