Koti Uutisia Aktivismi Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi uusia toimintavideoita

Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi uusia toimintavideoita

2

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on alkanut toimia yhä aktiivisemmin tänä keväänä ja kesänä. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Viime viikkoina aktiivit ovat järjestäneet muun muassa julkisen katutapahtuman Turussa sekä hävittäneet homolobbaajien materiaalia. Turussa aktiiveja häiriköinyt äärivasemmistolainen sai myös kurinpalautuksen. Mikäli alla olevat videot eivät avaudu selaimellasi, voit katsoa ne täältä: 1, 2

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

2 KOMMENTIT

  1. Hienoa toimintaa!

    PS. Roskajulkaisu uudessa ryssämediassa, MV-lehti, verrataan PVL:ää ISIS-terroristijärjestöön. “samaan aikaan kun puolustetaan ISIS:in jäseniä lakiin vetomalla, hyväksytään toisen HIEMAN SAMANHENKISEN järjestön kriminalisointi ja täyskielto” Sande hei, taidat olla aidosti vajakki?
    Nämä ryssämedian Sande Parkkoset, Janus puolmanne Putkonen ym haittaisämmaalliset “patriootit” ja muut Donetskin “sankarit” kuten Bätman ym ja sitten nämä Suomi Ensin pultsarit, jotka nolaavat itsensä ja tekevät todellista haittaa ja vahinkoa aidoille kansallismielisille ja tämä on iso ongelma.
    https://mvlehti.net/2019/07/04/sande-parkkonen-pohjoismainen-vastarintaliike-vs-isis/

Comments are closed.