Koti Uutisia Kotimaa Kirkkoneuvosto ei päästäisi homolobbausjärjestöä rippileirille

Kirkkoneuvosto ei päästäisi homolobbausjärjestöä rippileirille

2

Porilaisessa seurakunnassa kuohuu. Kirkkoneuvosto ei hyväksynyt rippileirin alustavaa suunnitelmaa, koska siihen oli suunniteltu homojen ja seksuaalisesti poikkeavien lobbausjärjestö Setan visiitti. Seta on kuitenkin käynyt jo aiemmin rippileireillä.

Kirkkoneuvoston kokouksessa useat edustajista nousivat vastarintaan Setan vierailuja vastaan. Kirkkoherra joutui poistamaan asian käsittelyn listalta, koska asiasta ei saatu päätöstä.

Seurakuntaneuvoston jäsen Antti Pekola on sitä mieltä, että nuorille annetaan väärää valistusta, mikäli Seta päästetään leirille. Pekolan mielestä “Villen ja Kallen naimisiinmeno ei ole luonnollista”.

Keski-Porin seurakuntapastori Sofia Flinckin mielestä Seta “laajentaa” nuorille kuvaa ihmisyydestä. Hän perustelee Setan leirille pääsyä sillä, että nuorten joukossa on varmasti myös “sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen edustajia”. Flinckin mielestä rippileireillä voisi olla myös muiden järjestöjen edustajia, mikäli käsittely liittyy esimerkiksi luonnonsuojeluun tai ihmisoikeuksiin.

Kansallisen Vastarinnan toimitus epäilee, ettei esimerkiksi valkoisten kansanmurhan esille tuominen rippileirillä olisi suotavaa, vaikka kyseessä ovat ihmisoikeudet.

Lähde: Yle

Aiheeseen liittyen: Helsinki Pride ja Setan tarkoitus

2 KOMMENTIT

  1. Kirkko on vielä niin “Rasistinen” ja “konservatiivinen”! Seta voisi aloittaa lapsien “valaistamisen” “ihmisoikeuksista” ja “tasa-arvosta” jo esikouluiässä. Jakaa lapsille vihkosia, jossa mustaihoinen mies nai valkoista naista, mies nai eläimiä, kaksi miestä suutelee ja tutkii toistensa persereikiä, transuja ja muunsukupuolisia, mies nai lapsia ynnämuuta “tervettä”.

Comments are closed.