Koti Uutisia Kirjakauppa terrori-iskun kohteena Italiassa

Kirjakauppa terrori-iskun kohteena Italiassa

2

UK_Ritter

Milanossa sijaitseva sotahistoriallisiin, fasistisiin sekä kansallissosialistisiin teoksiin erikoistunut kirjakauppa Ritter on joutunut vakavan terroriteon kohteeksi. Kellaritiloissa sijaitsevan kirjakaupan ikkuna oli hajotettu ja kauppana toimiviin tiloihin oli heitetty tulenarkaa nestettä, joka oli sytytetty.

Tulipalo aiheutti massiiviset tuhot ja vahingoitti valtaosaa liikkeen opuksista. Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta palokunta joutui palon vakavuuden takia evakuoimaan koko rakennuksen. Samaisena yönä myös Forza Nuovan tilat saivat osansa terrorista, kun puolueen tiloihin heitettiin maalipommi.

Kuvat täynnä palaneita teoksia olevasta kaupasta ovat etenkin kirjojen ystävälle hyvin surullista katsottavaa. Samalla herääkin kysymys, kokeeko vihollinen painetun sanan todella niin vaaralliseksi, että teokset on hävitettävä keinolla millä hyvänsä. Entä jos tuli olisikin levinnyt yllä sijaitseviin asuntoihin?

Sosiaalisessa mediassa kiertää viesti, jossa pyydetään avustusta tuhotulle kirjakaupalle. Nyt jos koskaan onkin aika osoittaa solidaarisuutta avun tarpeessa olevia veljiämme kohtaan!

Saaja: Ritter s.a.s. c/o Banca Sella
IBAN: IT24G 03268 01602 052184686560
Syy: “Soccorso alla Ritter”

Lähde: Milano Corriere

2 KOMMENTIT

  1. Jos kerran tuo natsien ideologia on niin moraaliton ja hirvittävä, niin miksei laittaa kirjoja levitykseen ja antaa ihmisten todeta tämä itse?
    Sen sijaan tämän materiaalin hävittämiseksi on nähty valtavasti vaivaa…

  2. Totuuden voima on aina peloittanut juutalaisia ja heidän hyväksikäyttämiä vassareita.

Comments are closed.