Koti Uutisia Sionismi Kiinan ja lännen taistelu Iran-pakotteista kärjistyy

Kiinan ja lännen taistelu Iran-pakotteista kärjistyy

4

Viime kuukausina on uutisoitu toistuvasti Yhdysvaltojen, Kanadan, Israelin ja EU:n kohdistamasta poliittisesta paineesta ja talouspakotteista Irania vastaan. Irania painostetaan siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Iran-saartoon liittyvä kuohunta muuttui suurvaltojen väliseksi kaksintaisteluksi joulukuussa, kun Kanada kidnappasi kiinalaisen Huawei-teknologiayhtiön talousjohtajan aikeenaan lähettää hänet näytösoikeudenkäyntiin Yhdysvaltoihin. Talousjohtaja Meng Wanzhouta syytetään salaisesta kaupankäynnistä Iranin kanssa.

Tällä viikolla Kanada on syyttänyt Kiinaa kostopidätyksistä. 13 kanadalaista on pidätetty Kiinassa sen jälkeen kun Huawein talousjohtaja kaapattiin Kanadassa. Valtaosa pidätetyistä kanadalaisista on jo vapautettu, mutta mahdollisista syytteistä on tihkunut julkisuuteen vielä niukasti tietoa.

Donald Trumpin äärisionistinen “kansallisen turvallisuuden” johtaja John Bolton vihjasi Meng Wanzhoun kidnappauksen yhteydessä, että Amerikalla oli operaatiossa avainrooli. Amerikkalaiset ovat jo vuosien ajan vakoilleet Huawein ja muiden kiinalaisyhtiöiden kaupankäyntiä Iranin kanssa. Amerikka vaatii kaupankäynnin loppua Israelin taloudellisen ja sotilaallisen ylivallan nimissä.

Lähteet: Yle, The Guardian

4 KOMMENTIT

 1. Kiinalaiset ovat enemmän ja vähemmän niin sanotusti ulkokultaisia, tässä asiassa ovat oikealla polulla, mutta kulissien takana tekevät sitten myyräntyötä esim. hyväksyivät lain joka sallii käyttää rauhoitettujen/ uhanalaisten eläimien osien käytön lääketarkoituksiin.
  Elikkä jos jollain HongKongilaisella oligarkilla ei ota eteen on oikeutettua napsaista se viimeinen sarvikuono sarven vuoksi että jampalla ehkä ottaisi eteen kun saa siitä tehtyä jauhetta.

 2. Mitkään “kieltolait” eivät toimi kuten ei toiminut alkoholitarjonnan tekeminen laittomaksi ja kielletyksi niin Suomessa viime vuosisadan ensi vuosikymmeninä ja sama juttu oli Yhdysvalloissa.
  Kiina on kovassa hegemonisessa nousussa maailmassa suurvaltana, joka jo nyt pyrkii ja on sanellut Aasiassa voimapolitiikalla ja uhkauksilla, jota se teki viimeksi Taiwanille vaatimalla maiden “yhdistymistä” jopa sodalla uhkaamalla. Kiina rakentaa myös keinosaaria, joilla se pyrkii pääsemään Aasian luonnonvarojen liepeille julistaakseen ne omaisuudekseen aluevesirajoilla, jotka ovat vain virtuaalisia, mutta aivan kuten Josif Stalin piruili WWII aikana Rooman Paavista, joka oli arvostellut Neuvostoliittoa jostain syystä, kysymällä esikunnaltaan: “Kuinka monta divisioonaa Paavilla on?” Eli aasialaisten valtioden on turha urputtaa vastaan, sillä Kiina on Aasian itsevaltias jopa niin, että Yhdysvaltain suorasukainen uhkailupolitiikkalla ei ole enää mitään vaikutusta, jolla se on aiemmin voinut turvata Taiwanin olemassaoloa itsenäisenä valtiona. Kiina on jo vuosikymmenen riistänyt avoimesti Afrikkaa sellaisilla kolonialismin otteilla, että on aivan turhaa syyttää enää länttä, jota kommunistit ja valkoisiin rasistisesti suhtautuvat kulttuurimarxistit tekevät johon voi laskea mukaan vielä YK:nkin, joka hallitsee yli eurooppalaisten valtioiden, niiden jotka eivät omista enää kunniaa eikä itsenäisyyttä, johon vaaditaan omanarvontuntoa seistä omilla jaloillaan häpeilemättä olemassaoloaan kunnioittaen maansa historiaa ja kulttuuria sekä ennenkaikkea suomalaista rotua, joka on maailman harvinaisin DNA:nsa osalta.

 3. Blokkien voimakolmiossa USA – Venäjä – Kiinä mikä tahansa yksi ei voi voita mikäli kaksi muuta ovat sitä vastaan.

  Venäjä ja Kiina tukevat Irania, joten USAn harjoittama Iranin saarto tulee epäonnistumaan.

  Sen jälkeen kun USAn suunnitelma Syyrian tuhoamiseksi epäonnistui surkeasti – on syytä olettaa, että Iraninkin kanssa käy samoin.

Comments are closed.