Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -järjestöllä runsaasti toimintaa

Kohti Vapautta! -järjestöllä runsaasti toimintaa

5

Tänä keväänä useissa Suomen osissa aktivoitunut kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike on järjestänyt alkukesästä runsaasti toimintaa. Järjestö tiedottaa toiminnastaan KohtiVapautta.com-kotisivuillaan.

Kohti Vapautta! -kansanliikkeen lippu.

Kesäkuun alussa Kohti Vapautta! järjesti Varsinais-Suomessa koulutuspäivän, jossa kansallissosialisteille tarjottiin aatteellista ja fyysistä koulutusta. “Päivän ensimmäisessä puoliskossa käsiteltiin kansallissosialistisen toiminnan tulevaisuuden strategioita Suomessa sekä pureuduttiin myös ideologisiin aiheisiin”, järjestö tiedottaa jatkaen:

“Jälkimmäisessä osioissa keskityttiin fyysiseen harjoitteluun sellaisia tilanteita varten, joihin kansallissosialistit saattavat joutua poliittisen toimintansa vuoksi. Monille osallistujille jäi varmasti tästä päällimmäisenä mieleen suora altistus pippurikaasulle ja tovereiden auttaminen kaasut silmillä. Kohti vapautta -kansanliike kannustaa aktiivejaan ja muita kansallismielisiä kaikenlaiseen kamppailu- ja muuhun fyysiseen harjoitteluun.”

16.6. kansanliike järjesti myös muistotilaisuuden vapaustaistelija Eugen Schaumanille. “Haudalle laskettiin neljätoista punaista ruusua ja kynttilöitä, jonka jälkeen Kohti Vapautta! -aktiivi Niklas Suomi piti pienen ja ytimekkään puheen Schaumanin muistoa kunnioittaen. Puhetta seurasi hiljainen hetki, joka myös päätti hetken hautausmaalla”, kansanliike kirjoittaa.

Lisäksi Kohti Vapautta! on järjestänyt aktiivisesti poliittista ja urheilutoimintaa useissa Suomen kaupungeissa. Kansanliike tiedotti muun muassa sateenkaarilippujen hävittämisestä Lappeenrannassa samalla viikolla, kun kaupungin korruptoitunut johto juhlisti Pride-homotapahtumaa.

Kansanliike julkisti kesäkuun alussa myös lippunsa sekä listan usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen. Kun kansanliikkeeltä on kysytty, kuinka Suomesta voidaan tehdä kansallissosialistinen valtio, on vastaus seuraava:

“Kohti Vapautta! -kansanliike valmistautuu uuteen itsenäistymiseen kouluttamalla järkkymättömiä kansallismielisiä toimijoita sekä levittämällä tietoa nyky-yhteiskunnan korruptiosta ja kansallissosialistisesta vaihtoehdosta. Ydinjoukkomme valmistautuu tilanteeseen, jossa poliittinen vallanvaihto tulee mahdolliseksi.

Kun esimerkiksi seuraava kansainvälinen finanssikriisi iskee, voivat kansanliikkeen aktiivit käyttää eliitin heikentymistä hyväkseen ja palauttaa poliittisen vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin Suomen kansan käsiin. Mikäli kansallismieliset eivät järjestäydy nyt, eivät he kykene käyttämään tulevia kriisiaikoja hyväkseen.”

Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Facebookin, Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

5 KOMMENTIT

  1. Rohkeita kansalaisia kun uskaltavat esiintyä kuvissa ja nimillään vallankumouksellisen julistuksen yhteydessä.

    • nämä hommat kestää päivänvaloa, toista se on vasemmistopiireissä, jossa joutuu peittämään kasvonsa häpeäntakia

        • 14 sanaa Rockwellilta = “We must secure the existence of our people and a future for white children”

Comments are closed.