Koti Uutisia Kotimaa Kirkosta eroaminen lisääntynyt ”pride”-homolobbauksen vuoksi

Kirkosta eroaminen lisääntynyt ”pride”-homolobbauksen vuoksi

41

Tänä vuonna Suomen evankelisluterilainen kirkko on osallistunut aiempaa näkyvämmin homolobbaukseen niin sanotun pride-viikon aikana. Tämä puolestaan on lisännyt kirkosta eroamista merkittävästi kesäkuun aikana, sillä monen eroa aiemmin harkinneen mitta tuli nyt täyteen.

Mikäli kuulut kirkkoon, siitä pystyy nopeasti ja vaivattomasti eroamaan netin kautta. Sivustolla pystyy myös antamaan vapaamuotoisen perustelun eroamissyylleen: https://www.eroakirkosta.fi/

41 KOMMENTIT

 1. Jotenkin tuntuu siltä että vasemmistolaiset ovat tarkoituksella soluttautuneet kirkkoon kääntääkseen sen opetuksen ja arvot täysin päälaelleen jotta mahdollisimman moni suomalainen nimenomaan eroaisi kirkosta.

  Ja kun kirkkoon kuuluvien määrä putoaa tulevaisuudessa lähes marginaaliin ja muslimien määrä kasvaa kokoajan taustalla kaikessa hiljaisuudessa, voi vasemmistolaiset hyvällä syyllä kyseenalaistaa kaikki ne isänmaalliset suomalaiset jotka vetoavat siihen että “Suomi on kristillinen maa jossa on kristilliset arvot” kun muslimeita onkin lukumäärällisesti enemmän kuin kirkkoon kuuluvia suomalaisia. Silloin vasemmistolaiset voivat vahingoniloisina julistaa kuinka Suomi on itseasiassa islamilainen valtio, eikä enää kristillinen eikä täällä täten enää päde kristilliset arvot lainkaan vaan islamilaiset arvot.

  • Mutta sittenhän vassareiden pitäisi lopettaa narkkaus, juominen ja hinttailu? Tuskin ne siihen suostuvat? Tuohan on se vasemmistolaisen pyhä kolminaisuus.

   • Katoliset ja ortodoksit rikkovat kyllä sitten muuten aika rankasti Raamattua vastaan, ihan jo perusjutuissa. En jaksa edes selittää tässä. Jokainen evankeliumin lukenut keksii jo sieltä muutaman tärpin.

    • Kukapa täällä ei rikkoisi jollaintapaa raamattua. Vastaavasti aika monet muslimit rikkovat koraania harrastamalla mm alkoholin juontia,huumeita ja irtosuhteita jotka on kaikki kielletty islaminuskossa.

     Kuitenkin, parhaiten menee itä-euroopan mailla jotka ovat joko ortodoksisia tai katolisia. Näen tämän vain positiivisena asiana.

     • Iran-fanittajien jutut täällä jätetään omaan arvoonsa eli lukematta.

      Terve ihminen ei sano juuta eikä jaata Trumpiin tai näihin hiekka-apinoiden reviirikiistoihin. Terve ihminen pitää huoltaa itsestään, perheestään, sivistää itseään, liikkuu luonnossa jne. TV:lle ja muulle juutalaisten pelleilylle (Twitter, Facebook jne.) ei ole edes aikaa eikä tarvetta. Tuota teidän mediariippuvaisten ressukoiden on niin kovin vaikea ymmärtää. Meitä ei siis yksinkertaisesti KIINNOSTA. Samaa paskaa se on vuodesta toiseen. Sinäkin sen joskus ehkä tajuat, kun tarpeeksi vanhaksi elät.

      Anje ja muut voivat pysyä kokonaan siellä aidan toisella puolella; vehreämmillä niityillä.

     • Mutta veli Eki, sitten joudun epäonnekseni ilmoittamaan että lopeta Vastarinnan lukeminen sillä PVL komppaa Irania eikä vain Irania vaan myös Hezbollahia,Palestiinaa ja Syyriaa. Ja tämäkin on media siinä missä Yle tai Kalevakin on. Eri agenda vain. Parempi toisinsanoen. Oikea agenda. Ja luit kyllä kommenttini et muuten kommentoisi sitä 😀

      Uskallan kyllä väittää että olen sivistyneempi entä sinä antisi perusteella. Kaikki juutalaisikysymyksestä perillä olevat tietävät miksi Irania pitää kompata mutta sinä et sitä vielä ymmärrä.

     • Kaheli-Anje saa luulla ihan mitä vain. Täältä löytyy korkeakoulututkinto. Eikä siis mitään pehmeää paskaa, vaan ihan kovaa tiedettä.

      Laitahan, rassukka, paremmaksi. Vuositulot on yli 50 000. Tai siis oli. Nyt olen kotona, maaseudun rauhassa.

      Nauti sinä “kurdeistasi” siellä urbaanissa eläintarhassasi. Enkä noilla sinun olemattomilla suomen kielen taidoilla rupeaisi pätkääkään kommentoimaan muiden “ulosantia”. Sinustahan näkee jo kilometrin päähän juttujen tasosta että olet nk. “vajaa”.

     • DKjr vai Eki vai mikä lie, et tiedä mitään lähi-idästä etkä ole sisäistänyt mitään saati tutustunut tähän sivustoon jos et edes tiedä sitä että PVL on Iranin kannalla. Eikä tuloillasi ja koulutuksellasi ole mitään väliä. Surkeaa provoa juntilta.

 2. Martti Luther pyörii haudassaan, onneksi erosin jo useampi vuosi sitten luterilaisesta. Useat uskovaiset eroavat nyt kirkosta, eivät he tarvitse mätää kirkkoa pitämään yllä uskoaan.

 3. Aiemmin suhtauduin neutraalisti tai varovaisen positiivisisti homoihin ja LGBT-kuluviin.

  Nyt on suhtautuminen muuttunut negatiivisemmaksi, koska tätä “parempaa sukupuolisuutta” ja “parempaa inhimillisyyttä” on niin rajusti puffattu, ylistetty ja yritetty vakuutella joka tuutista miten se on niin hyvää ja hienoa ja ylevää ja hyväksyttävää ja parasta mitä maapallolla on.

  Miksi, jos se on niin hyvä asia, sitä pitää tukea ja edistää miljoona-budjeteilla?

  Tässä kävi kuten romani-hevosen – liiallinen kehu kääntyi itseään vastaan. Varsinkin kun katukokemus pride-kulkueiden pervoilusta lasten läsnäollessa, pride-gurun paljastuneet lapsiin kajoamiset ja muut yhä uudet erikoiset lausunnot ja muut skandaalit LGBT-piirissä rikkovat massiivisen propagandan antavaa silokuvaa.

  Esimerkki:

  https://www.lifesitenews.com/news/gay-activist-our-goal-is-to-indoctrinate-children-into-lgbtq-agenda

 4. Hitler vertasi table talkseissaan kristinuskoa Bolshevismiin, samaa juutalaista alkuperää jonka päämäärä on Euroopan tuhoaminen.

  • Mitä ovat table talkseit? Mielestäni bolševismin eli kommunismin ja todellisen kristinuskon linkittäminen vaatii jo suhteellisen värikästä mielikuvitusta.

   Kannattaa varmaan lukea evankeliumi eli UT:n neljä ensimmäistä kirjaa ja tulla sitten avautumaan tänne kuinka juutalaismyönteinen teos kyseessä oikeasti on. Sillä se ei sitä ole, vaan jotakin AIVAN päinvastaista.

   Suosittelen arvon nimimerkille, ettei tarvitse täällä pikkupoikamaisesti nolata itseään fiksumpien silmissä aivan kokonaan.

   • Todellinen “kristinusko” ei löydy raamatusta. Koko alkuperäinen idea (ihmisen henkilökohtaisesta heräämisestä Jumalan edessä) näkyy parhaiten opetuksissa Dharmasta (joka on nykyhindulaisuutta vanhempaa opetusta).

    Jeesus ei ollut juutalainen vaan arjalainen. Tästä ei jää epäselvyyttä kun lukee mm. gnostilaisia evankeliumeja. Arjalaisen hengellisyyden taso abrahamillisiin uskontoihin (kristinusko, Islam, juutalaisuus) verrattuna on erittäin edistynyttä. Ei ihmekään, sillä kirjoittajat ovat olleet toisen maailman ja toisen rodun edustajia.

    • Jeesus oli galilealainen… Ja jos oli juutalaista tuossa sekaverisessä mukana, niin hän ei todellakaan elänyt kuten juutalainen. UT:han on maailman juutalaisvastaisin kirjoitus.

     Arjalainen? Nyt vähän todisteita tiskiin.

     Vanhassa testamentissa profesioidaan tulevan Messiaan hiekassa kulkevien jalkojen olevan “kuparin väriset” (suora sitaatti). Tuo vähän huonosti sopii väittämääsi. Mutta helppohan noita juttuja on päästä repiä, en minä sillä.

     • Iran lähialueineen oli arjalaisen kulttuurin kehto. Hengelliset opettajat Buddha (Siddharta Gautama), Krishna (Jumala), pohjois-eurooppalainen Wotan/Odin -jumala ja tarinat hengellisistä vedalaisista opettajista ovat hyvin samankaltaisia. (mm. Jeesuslapsi-käsite tulee Egyptistä, kopioitu suoraan raamattuun (Isis-jumalattaren lapsi). Jeesus ristiinnaulittiin, Odin naulitsi itsensä ristinmuotoiseen puuhun. Kun tutkii muinaisia uskontoja ja uskomuksia, löytyy yhteys Jeesuksen opetuksiin. Jeesus opetti vanhaa tietoa (joka poistettiin raamatusta, sillä kirkko halusi hallita “sielujen taivaskauppaa”).

      Alkuperäisessä opetuksessa kyse oli henkilökohtaisesta heräämisestä mielen/egon luomasta kahleesta ja samalla Jumalan löytämisestä). Juuri tästä Jeesus puhuu mm. Tuomaan evankeliumissa kun hän sanoi (kohta 50) “Jos teiltä kysytään, Mistä olette tulleet, niin vastatkaa, Me olemme tulleet valosta. Sieltä, missä valo syntyi itsestään”. (4) “Kun opitte tuntemaan itsenne, silloin teidät tunnetaan ja te ymmärrätte olevanne elävän Isän lapsia”.

      Pitää lukea siis autenttisia kirjoituksia (Nag Hammad/gnostilaisuus) Jeesuksesta raamatun tueksi, että pystyy yhdistämään Jeesuksen Dharma-opetukseen muiden vedalaisten opetusten kanssa. Yhteys on täysin selkeä. Jeesuksen opetukset ovat abrahamilaisten aavikkouskontojen vääristämiä (johtuen siitä, että ei-arjalaiset rodut eivät kyenneet omaksumaan alkuperäisten opetusten korkeaa hengellistä sanomaa (Krishna-Kristus/Wotan-Odin jne.)

      Jeesuksen aikana alueella on elänyt sinisilmäisiä, vaaleita arjalaisia, vaikka tämä on yritetty häivyttää kaikin tavoin judeo-kristillisestä opetuksesta. Lähitulevaisuudessa tullaan kertomaan ketkä muinaiset sivilisaatiot rakensivat. Hautalöytöjä on peräti tuhansia muinais-Egyptin ajalta, joissa haudatuilla on ollut hyvin vaalea tukka ja tutkimuksissa DNA:n on osoitettu olevan lähinnä eurooppalaisten DNA:ta. Tämä on ollut tietenkin “mustia ja ei-arjalaisia sivilisaatioita” sponsoroiville kulttuurimarxisteille shokki-uutinen.

     • Zero Tolerance — Tuon arjalaisuuden Iran-taustan tiedän. Ovathan nimetkin melko samanlaisia. Toinen mielenkiintoinen tarina on se, kun kansallissosialistisesta Saksasta lähdettiin etsimään arjalaisuuden juuria aina Kiinasta asti.

     • Mistä näitä Raamatusta poistettuja kohtia voi sitten lukea? Ovatko nämä niitä apokryftisia kirjoja?

      Entä ovatko Odin-uskomukset oikeasti noin vanhoja? Olen aina niiden luullut olevan uudempia tarinoita. Raamattu taas on ottanut Gilgamešh-eepoksesta paljon, jonka siis uskon olevan vanhempi kirjoitus. Moni kristitty ei tätä taas voi uskoa, sillä Raamatun on pakko olla suora dokumentti luomisesta, jonka Mooses jotenkin todisti tai sitten sai tiedon suoraan Jumalalta – miten se nyt sitten onkaan mahdollista.

      Tarinoita noista yhä idässä elävistä vaaleista ihmisistä olen minäkin kuullut, mutta mistä saisi todisteita noihinkaan? Siis että heitä yhä siellä elää, mm. Syyriassa. Olen kuullut puhuttavan kymmenestä miljoonastakin.

      Raamatusta ja sen ajan historiasta tiedänkin sitten enemmän. Ensinnäkin, juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä “valitulla kansalla” suuria…

      Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. “Zero Tolerance” kirjoitti myös näistä valkoisista. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

      Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

      Juutalaiset ovat siis Saatanasta, kuten Jeesuskin sanoo (Joh. 8:44). Kannattaa todellakin lukea UT:n neljää ensimmäistä kirjaa, vaikket “uskovainen” tai uskova olisikaan! Sieltä saa hyvää pontta juutalaisvastaisuuteen. Jos maailman luetuin kirjakin on sitä mieltä, niin…

      Jumalan kiroamat juutalaiset eli kaananilaiset ovat siis Edomista/Idumeasta (noilla nimillä paikka on tunnettu raamatullisina aikoina). Saatana → Kain → edomialaiset/idumealaiset → fariseukset → khazaarit/kasaarit → aškenazit → JUUTALAISET.

      Me kaukaasialaiset olemme SEEMILÄISIÄ/SEMIITTEJÄ. Israel ja Juuda ovat meidän esi-isiemme alueita.

      13 kadonnutta Israelin heimoa – ne olemme ME! Iisakin pojat eli (I)saac-sons l. Saxons; saksit.

      Siinä hieman etymologiaa eli kielitieteellistä pohjaakin muutamalle mielenkiintoiselle faktalle.

      Kiitos “Zero Tolerancelle” erittäin kiintoisasta kommentista!

     • Kukkikselle; Täältä löytyy esim. mosaiikkeja muinaisesta galileasta ja israelilaisista joista selviää heidän ulkoiset rotuominaisuutensa aika hyvin. Eli arjalaista linjaa ovat:

      https://acompanyofnations.wordpress.com/2019/05/26/physical-descriptions-of-the-adamites-shemites-hebrews-israelites-and-judahites/

      Eli Abraham oli myös tuota sukua, korjauksena johinkin aiempiin kommenttehin. Ja Jeesushan polveutui näistä alkuperäisistä abrahamilaisista, myohemmin israelilaisista. Abraham ja Saara olivat samoja henkilöitä kuin Vedojen Brahman ja Saraswati ainakin mytologisesti.

      Eli kirotun Esaun ja kanaanilaisen vaimon jälkeläiset, joissa siis oli tietty myös hieman abrahamilaista perimää, mutta jotka olivat Raamatun historian mukaan ensimmäisiä rotusekoittajia, eivät enää kyenneet omaksumaan Jeesuksen korkeaa sanomaa omassa katkeruudessaan. Jaakobia Jumala rakastaa ja Esauta vihaa.

      https://acompanyofnations.wordpress.com/2019/01/27/the-satanic-origins-of-the-edomite-jews/

      Tästä päästäänkin tuon katkeruuden poliittisiin implikaatiohin kuten marxismiin jonka “moraalisssa” huokuu tuo kirous ja viha siunattua sukulinjaa kohtaan. Sieluton ja alhainen haluaa repiä alas sielukkaan ja jalon.

     • Saatana → Esau → Kain → edomialaiset/idumealaiset jne.

      Jep, minulta jäi Esau pois tuosta “sukutaulusta”.

     • Nikean kirkolliskokous valitsi vain neljä evankeliumia Raamattuun. Kirjoituksia oli alunperin useita, joista valita. Nag Hammadin (Kuolleenmeren kääröt, löydettiin 50 luvulla). Kirjoitusten taso vaihtelee kankean abrahamilaisesta materialistisen uskon opista dharma-tyyppiseen valaistumisopetukseen. Suomeksi käännettyjä tekstejä: “Nag Hammadin kätketty viisaus” (toimittaneet Ismo Dunderberg, Antti Marjanen, WSOY).

      Valkoisten kulttuurien tuhoaminen niiden sisältä käsin ulottuu muinaishistorian vääristelyyn asti. “Valittu kansa” haluaa säilyttää valta-asemansa. He eivät tietenkään halua, että valkoiset paljastuisivat muinaisten edistyneiden sivilisaatioiden rakentajiksi ja sivistyksen pitkän linjan tulenkantajiksi, kuten on paljastumassa. Ihmisen kehityshistoria on kirjoitettu valkoisen rodun “tasapäistämiseksi” muiden rotujen kanssa. Jään odottamaan mielenkiinnolla, milloin koko “Afrikasta alunperin” -teoria uskalletaan kyseenalaistaa. Sekin päivä tulee vielä.

     • Zero Tolerance — En minä ole uskonut tuohon Afrikka-teoriaan koskaan. Ovat niin alikehittyneitä: ÄO suurimmassa osassa maita alle 80, 70 ja jopa alle 60. Nooan musta poika Haam oli varmastikin apina, ei ihminen lainkaan. Jonkinlainen bonobo tai muu ihmisapina. Englanniksi taas sanalla “ape” tarkoitetaan jotakin aivan muuta kuin ihmisapinoihin kuuluvia, eli gorillaa ei voi sillä kielellä kutsua sanalla “ape”.

      Ja me valkoiset sitten olimme luolissa ja jäimme valkoisiksi sen takia – vaikea uskoa tuotakaan. Kyllä me varmastikin tämmöisiksi olimme jo valmiiksi luotuja.

      Mutta mistä johtuu aasialaisten (Hong Kong, Singapore, Etelä-Korea, Japani, Kiina ja Taiwan) ylivoimaisuus ÄO-lukemissa? Kaikki suuret keksinnöt tietyltä aikakaudelta tulevat Kiinasta.

      Mitä Zero Tolerance luulee esim. VT:n Hezekielin kirjassa mainittujen isokokoisten jumalien lentävissä vaunuissaan olleen? He yhtyivät mielellään ihmisiin, Raamatussa sanotaan. Ovatko tietyt aasialaiset outoine silmineen jonkinlaisia hybridejä maan ulkopuolisen elämän kesken?

      Raamatun lentäville tulivaunuille löytyy vastineet orientaalisten kulttuurien lentävistä matoista sekä tietysti kiinalaisten tultasyöksevästä, lentävästä lohikäärmeestä! Vanhoja maalauksia ritareista ja lohikäärmeistä löytyy, mutta ne ovat jostakin 1500-luvulta, jolloin on osattu kuvata ne vihreiksi, liskomaisiksi otuksiksi. Mutta tietysti saattavat perustua kiinalaisten ikivanhoihin kuvauksiin, jotka taas ovat ajalta jolloin abstraktia taidetta ei ole ollut olemassa vielä. Eli tulivaunut ja heidän lohikäärmeet ovat parhaita kuvauksia jostakin todella nähdystä tapahtumasta. (Miten primitiivinen heimo esimerkiksi yrittäisi kuvata ensimmäistä näkemäänsä helikopteria tai lentokonetta?) Gilgamešh-eepoksessa lentää taas suuri kotka.

      Entä selvästi dinosauruksia esittävät luolamaalaukset n. 10 000 vuoden takaa, joita on löytynyt Venäjältä ja toisesta paikasta esittäen erittäin samannäköistä kuvausta jostakin varmasti nähdystä ilmiöstä? Onko ihminen voinut elää dinosaurusten tai lohikäärmeiden (sama asia?) kanssa samaan aikaan pallolla? Olen ymmärtänyt että Raamatun luomiseen uskovat pitävät maapalloa juuri tuon n. 10 000 vuoden ikäisenä. Ja jos kaikki on kerralla tänne luotu niin totta kai ihmisenkin on pitänyt olla näkemässä se alkuperäinen lajien kirjo.

      Entä ihmisen luominen: oliko miehen kylkiluusta tehty nainen itse asiassa klooni?

     • Lost Tribelle, laitoit ihan hyvää pohdintaa ihmisen kehityshistoriasta. Olen itse pohtinut aivan samoja teemoja.

      “Onko ihminen voinut elää dinosaurusten tai lohikäärmeiden (sama asia?) kanssa samaan aikaan pallolla?”

      Jos esoteerikolta kysyttäisiin asiaa, hän saattaisi hyvinkin vastata, että tänne on joko tuotu ulkopuolelta “uutta verta” tai sitten meissä on muinaisia geenejä, jotka eivät ole ainakaan kokonaan ihmisapinalta. Arjalaiset, tulisieluiset ihmiset (eli lohikäärmeihmiset, lue liskoihmiset) ovat pitkässä linjassa jurakauden ihmisiä. Joko evolutiivisesti kehittyneitä tai tänne saapuneita/tänne tuotettuja. Kenties sekä että.

      Hurjia väitteitä, mutta meille on valehdeltu niin käsittämättömän paljon, jotta meidät kommunismin oppien mukaan voisi tasapäistää mustien kanssa (vastoin tieteellisiä ja empiirisiä tutkimustuloksia), että jopa erikoisimmat teoriat kannattaa tutkia.

      Varmaa alkaa olla ainakin se, että muinaisten sivilisaatioiden rakentajat olivat valkoisia. Uskon, että kaikkien aikojen sensaatio; ihmisrotujen takana olevat “ihmislajit” tulevat saamaan paljon kiinnostuneita tutkijoita. Sen verran kuumana käy amatööritieteilijöiden joukko nyt tämän aiheen ympärillä (naamioiden sen UFO-tutkimukseksi), että jotakin suurempaa on nyt tutkinnan alla. Antarktisen sulamista pelätään (kuin jonkin rakennelman paljastumista jään alla olevasta mantereesta), että (mielipide)ilmastonmuutosta saarnataan ja sillä valmistellaan jo valkoiset valtiot tulevaisuuden ilmastopakolaisten aaltoon, jotta rotujen sekoittaminen varmasti jatkuisi.

      Saattaa olla, että rotujen sijaan tutkimme tulevaisuudessa ihmisrotuja edeltävien ihmislajien syntyä.

    • Tässä vielä linkkejä:

     https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/scientific-research-on-aryans.html

     Ja Out of Africa on osoitettu virheeksi jo, mutta sitä ei varmaan koskaan nyky länsi-hallintojen vallassa ollen tulla kertomaan suurelle yleisölle: https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/russian-geneticists-disprove-out-of.html

     Ja Kiinan sivilisaation arjalaisista juurista.

     https://www.stormfront.org/forum/t351070/

     Kaikki “kiinalaiset” merkkihenkilöt etenkin filosofian saralla kuten Konfutse, Laotse ja Sun Tsu olivat Keltaisen joen suun eli Shandongin alueelta jonka asukkaiden DNA oli täysin arjalaista vielä joskus 500 EKR. Jopa 1/4 suomalaista perimää löytyi. Ensimmäisen keisarin Qin Shi Huangin hautaakaan ei nykyinen kommarihallitus anna tutkia kun sieltä löytyisi kaukaasialainen muumio mitä todennäköisimmin. Jo Terrakotta armeijan johdon haudoista löytyi kolme kaukaasialaista kalloa.

     Ajalla reilu puoli vuosituhatta tai tuhat vuotta myöhemmin han-kiinalaisten mongolidien lopulta vallattua koko Shandongin alue ja johtopaikat hedän tekemänsä kuvat noista mestareista on pyritty vääristämään mongolidi piirteisiksi.

   • Ja tottahan toki, aina jonkin kiven kolosta ryömii esiin, joku hyönteistutkija, hemuli tai 2 in 1.
    Table talks..ehkei suomen ja englannin yhdisteleminen ole järkevää, mutta valtaosa varmasti ymmärsi, että pöytäkeskusteluista oli kysymys.

    Itseasiassa Marxin kirjoituksilla ja “raamatun opetuksilla” on yllättävän paljon yhteistä. Se, miten kommunismia käytännössä toteutettiin on tyystin eri asia. Käsittääkseni sekin yhdistää kommunismin ja kristillisyyden, että toteutus on kaukana alkuperäisistä “teoreettisista kirjoituksista” 😀 Ja molemmista voi hyvin mielin todeta “Hyvä ajatus, mutta jätkät kusi jutun”

    “Todellinen kristinusko” Mitähän sekin lopulta pitää sisällään? Minun näkemykseni, naapurin Ossin näkemyksen, vai Hemulin konstruktio asiasta?
    Suuri skisma tästä syntyi jo liki 1000 vuotta sitten ja joka kiihkoilija uskoo uskovansa oikein ja monasti ainoalla oikealla tavalla.

    • Juha on oppinut vihdoinkin sen kappalejaon – Melkein. Onneksi olkoon!

     Onneksi ei vaadi monimutkaista koodinpätkää laittaa nämä tietyt nimimerkit näkymättömiin. Kummasti helpottaa sivuston lukemista.

     Hyvästi JuhaL/Juha/juha. jne.!

    • Todellinen kristinusko on uskoa Jeesukseen.

     Lue vaikka Vesa-Ilkka Laurion kirjoituksia. Olet erittäin pahasti ulalla, reppana. Ei teidän pösilöiden mökellyksiä voi edes huonona huumorina ottaa.

     • “Kiivaile” ihan rauhassa ja USKO. Minäkin uskoin joulupukkiin lapsena 😀

    • Pikku-juha.kin on vaihtanut sitten nimimerkkiä ja tullut lässyttämään tyhjää taas tänne. Tervetuloa!

     “Jotkut kutsuvat sitä kommunismiksi, minä kutsun sitä juutalaisuudeksi.”
     —”Rabbi” Stephen Weiss

     Juutalaisuus on aidon kristinuskon ikiaikainen antiteesi. Jos edes ihan vähän jaksaa sitä Raamattua lukea, niin tuokin selviäisi sinulle. Mutta revi sitä mitätöntä turpaasi täällä vain.

     • )))keretti((( — Jeesus oli galilealainen. Raamatusta voit lukea sen itsekin.

     • )))keretti(((, juuri näin, eli Jeesus tuli Galileasta jossa oli se viimeinen pesäke aitoja arjalaisia Juudean israelilaisia jotka edomiitti Herodes halusi tappaa jo lapsena päästäkseen lopuistakin eroon. Erään tarinan mukaan Jeesus pelastui kun hänet piilotettiin jonnekin rantakaislikkoon kehdossa kun Herodeksen sotilaat tekivät ratsiaa ja toisen mukaan he olivat Egyptissä paossa.

      Kaikki aikalaiskuvaukset Jeesuksesta osoittavat hänen piirteidensä perusteella arjalaiseksi:

      Description of Yahshua Christ from The Archko Volume:

      “…He is the picture of his mother, only he has not her smooth, round face. His hair is a little more golden than hers, though it is as much from sunburn as anything else. He is tall, and his shoulders are a little drooped; his visage is thin and of a swarthy complexion, though this is from exposure. His eyes are large and a soft blue, and rather dull and heavy…”

      Description of Yahshua Christ from a letter by Lentullus to the Senate:

      “…A man of stature somewhat tall, and comely, with very reverent countenance, such as the beholders may both love and fear, his hair of (the colour of) the chestnut, full ripe, plain to His ears, whence downwards it is more orient and curling and wavering about His shoulders. In the midst of His head is a seam or partition in His hair, after the manner of the Nazarenes. His forehead plain and very delicate; His face without spot or wrinkle, beautified with a lovely red; His nose and mouth so formed as nothing can be reprehended; His beard thickish, in colour like His hair, not very long, but forked; His look innocent and mature; His eyes grey, clear, and quick- In reproving hypocrisy…”

      Description of Yahshua Christ from a letter from Pontius Pilate to Tiberius Caesar. The following is a reprinting of a letter from Pontius Pilate to Tiberius Caesar describing the physical appearance of Jesus. Copies are in the Congressional Library in Washington, D.C.

      “…His golden colored hair and beard gave to his appearance a celestial aspect. He appeared to be about 30 years of age. Never have I seen a sweeter or more serene countenance. What a contrast between Him and His bearers with their black beards and tawny complexions!…”

 5. Valtamediasta sai sen kuvan, että ihmiset erosivat kirkosta Räsäsen lausuntojen takia. 😀

Comments are closed.