Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Kohti vapautta – itsenäisyyspäivän tärkein meno

Kohti vapautta – itsenäisyyspäivän tärkein meno

5
Kohti vapautta -marssi järjestetään menneiden ja tulevien vapaustaistelijoiden kunniaksi. Kuvassa Akateemisen Karjala-Seuran tunnus.

Joulukuun kuudentena tulee kuluneeksi sata vuotta Suomen itsenäisyysjulistuksesta. Sadassa vuodessa on tapahtunut paljon. Olemme kansana käyneet läpi marxisminvastaisen vapaussodan, talvi- ja jatkosodan, rakentaneet maamme sodan jäljiltä takaisin ylös – ja menettäneet itsenäisyytemme globaaleille miehittäjille, jotka tahtovat hallita kaikkia kansoja.

Sata vuotta sitten Suomi oli vihollisen alistama. Kansan henki oli kuitenkin itsenäisyyden kannalla. Kansallishenki sekä itsenäisyystaistelijoiden uhraukset toivat meille itsenäisyyden tuolloin.

Nyt, vuonna 2017, olemme jälleen vihollisen alistamia. Kansa vaatii taas vapautta takaisin! Sanomamme kuuluu yhä äänekkäämmin tavallisen kansan suusta. Tahdomme olla vapaita. Emme tahdo olla orjia omassa maassamme.

Meille itsenäisyyspäivä ei ole päivä, jolloin istumme kotona miettimässä hiljaa menneitä. Meille itsenäisyyspäivä on päivä, jolloin kokoonnumme kaduille muistamaan menneiden aikojen, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Itsenäisyystaistelu ei tapahdu kotoa käsin – itsenäisyystaistelu tapahtuu jalkautumalla kaduille ja tuomalla asiansa selkeästi ja ylpeästi esille!

Kansallismielisyys ei ole hiljaista ylpeyttä. Kansallismielisyys on äänekästä, taistelutahtoa ylläpitävää rakkautta isänmaataan sekä omaa kansaansa kohtaan. Tulenpalava rakkaus motivoikin meitä taistelemaan vuoden jokaisena päivänä asiamme eteen.

Tämänkin vuoden kohokohtana meille tulee kuitenkin olemaan joulukuun kuudes päivä. Tuolloin kokoonnumme joukolla osoittamaan tämän päivän miehitysvallalle, että kansa on saanut tarpeekseen. Tahdomme itsenäisyytemme takaisin. Tahdomme olla vapaita. Siksi marssimme yhtenäisenä joukkona Kohti vapautta!

Tapahtuma tullaan järjestämään Helsingin keskustassa. Tapahtumaan kutsutaan kaikki vapaudenkaipuuta kokevat isänmaalliset henkilöt, jotka allekirjoittavat marssin sanoman. Voitte tuoda omat järjestötunnuksenne mukaan, mikäli tahdotte. Vaadimme marssijoilta ainoastaan palavaa taistelutahtoa, reipasta mieltä sekä paikallaoloa!

 

KohtiVapautta.com

5 KOMMENTIT

 1. Ehdottomasti mukana, kuten viime vuonnakin. Saamme yhden toverin lisää seurueesemme tällä kertaa.

  https://mvlehti.net/2016/12/19/video-vastarintaliike-marssilla/ ← Tuossa hieno video viime vuodelta.

  Erittäin innokkaasti odotan itsenäisyyspäivää! Intoa lisäsi Tampereen videoiden katselu. Valitettavasti emme sinne päässeet. “Jesse, sä kuolet!” -huudot kruunasivat kyllä “vasemmiston” kehitysrajoitteisen käytöksen. No, hassuttaahan se pikkaisen, kun päässä on kuolio.

  • Vasemmisto teki oivalluksen ja ymmärsi myös Jessen olevan kuolevainen.

  • Rumasti oli huudettu, mutta ymmärtänet, että huutaja oli yksittäinen vastamielenosoittaja. Suotta yleistät tuon huudahduksen kuvaamaan “vasemmiston” käytöstä yleisesti.

   • No voi hellanlettas. Eiköhän keitetä pannukahvit, oteta nisuleeta esiin ja kräämipaakelsia pöytään, ja sitten halataan kaikki toisiamme.

    Vasuri on AINA mätäpää.

Comments are closed.