Koti Uutisia Ulkomaat Kiovalaiseen ostoskeskukseen ilmestyi valtava hakaristi

Kiovalaiseen ostoskeskukseen ilmestyi valtava hakaristi

5

Kiovassa sijaitsevan ostoskeskuksen LED-portaisiin ilmestyi klassinen hakaristi. Musta hakaristi, jota ympäröi valkoinen tausta ja tämä kokonaisuus oli kuin punaisessa lipussa. Tapaus sattui viime lauantaina ja hakaristiä hämmästelleet ohikulkijat saivat sen videolle. 

Kuten videolla näkyy, suurin osa kävelee ohitse, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Videolla myös näkee, kuinka joillekin pelkkä hakaristin näkeminen on henkisesti erittäin raskasta. 

Ostoskeskuksen henkilökunta kiistää osallisuutensa tempaukseen. Ostoskeskuksen johto syyttää hakkereita murtautumisesta esitystekniikkaan. Johto kuitenkin lupaa auttavansa virkavaltaa asian selvittämisessä ja syyllisten löytämisessä.

Lähde: RT

5 KOMMENTIT

  1. Pedofiili nikkivaras yrittää toteuttaa haaveitaan ihan väärällä sivustolla. Kävikö nämä valtamediankin uutisoimat somekanavat ja videopelipalstat liian kuumiksi, alkoiko maa polttaa jalkojen alla?

    Poliisi on kerrankin kiinnostunut muistakin kuin pahavihapuheista ja on ihan kiva, että sinä olet eräs pääkohteista. Todennäköisesti toivotkin, että kakkua napsahtaa, sillä vankilassa on paljon kivoja setiä, joille tuollainen pizzanaama on kiva lelu. Siinä ei finnit naamassa tai huumeitten mädättämät hampaat menoa haittaa koska takaapäinhän se sitä mohammedin venyttämää riemurasiaasi jyystävät.

Comments are closed.