Koti Uutisia Aktivismi Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi videon Oulun katutapahtumasta

Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi videon Oulun katutapahtumasta

14

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti hiljattain katutoimintaa Oulussa. Kansanliike on ollut alkuvuodesta otsikoissa muun muassa “holokaustin muistopäivän” aktivisminsa vuoksi. Liike mainitaan myös sisäministeriön uudessa “Kansallinen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn toimenpideohjelmassa“.

“Joukko Pohjois-Suomen aktiiveja kävi esittämässä kuvallisen vastalauseen huumemyönteisyyttä, homolobbausta sekä sionismia ja sen ylikansallisia lakeijoita kohtaan”, järjestön sivuilla kerrotaan. Voit lukea koko raportin täältä: https://kohtivapautta.com/2020/02/22/katuaktivismia-oulussa/

Katso alla järjestön julkaisema video tilaisuudesta. Mikäli video ei näy selaimellasi suoraan, voit katsoa sen täällä: https://vk.com/video-181449167_456239044

14 KOMMENTIT

 1. Kun olisin tiennyt tapahtumasta, olisin ollut asian kannattajana mukana marssilla vaikka en jäsen olekaan. Ehkä niukka tiedottaminen kuitenkin suojasi PolPon hyökkäykseltä.

 2. Onkohan tuossa vasemmalla Suomen tuleva kuningatar? Tässähän alkaa pikkuhiljaa uskomaan että maastamme löytyy vielä terveitä yksilöitä. Mahtava tempaus.

 3. Hienoa toimintaa, katutason toiminta on todella hyvä keino vaikuttaa ja saada kontaktia normaaleihin ihmisiin.

 4. Turun jätekeskuksen palo… Turussahan oli antifalaiset kuulemma murhapolttaneet sen jonkun bussipysäkille sammuneen vanhan alkoholistin jokunen vuosi sitten 🙁

 5. Ihailtavaa rohkeutta naisilta, arvostan. Iso plussa myös siitä etteivät peittäneet kasvojaan.

 6. Naisille, jotka ovat kansallissosialisteja, aivan erityiset tsemppaukset. Globalistit harjoittavat sotaa meitä KS-naisia vastaan mm. yksityiselämän jakamisella julkisuuteen kaiken kansan riepoteltavaksi sirkuksen keskelle. Fyysistä hyökkäystä (selän takaa) suosivat sitten miesten kohdalla, jos saavat tilaisuuden.

  Odottavat, että KS luovuttaa, eli toimii aivan kuten he itse toimisivat vastaavassa tilanteessa. Pelkureita kun ovat.

  Sitten kun KS ei luovutakaan vaan päin vastoin jatkaa entistä päättäväisemmin, sitten anotaan presidenttiä myöten apua kun ensin on menty itse sohimaan ampiaispesää kepillä ja kaikki hauskuus loppuikin äkisti.

  • Itse naisena elelen pääosin täällä internetissä kansallissosialismin kanssa. Ei johdu siitä, että olisin jonkinlainen lammas, vaan olen itse päättänyt tieni minkä takia en ollut niin vaikea lapsi. Nyt täytyy olla varovaisempi, sillä omat vanhempani, jotka ovat Perussuomalaisten äänestäjiä, luulisivat minun täysin seonneen. Minä taas olen lukenut ja lukenut toisetkin näkemykset, mikä on saanut minut toisiin ajatuksiin. Varmaan saisin äidiltä ja isältä hirveän saarnan kuultavaksi ja varmaan nostaisi esiin, että en ole täysin terve nainen ja kuinka Hitler ajatteli minunlaisesta ihmisistä taakkoina.

   Eiköhän jos joku pahin öyhöttäjä tulisi huutelemaan minulle moista, niin kyllä takaisin sanoisin ja suoraan. Enemmän olen jossain maahanmuuttokriittisessä piirissä kuullut uskomatonta vitsailua, jossa vasemmistolaisuus ja vammaisuus/erityisyys yhdistetään toisiinsa. No ei todellakaan kyse ole mistään ideologiasta tai uskonnosta, yhtä hyvin voisin olla uskossakin kuin etnonationalisti.

 7. Sytytin tuossa juuri äsken saunan metsälenkiltä palattuani (näin viisi joutsenta, muuten) Helsingin Sionisteilla (en maksanut jätepaperista penniäkään!) ja siinä oli juttu “Suomen tunnetuimmasta kotiäidistä” eli Sirpa Selänteestä. Jutun pointti oli se ettei Teemun koskaan ole tarvinut selitellä uravalintaansa. Mitä helvettiä? Mies on yksi kovimmista IKINÄ NHL:ssä pelanneista ukosita — mitä helvettiä siinä nyt tarvitsee kenenkään selitellä yhtään mitään? Eiköhän se Sirpa ole elänyt ihan mukavaa elämää siinä miehensä rinnalla, kotia pystyssä pitäen.

 8. Seuraavassa tapahtumassa voisi olla esillä antifantin selkäreppu jolla varustaudutaan väärää mieltä olevien lailliseen mielenosoituksiin – sisältönä kiviä, kananmunia, teräviä ja pikkutaskuissa tietenkin pillereitä, ruohoa ja muuta pientä mielialan kohottajaa.

Comments are closed.