Koti Uutisia Kotimaa Kohti Vapautta! -kansanliike nyt Telegramissa!

Kohti Vapautta! -kansanliike nyt Telegramissa!

1

Kohti Vapautta! -kansanliike on avannut itselleen tiedotuskanavan pikaviestipalvelu Telegramiin. Järjestö kirjoittaa nettisivuillaan:

“Järjestömme on nyt avannut uuden sosiaalisen median tiedotuskanavan Telegram-pikaviestipalveluun. Kanava toimii yhtenä tiedotusalustana liikkeemme toiminnasta kiinnostuneille.

Kyseessä ei ole keskusteluryhmätyyppinen ratkaisu, vaan kanava, jonka kautta saat puhelimeesi heti tiedon kun sitä päivitetään. Kanavan voi tilata itselleen lataamalla Telegram-pikaviestipalvelun itselleen Google Storesta ja sen jälkeen siirtymällä osoitteeseen te.me/kohtivapautta, josta saat tilattua kanavan itsellesi.

Me emme voi esimerkiksi avata itsellemme Facebook-tiliä, sillä se poistetaan poikkeuksetta sensuuria harjoittavalta alustalta. Kansallismieliset ovatkin siirtyneet yhä enemmän VK-palveluun ja nyt viimeaikoina Telegramiin. Tilaa kanava itsellesi ja saa tiedot tuoreimmista järjestöuutisista välittömästi itsellesi.”

Myös Kansallisella Vastarinnalla on oma kanavansa Telegramissa. Voit tilata sen osoitteesta t.me/kansallinenvastarinta

1 KOMMENTTI

  1. Tämä Telegram on muutenkin kätevä pikaviestin, kun on krhptattu eli salattu ohjelma. Viestien skannaaminen siis ei onnistu ulkopuolisilta, eri asia toki jos PolPo saanut puhelimen haltuun ja päässyt asentamaan omia vakoiluohjelmiaan kapulaan.

Comments are closed.