Koti Uutisia KKO ei myöntänyt valituslupaa porilaistytön raiskanneelle ja elävältä polttaneelle Ramin Azimille

KKO ei myöntänyt valituslupaa porilaistytön raiskanneelle ja elävältä polttaneelle Ramin Azimille

2
Ramin Azimi ja hänen uhrinsa Jonna Männistö.

Kansallinen Vastarinta uutisoi marraskuussa 2016 porilaisen Jonna Männistön pahoinpidelleen, raiskanneen ja lopulta elävältä karjasuojassa Kokemäen Sääksjärvellä polttaneen vuonna 1989 syntyneen Ramin Azimin hakevan elinkautiselle tuomiolleen valituslupaa korkeimmasta oikeudesta. Azimi on tuomittu elinkautiseen murhasta ja törkeästä raiskauksesta.

Korkein oikeus kuitenkin päätti torstaina olla antamatta Afganistanissa syntyneelle Azimille valituslupaa, ja Vaasan hovioikeuden elokuinen tuomio jää pysyväksi. Hovioikeus katsoi, ettei Azimin syyllisyydestä jäänyt varteenotettavaa epäilyä.

Juuri ennen Azimin erittäin raakoja ja julmia tekoja Männistö oli päättänyt heidän välisensä seurustelusuhteen, koska hän oli sitä mieltä, ettei suhde toiminut. 30. tammikuuta 2015 Azimi päätti lähteä ajamaan asuinpaikkakunnaltaan Helsingistä Poriin “sopimaan” asiat Männistön kanssa. 30. päivän iltana Männistö lähti lenkille kotoaan Metallikylän kaupunginosasta, ja tältä lenkiltä hän ei päässyt enää koskaan kotiinsa. Azimi kohtasi Männistön tämän lenkin aikana ja pakotti tytön kyytiinsä. Azimi vei Männistön Ulvilan Kullaalle kaupan pihaan, missä hän löi päähän, kuristi ja raiskasi tytön. Sääksjärvelle päästyään Azimi sitoi vielä elossa olleen uhrinsa, valeli hänet bensiinillä ja sytytti hänet palamaan.

Tällaisen lopun vain 17-vuotias monikulttuurisuuspropagandan uhri ja hyväuskoinen Männistö sai solmittuaan parisuhteen ei-valkoisen kanssa. Tapahtumien syiden, kuten päivittäisen propagandan, Männistön oman sinisilmäisyyden ja Azimin itsensä lisäksi voidaan nostaa esille kysymys siitä, mikseivät vanhemmat missään vaiheessa puuttuneet peliin. Männistö oli jo aiemmin kokenut seurustelusuhteen painostavaksi.

Lähde: Satakunnan Kansa

Aiheeseen liittyen:
Ramin Azimi hakee valituslupaa korkeimmasta oikeudesta
Ramin Azimin valitus elinkautisesta tuomiosta hylättiin hovioikeudessa
Ramin Azimille elinkautinen

2 KOMMENTIT

  1. Mitä tähän voi enää lisätä… Meidän tavoite on selkeä: estää näiden tapahtuminen. Siinä on tarpeeksi final solutionia.

Comments are closed.