Koti Uutisia Ulkomaat Kirjakauppajätti yritti korvata klassikkoteosten kannet afrikkalaisten kuvilla – perääntyi!

Kirjakauppajätti yritti korvata klassikkoteosten kannet afrikkalaisten kuvilla – perääntyi!

6

Maailman suurimpiin lukeutuva kirjakauppaketju, juutalaisomisteinen Barnes & Noble yritti hiljattain korvata klassikkoteosten kannet monikulttuurisella propagandalla. Lopulta hankkeesta luovuttiin raivoisan kritiikin vuoksi.

Kulttuurimarxistien merkittävimpiä ongelmia on aina ollut se, ettei mustien afrikkalaisten tuotoksia ole juuri lainkaan korkeakulttuurin klassikoiden joukossa. Kulttuurimarxistit pitävät ilmiötä vaarallisena, sillä heidän mukaansa jotkut voivat vetää “rasistisia” johtopäätöksiä mustien henkisistä kyvyistä.

Juutalaisen suursijoittaja Paul Singerin Elliot Management -yhtiön omistama Barnes & Noble -kirjakauppajätti päätti “korjata” korkeakulttuurin rotuongelman luovalla tavalla. Maailman rakastetuimmista – ja yleensä valkoisten eurooppalaisten kirjoittamista – kirjoista tahdottiin tehdä “monikulttuuriset uusintapainokset”.

Käytännössä hankkeen oli määrä korvata Romeon ja Julian, Frankensteinin, Moby Dickin sekä Peter Panin kaltaisten kirjojen kannet kuvilla pikimustista hahmoista. Tavoite oli hämätä matalammin sivistyneet ihmiset luulemaan, että kaikki rodut ovat tuottaneet tasavertaisen määrän huippukirjallisuutta.

Hanke ampui kuitenkin itseään jalkaan, sillä se vain alleviivasi mustien aliedustusta korkeakulttuurissa. Jopa monet mustat aktivistit ja tasa-arvokiihkoilijat pitivät hanketta niin kiusallisena, että he vaativat sen perumista. Lopulta näin myös kävi, eikä “monikulttuurisia uusintapainoksia” tulla näkemään sittenkään Barnes & Noblen hyllyillä.

The Washington Post julkaisi kirjakauppajättiä hallitsevasta juutalaisesta Singeristä vuonna 2016 artikkelin otsikolla ”Kuinka eräs hedgerahasto teki kahden miljardin dollarin voitot Argentiinan talousromahduksesta”. Lehdessä muistutettiin, että juutalaista Singeriä on kutsuttu muun muassa ”korppikotkaksi” ja ”finanssiterroristiksi”, koska hän valikoi uhreikseen talousvaikeuksissa olevia yhtiöitä ja valtioita sekä hylkää ne heti revittyään niistä kaiken hyödyn irti.

Uhreiltaan varastamiaan rahoja juutalainen Singer sijoittaa monikulttuurisuuspropagandan ohella myös homolobbaukseen. CNBC:n tekemän selvityksen mukaan Singer on yksi Amerikan merkittävimmistä homoliikkeen rahoittajista.

Lähteet: AM New York, The Washington Post

6 KOMMENTIT

 1. Näiden kapitalistien, kulttuurimarxistien ja muiden monikulttuurisuuskiihkoilijoiden projekteista heijastuu suuri myötähäpeä.

 2. Ne maat joilla on takana pitkä historia konkursseja eivätkä ota opikseen olisi syytä julistaa holhoukseen.

 3. Viimeksi keskustelin rotueroista, ja tämä mahdollisesti vasemmistolaisarvoilla varustettu ihminen vain totesi, ettei rotuja ole ja ihan turhaa on luokitella ihmisiä luokitella ihonvärin perusteella. Kun kysyin, että oletko ajatellut muutakin kuin ihonväriä ja otin esille mustien, valkoisten sekä aasialaisten erot älykkyydessä, niin tästäkin vain sain kuulla, että totta kai kaikissa on vähemmän ja enemmän älykkäitä. Kerroin myös, että valkoisten on pitänyt hyödyntää älykkyyttä, pitkäjänteisyyttä ja ahkeruutta neljän vuoden ajan maassa turvatakseen ravinnon perheelle, kun taas Afrikassa on aina sama vuodenaika, jolloin ei ole tarvinnut aivojaan käyttää. Valkoisten syytä oli tietysti mustien heikompi menestys ja kuinka valkoiset ovat testanneet mustien älykkyyden. Totesin myös, ettei se minun keksimää ole, että eri rodut eroavat älykkyydeltään ja sopeutuvat eri ympäristöihin, vaan evoluution tuotosta. Sanoin suoraan viimeiseksi, että arvostan järkeä, hän tunnetta. Olihan tuo keskustelu ihan tyhjän kanssa puuhaamista. Sitä vain välillä joutuu olemaan tekemisissä mutu-tuntumaan perustavien kanssa. Ikävää, mutta totta.

  • Tuota itsekkin aina joudun pohtimaan. Kun näkee jonkun nyky yhteiskunna puolustajaa ja ylintä suvaitsevaisuuttaan paskoo minne sattuu kommenttikenttiin ja sitä voi vain miettiä että he kääntää aina mitä sanot ihan toisinpäin ja vain siksi myös koska he eivät asiasta tiedä mitään ja he eivät edes tiedä kuin vaikkapa pari neekeriä ja somalia ja sanovat “eihän he niin pahoja olleet, lol oot idiootti”
   mutta KUN sillä ei ole väliä onko se “ei he kaikki ole pahoja”. He ovat poissa meidän silmistämme. Jokainen kiltti somali joka tulee eteeni saisi ottaa puukosta.
   Mutta takaisin aiheeseen…
   Kun heidän kanssa keskustelee, se ei ikinä etene minnekkään. Joskus sattuu että hekin jakavat linkkejä tai kirjoja mutta silti he sivuuttavat meidän esittämämme huomautukset ja muut sellaiset ja kääntävät ne sellaisiksi mitä he itse luulevat sen tarkoittavan. Paras opettaja elämässä on tietenkin luonto. Se joka asuu luonnossa tai tutkii sitä voi huomata luonnollisesti olevansa rasisti tai seksisti. Monessa tälläisissä urissa joissa tutkitaan luontoa tai siihen liittyviä asioita on työntekijöitä jotka työnsä perusteella ovat päätyneet tälläiseen tulokseen.
   Itselläni myös joskus tuntuu olla vaikeuksia selittää näitä asioita heille koska se ei ole vain yksi fakta joka yllättäen muuttaisi heidän mielensä! ooh! vaan se on pitkä lista niitä ja pitkä kokemus sitä. Aidonlainen tajuaminen.

   Kuten joku kerran aikoinaan sanoi, jos se ON totuus, miksi minä sanoisin vastaan? Mehän olemme vain totuuden perässä. Ja olemme jo sen löytäneet. Emme leikkimielessä, vaan se on tämänhetkistä…

Comments are closed.