Koti Uutisia Kirkon Ulkomaanavun työntekijä huijasi lähes 100 000 euroa

Kirkon Ulkomaanavun työntekijä huijasi lähes 100 000 euroa

4

UK_auto_eroa_kirkosta

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Kirkon Ulkomaanavun entisen työntekijän törkeästä petoksesta vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Oikeuden mukaan projektipäällikkö oli kirjoittanut perusteettomia laskuja yli 96 000 euron edestä vuosina 2013–2014.

Ennen kiinnijäämistään työntekijä oli ehtinyt maksattaa Kirkon Ulkomaanavulla yli 75 000 euron edestä tekaistuja laskuja. Noin 20 000 euroa jäi maksamatta, kun järjestö pysäytti laskujen maksamisen.

Lähde: Iltalehti

Aiheeseen liittyen: Kirkko osallistuu kaupalliseen seksitapahtumaan

4 KOMMENTIT

  1. Eiköhän vapaamuraius lopu, kun mokaavat ensimmäisen kerran pahasti ja suomalaisia kuolee kymmeniä, sen se valitettavasti vaatii!!

  2. Pelkkää kusetusta koko kirkko. Se lafka kyllä mielellään kerää rahaa jonnekkin ambomaalle,mutta oman maan asiat on yks hailee. “köyhänä seurata köyhää Kristusta” on tuntematon näille silkkikostyymissä kekkaloiville onnellisille audin omistajille, joiden ainoana ambiitiona tuntuu olevan tuottaa kurjuutta maan kantaväestölle ja samaan aikaan tuottaa, tuoda jan asuttaa maahan kristinuskon vihollisia.

  3. Kovinpa on Suomen ev.lut. kirkko mielistynyt kommunismiin, viinaan ja rahaan. Eipä tuo koske minua. Olen jo eronnut mädättäjä kirkosta. En Jumalan kieltäjänä, vaan Arkkipiispa Kari Mäkisen kieltäjänä, tuo Suomen Islamisoija. “Hurskas” mies. Ei pyydä muuta kuin oman mestauksensa. “It’s call “reilu meininki”.
    Mitä kauemmin ihminen istuu Yliopistossa, sitä tyhmempi hän on.

Comments are closed.