Koti Uutisia Kivien heittelyä ja palavia autoja ruotsalaisessa pikkukylässä

Kivien heittelyä ja palavia autoja ruotsalaisessa pikkukylässä

1

UK_Tarnsjo

Paikalliset ja maahanmuuttajat ovat ottaneet rajusti yhteen 1 200 asukkaan kylässä Tärnsjössä sen jälkeen, kun kylään sijoitettiin 20 pakolaisperhettä.

Yhteenotot alkoivat, kun maahanmuuttajat alkoivat viskoa paikallisten autoja kivenmurikoilla. Kyllästyneet kyläläiset kerääntyivät yhteen ja antoivat samalla mitalla takaisin. Tämän jälkeen maahanmuuttajien vandalismi vain lisääntyi ja muuttui uhkailusta ja kivien heittelystä autojen polttamiseksi ja ryöstelyksi. Asukkaat ovat kertoneet, että heitä pelottaa poistua taloistaan tällaisessa ympäristössä.

Vastaanottokeskuksen ikkunat on rikottu moneen otteeseen ja “pakolaisyhteyshenkilö” Anders Petterson myöntää, että kyläläiset ovat olleet raivostuneita valtion päätöksestä sijottaa kylään maahanmuuttajia. Kaupunginvaltuutettu Michael Öhmanin mukaan kyläläiset maksavat korkeinta veroa maassa, koska he joutuvat kustantamaan pakolaiset, joita he eivät halunneet alunperinkään.

Lähde: Daily Mail

1 KOMMENTTI

  1. Kansainvälinen siionistieliitti on tähdännyt nykyiseen tilanteeseen jo 1960-luvulta lähtien, jolloin alkoi kulttuurimarxistinen Valkoisen Kansan solvaaminen.

    Valkoinen Kansa joutuu vielä taistelemaan kortteli korttelilta, kylä kylältä, valtio valtiolta ja, tietenkin, voittaa tämän taistelun. Ja silloin, Jumala auttakoon, puntit tasataan ja ne viholliset löytyvät, missä tahansa ne piilottelevatkin.

Comments are closed.