Koti Uutisia Rotu Kiinalaisdiplomaatti näpäytti Amerikkaa valkoisten no-go-alueista

Kiinalaisdiplomaatti näpäytti Amerikkaa valkoisten no-go-alueista

11

Kiinalainen diplomaatti on raivostuttanut Yhdysvaltojen poliittisen eliitin ottamalla kantaa yhteen länsimaiden kipeimmistä tabuista: niin sanottuihin no-go-alueisiin, joihin valkoisilla ei ole asiaa. No-go-alueita syntyy kaupunginosiin, joissa rotumuukalaiset ovat väkivallan ja korruption avulla kyenneet riistämään vallan viranomaisilta. Alueille eksyvät valkoiset joutuvat helposti hakatuiksi, raiskatuiksi tai ryöstetyiksi.

Kiinalainen diplomaatti Lijian Zhao kirjoitti Twitteriin, että muun muassa Amerikan pääkaupungissa Washingtonissa on alueita, joihin “valkoiset eivät ikinä mene”. Tämä raivostutti entisen Yhdysvaltojen presidentin turvallisuusneuvonantajan Susan Ricen, joka on rodultaan musta.

– Sinä olet hävytön rasisti ja vieläpä hämmästyttävän typerä, Rice kommentoi, kun kiinalaisdiplomaatti oli nostanut esiin Amerikan rotuongelman.

Rice vaati myös Kiinaa irtisanomaan poliittisesti epäkorrektin diplomaatin tehtävistään. Vaatimus kaikui kuitenkin kuuroille korville. Lijian Zhao vastasi Ricelle kutsuen tätä typerykseksi ja muistuttaen vain puhuneensa totta. Diplomaatti ihmetteli, miksi Ricen mielestä totuus on rasismia.

Koko kiista alkoi siitä, että länsimaalaiset poliitikot olivat arvostelleet Kiinaa paikallisvähemmistö uiguurien kohtelusta. Lijian Zhao vertasi Kiinan uiguuriongelmaa länsimaiden rotuongelmiin. Uiguurit ovat turkkilainen kansa, jonka valtauskonto on Isisin ja al-Qaidankin kannattama sunnalainen islam.

Globalistit ovat jo pitkään yrittäneet käyttää uiguurien tilannetta poliittisena lyömäaseena Kiinaa vastaan. Poliittinen vastakkainasettelu Kiinan ja liberaalin lännen välillä on kärjistynyt muun muassa siksi, että Kiina on tukenut Amerikan, sionistien sekä EU:n pakotteiden ja painostuksen kohteiksi joutuneita valtioita Iranista aina Italiaan.

Syyttämällä Kiinaa uiguurien ”perusteettomasta sortamisesta” Amerikka ja muut liberaalit sionistivaltiot pyrkivät horjuttamaan Kiinan geopoliittista asemaa. Kiina on joutunut käyttämään välillä kovia otteita uiguureja vastaan ääri-islamistisen terrorismin vuoksi.

Viimeisten vuosikymmenien aikana uiguuriterroristit ovat murhanneet lähteistä riippuen satoja tai jopa tuhansia ihmisiä sodassaan Kiinan valtiota vastaan. Viime vuosina kasvava osuus uhreista on ollut siviilejä.

Lähde: Bloomberg

11 KOMMENTIT

 1. Inkkareille kävi kuten meille tulee käymään ja käy para-aikaa silläerotuksella että me ei taistella vastaan

  • Hyvin sanottu.

   USA:han on sen takia niin vituralleen mennyt projekti, koska maa on kirottu. Se oli sitä jo ennen intiaaneja ja ennen eurooppalaisten tuloa.

 2. “Tämä raivostutti entisen Yhdysvaltojen presidentin turvallisuusneuvonantajan Susan Ricen, joka on rodultaan musta.”

  Ricen olisi pitänyt kiinalaisen diplomaatin sijasta raivostua no-go alueiden mustille, jotka käyttäytyvät vihamielisesti valkoisia kohtaan.

 3. Ruotsissa turkkilaisilla on ollut omat korttelit jo 90-luvulta lähtien, ehkä kauempaakin.

 4. Eiväthän PC-jenkit, liberaalit, vassarit ja demokraatit voi enää puhua yhtään mistään mitään, sillä kaikki on jotakin -ismiä. Sittenhän ongelma on kivasti “lakaistu maton alle”, ilman että sille on oikeasti mitään tehty.

  Eipä tarvitse enää täältä maaseudun rauhasta lähteä yhtään minnekään.

  • “Racist”: a derogatory, political epithet made up by jewish Lev Davidovich Bronstein aka “Leon Trotsky” who was a crucial figure in the coup d’état of 1917: murdering the last Romanoffs into their basement and creating the jewish xenocracy of USSR.

  • “Sexist”: a derogatory, political epithet made up by jewish Margaret Feldman.

  • “Nazi”: a derogatory, political epithet made up by jewish Konrad Heiden in the 20s to insult the German national socialists. National socialists *never* referred to themselves using this marxist and zionistic term.

  “Nazi” is sort of an imitation or a variant of “sozi”; a word that was used of the social democrats during Hitler’s time. But there’s more to the etymology i.e. the origin of this word: the onomatopoeia i.e. the way the word sounds was similar to an Austro-Bavarian slang word for “simpleton” or “country bumpkin”. It was derived from a fairly common name “Ignatz”.

  • “Anti-semite”: a derogatory, political epithet made up by jewish Moritz Steinschneider. They are just calling us ANTI-WHITE by using that word. Doesn’t make any sense i.e. typical jewish dialectics, for we the white Europeans are semitic after Noah’s white son Seem, whom we are descendant of. Jews/arabs are descendants of Japhet, Noah’s brown son and the black of Haam respectively.

 5. Kiina hoitaa hienosti musutilanteen. Teloittaa vielä voisivat nuo uiguurit, niin olisi vielä parempi. Japanissa on myös terve meininki islmin suhteen eli se on kiellettyä.

  Islam saastuttaa joka paikan, mihin se menee: katsokaa Intiaa ja Pakistania. Afrikassakin menisi yleisesti ottaen taatusti paljon paremmin ilman sitä.

  Toivottavasti Eurooppa saadaan puhdistettua muukalaisista, ennen kuin on aivan normaalia että täällä pohjoisessa ja idässäkin neekerit ja hiekkaneekerit ovat “aivan tavallinen näky” ja “normaalia”.

 6. Ei se Afrikassa ole pelkästään islamista kiinni vaan neekereiden laiskuudesta ja umpikalloisuudesta.Huonoja esimerkkejä Zimbabwe ja Etelä-Afrikka vaikka ymmärtääkseni pääosin kristittyjä maita niin valkoiset menetettyään maatilansa, maatalous romahti lähinnä tuonnin varaan kun pikinaanat eivät suoriudu tilanhoidosta.Eihän ne saa itse edes kaivojaan kaivettua vaikka kehitysmaa prjoktien tuella on materiaalit ja työkalutkin hankittu.Turhaa rahan tuhlausta kuten rokutusohjelmat tuolla väestönräjähdyksen takia ovat tuhoisia Eurooppalaisille kuten para-aikaa nähdään.Ei näillä ole itsellä minkäänlaista vastuuta lisääntymisestään, miksi tätä ei koskaan yleisesti kyseenalaisteta.Eurooppalaisten pitäisi elättää nämä siellä että täällä.Milloin tämä hulluus loppuu ja kuitenkin oppositiosta valitaan ministereiksi tämmöisiä Ohisalon luopioita.

Comments are closed.