Koti Uutisia Kotimaa Kohti Vapautta! julkaisi vastineen medialle

Kohti Vapautta! julkaisi vastineen medialle

7
kohti_vapautta_web-1024x615

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi kotisivuillaan vastineen viime aikaiseen mediakirjoitteluun. Taustalla on viime lauantaina järjestetty julkinen aktivismi, joka nousi laajasti esiin mediassa.

Vastineessaan liike korjaa siitä levitettyjä vääriä väitteitä. Linkki vastineeseen: https://kohtivapautta.com/2019/11/11/tarkennuksia-viime-paivien-uutisointiin/

7 KOMMENTIT

 1. “Poliisi kiinnittäisi Arvelinin mukaan huomiota siihen, ovatko jäsenet ja retoriikka samanlaisia, ajaako uusi yhdistys samanlaisia arvoja ja tarkoituksia tai käytetäänkö tapahtumassa samanlaista symboliikkaa ja värimaailmaa.”

  Ai, nyt ne määrittelee jo arvotkin, mitä saa kannattaa ja mitä ei.
  Myöskään jäsenet ei saa olla liian samanlaisia näemmä…
  Tämähän on jo kuin surkeasta komediasta.

  • Siitähän tässä on kyse, että PVL:n kieltämiseen ei löytynyt mitään laillista perustetta, joten se kiellettiin “hyvien tapojen” vastaisena. Jos tämä polpon linjaus kaikista mahdollisten tulevaisuuden järjestöjen toiminnan estämisestä toteutuu, kansallissosialistien yhdistystoiminta on Suomessa käytännössä kielletty, vaikka se ei olekaan lainvastaista. Erityisesti juutalaisia koskevien väitteiden esittäminen oli oikeuden mukaan paheksuttavaa. Näiden väitteiden totuudenmukaisuudella ei ollut oikeuden mukaan merkitystä. Koska antisemitismi on kansallissosialismissa keskeistä, kaikki näitä väitteitä esittävät kansallismieliset poliittiset järjestöt ovat tulevaisuudessa polpon kieltolistalla riippumatta siitä, väittävätkö järjestöt olevansa kansallissosialistisia. Kansallissosialistiset järjestöt eivät voisi näin ollen kertoa tavoitteitaan julkisesti.

   • Suomeksi: Juutalaiset saavat aiheuttaa että puolet maamme tytöistä ja naisista raiskataan 25 vuoden sisällä maahatuotujen haitta-olioiden toimesta, tuhota koko maamme taloudellinen tulevaisuus ja itsemääräämisoikeus korkovelan ja siihen liittyvän kiristämisen jne. avulla, saavat levittää erittäin tuhoisaa multikulti-propagandaa, valheisiin perustuvaa ilmastohysteriaa ja ravintosuosituksia.

    Eikä kansalaiset saa vastustaa tuhoamistaan, “antisemitismin” vuoksi????

    Vihollinen on vallannut JO maamme, ja tämä vihollinen on ylikansallinen korporatismi.

    Tämä on sotatila, sodan osapuolet ovat kansalaiset, kansakunnat, vastapuolena ökyrikkaat miljardöörit ja heidän valloittamat hallintoelimet kautta maailman.

    Pelkästään ravinto-alalla on lobbaus härskiä ja vastuutonta tässä sodassa. Esimerkiksi vihollisiin kuuluvan valtamedian toitottama “voi onkin hyvä asia” -propaganda perustuu SUORAAN VALHEESEEN.

    Henkilö joka oli mukana TEKEMÄSSÄ tuota valhetta levittävää tutkimusta, kertoo miten suuryhtiölobbaus siteerasi muunettua versiota tutkimuksesta. Alkuperäistä tutkimusta ei hyväksytty julkaistavaksi, koska siinä ei ollut mitään uutta, eli tyydyttyneet rasvat ovat vahingollisia. Videolla 2,5 tuntia neljän todellisen tutkijan ravintosuosituksia, paljastuksia syvästä korruptiosta ravintosuositusten suhteen jne. Linkin alla muutama sitaatti pienestä osasta videota:

    https://www.youtube.com/watch?v=rtBFR27GVP8

    “FAKTA: Sukeri on 20 kertaa riippuvaisuutta aiheuttavampi kuin kokaiini”.

    “High Fructose Syrup is from GMO-corn, finally lawsuits are coming because of the devastating health effects, autism is one of them”

    “Kemistit kokoontuvat säännöllisesti, suunnittelevat seuraavaa koukuttavaa kemikaalia, jota lisätä ruokiin. Ei ole rikollista, koska näitä aineita ei olla kielletty.”

    “Franken-foods on SUUNNITELTU niin että ihmiset tulevat riippuvaiseksi niistä”.

    Videolla kerrotaan tarkkaan ruoka-riippuvuuden mekanismi.

    “Ihmiset ovat ylipainoisia, eivätkä muuta ruokatottumuksiaan, tämä TODISTAA riippuvuuden.”

    Ruokariippuvuus tuottaa potilaita sairausteollisuudelle, rahat monelta harvoille. Veronmaksaja maksaa lystin sosialistisessa yhteiskunnassa. JOKO RAKSUTTAA?

 2. Polpo tulee alittamaan ennestään surkean lainvastaisen toimintansa tänä itsenäisyyspäivänä .
  Mielivaltaisin perustein ja olattamuksin tehtyjen laittomien kiinniottojen kera.Nyt näille idiooteille potkuhousuissaan tarjotaan ja annetaan oikein ohjeet mitä vässykät voivat noudattaa miten huvittaa virkansa suojista.

Comments are closed.