Koti Uutisia Kotimaa Kohti Vapautta! julkaisi aktivismivideon Oulusta

Kohti Vapautta! julkaisi aktivismivideon Oulusta

2

Kansallissosialistijärjestö Kohti Vapautta! julkaisi aktivismivideon Oulussa vapun alla suoritetusta aktivismista. Aktivismin aikana on levitetty tarroja ja lentolehtisiä pitkin kaupunkia.

Kansallissosialistinen toiminta onkin viimeaikoina saanut uutta puhtia pohjoisessa. Myös sosiaalisessa mediassa toiminta on saanut runsaasti näkyvyyttä shokissa olevien vasemmistolaisten antamana.

Voit katsoa videon aktivismista alta:

2 KOMMENTIT

  1. Jos joku omistaa kotinsa, ovat tuomiot sitä luokkaa että jos joku sellainen alkaa omalla nimellään vaatia oikeuksiaan nykyisessä Demla-stalinismissa, hänen asumuksensa on hyvin pian kulutettu lakitupien tunnottomiin ihraperselakimiehiin, tuomareihin, valtakunnansyyttäjiin ja heidän kutomiinsa vääryystuomioihin, eli olemme kansana oikeusinstituutiomme vankeja jotka eivät voi edes omaa valtiotaan puolustaa. Siksi toimintaan tarvitaan myös vakuuttavaa osaamista ja näyttöä siitä sekä erityisesti voimaa. Niin kauan kuin Demla valtamediaa hallitsevine suojeltavineen lypsää ja nauttii kansan rahoittamaa erityissuojelua, ei tässä maassa ole vaihtoehtoa voimalle korjaamaan demokratiaa, tasa-arvoa ja oikeutta.
    Ihan ensimmäiseksi kaivataan uskottavaa, viisasta ja karismaattista johtajaa. Sellaista joka alentaa itseään mieluummin kuin kansaa. Muuten vastakaiku on lähinnä pelkkää tuloksetonta riitasointua. Poliisi- ja virkamieskunta yleensä arvostaa myös kohtaamansa lukumäärää ja näkyvyyttä, mikä on jo toteen näytettyä, eli tehokkaan tiedotuksen merkitys on ihan A ja O tänä valtiovallan verovaroin valtaansa ryöstämän valtamediatiedotuksen aikana. Sen saavuttamiseen kannattaa erityisesti keskittyä.

Comments are closed.