Koti Artikkelit Kohti Vapautta -kansanliike: “Nyt on toiminnan aika!”

Kohti Vapautta -kansanliike: “Nyt on toiminnan aika!”

15

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on alkanut toimia yhä aktiivisemmin tänä keväänä ja kesänä. 14.7. liike järjesti katutapahtuman Porissa.

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

Kansanliikkeen aktiivi Petri Nordman piti Porissa puheen, joka julkaistiin hiljattain KohtiVapautta.com-sivuilla. Kansallinen Vastarinta on saanut luvan puheen uudelleenjulkaisuun:

Petri Nordmanin puhe

Me elämme yhteiskunnassa, jossa yli 50-vuotiasta miestä, joka harrastaa seksiä 9-vuotiaan lapsen kanssa, ei saa kutsua pedofiiliksi, koska oikeuslaitoksen mukaan se voi olla kiihottamista kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomista. Tämä johtuu siitä, että miljoonat ihmiset pitävät tätä pedofiilia uskonnollisena esikuvanaan ja samalla he pyrkivät myös levittämään tämän oppeja myös meille länsimaihin.

Me elämme yhteiskunnassa, jossa järjestäytyneiksi rikollisryhmissä oikeudessa asti julistetut ryhmät voivat jatkaa yhdistystoimintaansa, kun taas poliittinen kansalaisvaikutustoiminta pyritään oikeuden päätöksillä kieltämään.

Me elämme yhteiskunnassa, jossa valehtelu on hyväksyttyä, oikein ja siitä jopa voidaan palkita kutsumalla presidentin linnanjuhliin, kun taas valheen paljastaminen on ”hyvien tapojen vastaista.”

Me elämme yhteiskunnassa, jossa oikeuslaitos täysin avoimesti julistaa, ettei poliittisen yhdistystoiminnan tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta.

Silti meille väitetään, että meillä on sananvapaus. Silti meille väitetään, että me olemme kaikki tasa-arvoisia oikeuslaitoksen silmissä. Silti meille väitetään, että perusoikeutemme ovat turvatut.

Olemmeko me kansallismieliset todellakin ainut ihmisryhmä, joka näkee tämän tekopyhyyden läpi? Ovatko liberaalit todellakin niin sokeita, etteivät näe omien arvojensa sekä käytännön toimintansa ristiriitaisuutta?

Meitä vaaditaan kunnioittamaan niitä lakeja ja käytäntöjä, joita muutetaan koko ajan painostavampaan, epämääräisempään ja älyvapaampaan suuntaan sitä mukaa, kun kansallismielisyys nousee merkittävämmäksi oppositiovoimaksi.

Meitä vaaditaan olemaan puhumatta tietyistä kiusallisista aiheista, jotka eivät käy yks-yhteen niin sanottujen unelmoijien fantasiamaailman kanssa. Eurostoliitossa on olemassa yksi totuus, jota ei sovi kyseenalaistaa edes tilastojen tai tutkimustiedon avulla, sillä tilastot ja tutkimukset voivat olla ”vihapuhetta”, mikäli niiden loppupäätelmä on ristiriidassa sen hattaramaailman kanssa, jollaisesta unelmoijat haaveilevat.

Yhä etenevää sensuurikampanjaa perustellaan sananvapauden turvaamisella. Logiikka on erittäin ristiriitainen. Toisaalta älytön on koko poliittinen koneisto ja sen ajamat asiat muutenkin tällä hetkellä.

On olemassa sopuleita, jotka hyväksyvät sensuurin ja poliisivaltiokehityksen mukisematta. On olemassa niitä, jotka eivät ole kiinnostuneita yhteiskunnan kehityksestä huonompaan suuntaan niin kauan, kun itsellä on asiat edes jotenkuten hyvin ja katto pään päällä.

Me kansallissosialistit emme ole edellä kuvatun kaltaisia. Olemme liian velvollisuudentuntoisia, jotta voisimme sivuuttaa tekemämme havainnot. Rakastamme kansaamme ja sen vapautta liikaa, jotta voisimme sivustaseuraajana hyväksyä niiden tuhoamisen ja olla tekemättä asialle mitään.

Tiedän, että kaltaisemme ihmiset ovat yhä kasvava joukko. Olemme huolestuneita suomalaisia, jotka olemme päättäneet omistaa elämämme tekopyhyyden ja katastrofaalisen politiikanteon korjaamiselle. Me tiedämme, etteivät valheessa elävät hallitsijat tule koskaan hyväksymään toimiamme. Me emme myöskään välitä palaakaan heidän kasvavasta hysteriasta sekä sensuurista.

Päinvastoin – jokainen painostuskeino vain provosoi meitä aktiivisempaan toimintaan. Jokainen isku meitä vastaan tarkoittaa päättäväisempää toimintaa, määrätietoisempaa kansan herättämistä sekä esimerkin näyttämistä niille, jotka eivät vielä ole täysillä mukana tulevaisuuden kansallismielisen yhteiskunnan luomisessa.

Meidän rivimme kasvavat joka päivä isommiksi. Joka päivä me kykenemme haastamaan valehtelijoita yhä enemmän, eikä meillä ole aikomustakaan ottaa ensimmäistäkään askelta taakse, kun kyse on kansamme tulevaisuuden turvaamisesta.

Nyt ei ole laiskottelun aika – nyt on toiminnan aika!

15 KOMMENTIT

 1. Islamin idea on valloittaa läntinen maailma. Mikä Euroopan maa on ensimmäinen, jossa valkoiset eurooppalaiset ovat vähemmistönä? Tästä mielipuolisina kovinta kisaa käyvät Ruotsi ja Saksa, unohtamatta tietenkään vanhoja siirtomaaherroja Ranskaa, Belgiaa ja Hollantia.

  Helsingissä 14 % raiskaajista on nimeltään Mohammed. Yli 60 % kaikista Helsingin raiskauksista on rotumuukalaisten tekemiä.

  Siitä Koraanin Mohammedista en jaksa nyt sen enempää tässä kirjoittaa. Sitä on tullut tehtyä niin paljon.

  • Rotu on se tärkein, uskonnot ovat toissijainen asia. Huuhaaisänmaalliset jauhavat islamista haitallisena Suomelle puuttumatta siihen oikeaan ongelmaan, eli rotumuukalaisten maahantunkeutumiseen. Minusta on oikein hyvä, että pitävät islamistaan kiinni, mitä vähemmän “integroituvat”, sitä parempi. Mustalaiset ovat pitäneet omasta kulttuuristaan, tavoistaan ja perinteistään kiinni, vaikka ovat tässäkin maassa olleet yli 500 vuotta. Tänä päivänä mustalaisen siis tunnistaa pitkälle ja tunnen useita “rasismin vastustajia”, jotka vihaavat mustalaisia.

 2. Me elämme maassa jossa kaikelle pitää keksiä uusi nimi. Aivan kuten isoveli-Amerikassa. Se on sitä newspeakia eli uuskieltä. Se on amerikkalaisuutta par excellence. Ihmisten kaikki tarmo ja aika menee näiden uusien termien sisäistämiseen tai oikeamminkin indoktrinoimiseen. Jenkeissähän kaikki asiat joita näet ympärilläsi tulee sinun kuvaaman idiomeilla. Suomessa on “ketjukolari”, Jenkeissä taasen “a nine-car pile-up” eli “yhdeksän auton kasauma”.

  USA:n skitsofrenisessä kulttuurissa sinun täytyy tietää eli opetella jokaisen typerän sanonnan merkitys. Niitä ei pysty mitenkään muutoin päättelemään. Vaikka juuri tuo nine-car pile-up. Ei se sano sinulle — pystymetsästä repäistylle — tuollaisenaan yhtään mitään: yhdeksän autoa on kasautunut päällekäin? Kaikki sinua ympäröivän maailman — mukaanluettuna sinua herkeämättä pommittavien medioiden — seuraamisesi järkkyy tästä. Kaikki aikasi menee tämän 100 %:sesti turhan sonnan apinoimiseen ja opetteluun.

  Suomen kielestä äkkiseltään tulee mieleen moisesta esimerkkinä vaikkapa “harva se viikko”. Ei tuotakaan voi oikein mitenkään päätellä, vaikka sanonnan komponenttina olevat kolme sanaa merkityksineen sinulla olisikin hallussa. Mutta kyllä mielestäni suomen kieli (Suomen kieli) ja Ameriikan kieli ovat kaksi täysin eri asiaa, vaikka pikku-amerikkalaiset pudottelevat huolettomasti (casually) finskinsä sekaan sellaisia kökkäreitä kuten “pitch perfect” — tai mitä sanot tästä kuulemastani lauseesta: “Mä olin niin relieved!” (helpottunut).

  Suomalaisista yritetään tehdä pillihousuihin pukeutuivia, lispaavia, vinkuvia ja small-talkia sössöttöviä maailmankommunisteja; pikku-amerikkalaisia. Ei ikinä!

  • Mielenkiintoinen kommentti!

   Omakohtaisena huomiona tästä kotimaisen valtamedian newspeakista parin viime vuoden ajalta nämä ulkoilmaa kuvaavat käsitteet: käristyskupoli, mörköhelle, lumi-inferno… Näiden käytällä tietysti oma agendansa ilmastoon ja tähän liittyvään politiikkaan.

   Totuutta vääristäviä yhtä kaikki ja lopulta näyttäisi, että nyt viimeistään otetaan toden teolla noita ensimmäisiä vakavasti otettavia askeleita kohti jenkki-manipulatiivista uutisointia, myös täällä Suomessa.

 3. “Ovatko liberaalit todellakin niin sokeita, etteivät näe omien arvojensa sekä käytännön toimintansa ristiriitaisuutta?”

  Mietinpä tässä että miten Hollyjewdissa voi olla sellaisia tuotteita kuin Batman, Superman ja Spider-Man?

 4. Tässä uutta videota jenkeistä, avoimia rajoja rääkyvät ja poliisia vihaavat anarkistiantifapellet piileskelevät lukittujen ovien takana soittaen POLIISIN, kun muutama kansallismielinen tuli käymään, tekopyhiä rahavallankassaroita! https://youtu.be/kb_Ufwhqiz8

  • + selittävät poliisille sitä, että ovat YKSITYISALUEELLA, eihän kommunismissa ja anarkismissa tuollaista käsitettä tunnetakaan…

 5. Hyvä puhe! Onko mahdollista ostaa Kohti Vapautta -kansanliikkeen materiaalia jostain, kuten tarroja ynnämuuta?

   • Jospa te anonyymit nyt ihan ensiksi suksisitte vaikkapa takaisin sinne Ylilaudan ja Facebookin puolelle. Eihän nyt teidänlaisianne kaivata tässä toiminnassa lain! Kyseessä on Suomen tulevaisuus, ei kullinimemisen ME-tempaus tmv.

    • Voi helvetti että tällä sivulla on kyllä todella tyhmiä idiootteja. Ei todellakaan ole mikään ihme että kansallismielisillä on niin syvälle juurtunut roskaväen maine kaikkien vähänkin järkevämpien ihmisten mielissä kun vastaukset ovat tuollaista tasoa.

     Ihan asiallisesti neuvoin että jos tarroja tai muuta materiaalia haluaa, niin Kohti Vapautta! liikkeen nettisivuilta löytyy sähköpostiosoite josta voi tiedustella niiden hankkimista.

     Mitä ihmettä joku kullinimeminen tähän liittyy? Ja toiseksi, kyllä minä aion ainakin tukea kansallissosialisteja sekä Suomalaisavun porukkaa enkä lannistu jonkun isänmaallisena esiintyvän paskahousu-pelkurin uhoamisesta. Sinä olet itse pelkuri joka ei ole tehnyt elettäkään koko liikkeen puolesta, joten mene ali-ihminen muualle haisemaan.

     Yksi suurimmista ongelmista isänmaallisissa piireissä on se että ne vetää puoleensa kaikenlaisia täysin ihmisarvottomia luusereita jotka eivät pärjää tappelussa edes alaikäisille somaleille. Netissä kyllä uhotaan ja esitetään kovaa jätkää, mutta kun pitäisi oikeasti tehdä jotain, niin hiljaisuus oikein tuntuu korvissa ja danny nimimerkin takana piilotteleva ihmisarvoton pökäle edustaa juuri tätä roskajoukkoa.

  • Tuli mieleen että haalarimerkkien painatus olisi oivallista. Voisi vaikka sinivalkoisena painattaa logon.

 6. Olin ennen nazismia vastaan, koska uskoin tuon meille syötetyn sionistipropagandan. En ole enään, koska olen nähnyt noiden valheiden läpi, joita meille päivittäin syötetään tv stä ja muista kanavista. Uskon, että Hitler myös tiesi sen, että juutalaiset olivat Neuvostoliiton taustavoimia ja siksi hän halusi pelastaa Saksan ja Euroopan tuosta ansasta. Myös Winston Churchill oli tuosta tietoinen (Zionism versus Bolshevism) hänen kirjoitettuaan tuon artikkelin “Illustrated sunday herald” lehdessä vuonna 1920 keväällä. Olen todella pahoillani, että suurin osa Suomalaisista ei saa silmiään auki, kuten minä. Hitler ei todellakaan ollut mikään pyhäkoulupoika, mutta ei ainakaan mikään paholainen, kuten tuo Juutalainen, Lenin, seurakuntineen. Näen erittäin selvästi, miten juutalaiset yrittävät tehdä Euroopasta Neuvostoliiton perillistä. Ajatelkaa – Suurin osa Nurnbergin “oikeudenkäynnin” virkamiehistä oli juutalaisia, tämä on helppo varmistaa Googlaamalla.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here