Koti Artikkelit Kohti Vapautta! kertoo toiminnastaan ulkomaisille tovereille

Kohti Vapautta! kertoo toiminnastaan ulkomaisille tovereille

0

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on alkanut toimia yhä aktiivisemmin tänä vuonna. Kohti Vapautta! julkaisi verkkosivuillaan liikkeen esittelytekstin neljällä vieraalla kielellä ja sosiaalisesta mediasta saatujen tietojen perusteella käännöksiä olisi tulossa lisää.

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin https://twitter.com/kohti_vapautta ja VK:n https://vk.com/kohtivapautta kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

Verkkosivuilla englanniksi, venäjäksi, italiaksi ja hollanniksi julkaistussa esittelytekstissä kerrotaan yleisesti liikkeen toiminnasta sekä toivotetaan ulkomaiset toverit liittymään Suomen itsenäisyyspäivän perinteiselle kansallissosialistiselle marssille.

Alla on sama teksti suomennettuna:

Kohti Vapautta! on suomalainen kansanliike, joka on syntynyt samannimisen itsenäisyyspäivän mielenosoitusperinteen ympärille. Kansallissosialistisia Kohti Vapautta! -marsseja on järjestetty vuodesta 2016 lähtien vastalauseena suomalaisuuden tulevaisuutta uhkaavalle väestönvaihtopolitiikalle sekä ulkomaalaista rahaa kumartavalle poliittiselle eliitille. Joka joulukuun 6. päivä suomalaiset kansallissosialistit marssivat Helsingin kaduilla ja toivotamme tervetulleiksi mukaan myös kaikki ulkomaiset toverit, jotka allekirjoittavat arvomme.

Vaikka Kohti Vapautta! alkoi vuotuisena marssina, se on sittemmin kehittynyt ympäri vuoden toimivaksi kansanliikkeeksi. Itsenäisyyspäivän tulee olla huipentuma peräänantamattomalle ja tavoitteelliselle työlle, jota tehdään vuoden jokaisena päivänä Suomen jokaisessa osassa.

Olemme tekijöiden liike, sillä uskomme, että propaganda ja toiminta tukevat toisiaan. Poliittinen analyysi on voimatonta, elleivät kansallismieliset uskalla seistä kaduilla puolustamassa asiaansa. Siksi kutsumme mukaamme kaikki toverit, jotka tietävät, että on aika siirtyä sanoista tekoihin!

Nähdään Helsingissä 6. joulukuuta!

Englanniksi: http://kohtivapautta.com/towards-freedom/

Italiaksi: http://kohtivapautta.com/verso-la-liberta/

Venäjäksi: http://kohtivapautta.com/in-russian/

Hollanniksi: http://kohtivapautta.com/op-weg-naar-vrijheid/