Koti Uutisia Sionismi Kiina vannoo tiivistävänsä yhteistyötä Iranin kanssa

Kiina vannoo tiivistävänsä yhteistyötä Iranin kanssa

20

Kiinan presidentti Xi Jinping tapasi perjantaina Iranin presidentti Hasan Ruhanin Kirgisiassa. Tapaamisen yhteydessä keskustelu ajautui väistämättömästi sionistien tuoreeseen valheeseen siitä, että Iran olisi “pommittanut” norjalais- ja japanilaistankkereita Omaninlahdella.

Länsimainen sionistilobby, Israel ja Saudi-Arabia ovat jo vuosikymmenten ajan vaatineet Amerikkaa hyökkäämään Iraniin, sillä Irania pidetään Israelin ja wahhabistisen ääri-islamismin voimakkaimpana vihollisena Lähi-idässä. Sotaa on pyritty lietsomaan lavastamalla Iran “syylliseksi” toinen toistaan naurettavimpiin “iskuihin” sionistien liittolaisia vastaan.

Kaava on tuttu muun muassa 20 vuoden takaa, jolloin sionistit väärensivät “todisteet” Irakin joukkotuhoaseista saadakseen verukkeen hyökätä Irakiin ja murhata maan johtaja Saddam Hussein. Iranin tavoin Irakia pidettiin uhkana Israelille. Tuoreet Iran-vastaiset väärennökset ovat olleet niin tökeröitä, että ne ovat saaneet osakseen lähinnä irvailua jopa pesunkestäviltä länsimielisiltä.

Amerikka itse on Donald Trumpin johdolla kuitenkin jatkanut bluffaamista väittäen, että Iran todella oli Omaninlahden kummallisen välikohtauksen takana. Tilanne on vakava, sillä valheet voivat pahimmillaan johtaa Lähi-idän historian verisimpään sotaan ja ennennäkemättömään pakolaiskriisiin.

Amerikan merkittävin sotilaallinen vastavoima Kiina osoitti Kirgisian kokouksen yhteydessä haluttomuutensa osallistua Iranin demonisointiin. Sen sijaan Xi vakuutti Ruhanille, että Kiina tulee vahvistamaan yhteistyötään Iranin kanssa amerikkalaisten syytöksistä huolimatta. Kiinan mukaan Amerikan toimet Irania vastaan ovat “huolestuttavia”.

Lähde: Daily Stormer

20 KOMMENTIT

 1. USA:n kongressissa oli meneillään Rand Paul’in ehdotuksen käsittely, jonka mukaan asevienti Bahrain’iin ja Qatar’iin olisi keskeytetty. Sitten tuli tämä “isku”. Iskun jälkeen useat edustajat vaihtoivat mielipidettään aseteollisuutta suosivaksi, ja äänestivät aseviennin jatkamisen puolesta.

  Tankkeri-iskun todellinen syy olikin siis USA:n sisäpoliittinen vaikuttaminen senaatin äänestykseen. Mike Pompeon liioitellut lausunnot kuuluivat käsikirjoitukseen ja ne oli annettu aseteollisuuden määräyksestä ja maksamana.

  Näin asiasta kertoo Antiwar:
  https://news.antiwar.com/2019/06/13/us-senate-upholds-arms-sales-to-bahrain-and-qatar/

 2. Jos sota syttyy niin Irania ei tulla voittamaan. Global Firepower -sotilastutkimuksen sivusto rankkaa Iranin maailman 14. suurimmaksi sotilasmahdiksi ja sen tietojen mukaan Iranilla on 873 000 sotilasta, joista aktiivipalveluksessa on 523 000 sotilasta. Kokonaismäärä sotilaskelpoisella reservillä on yhteensä 39 842 164 miestä. Iranilla on ydinaseita ja erittäin moderni armeija. Puhumattakaan Iranin vallankumouskaartista, jotka ovat eliittisotilaita. Israelille saattaa tässä käydä vielä huonosti ja ehkä juutalaiset saavat holokaustinsa. Olisikin upeaa nähdä Israel ja USA tulessa. Kuolema sionisteille!

  • Pakolaisia Suomeen tällä vain saadaan. Ei kannata sitä Irania ihan hirveästi fanittaa mielestäni.

   • Iran on läjä paskaa siinä Afganistanin ja Irakin välissä vain.

    Nämä hiekka-aavikkolaiset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta nämä alikehittyneet otukset eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”!

    • Ei Iran ole tulossa suomeen. Aika harva rotumuukalainen joka on kotoisin Iranista on edes aito persialainen. Yleensä ne on kurdeja yms sontaa vaikka sanoisikin olevansa Iranista.

     Vähän kannattaa katsoa laajemmin lähi-itää: Hienoja miehiä siellä on ollut johtamassa maita ja on vieläkin muutama. Siellä on tasantarkkaan pyhä kolminaisuus eli Iran,Hezbollah ja Syyria jotka pistävät kampoihin sionisteille ja amerikalle. Muut on sieltä jo alistettu.

     Aika kaukaa haettu vertaus että Iran olisi jotenkin sama asia entä Afganistan. Ensinnäkin ovat eri kansaa, toiseksi eri uskontohaara, kolmanneksi Irania ei ole Amerikka pistänyt matalaksi ja käyttänyt hyväksi kuten Afganistania, neljänneksi Iran on realistinen vastavoima Israelille ja sitä kautta amerikalle toisinkuin Afganistan. Voihan sitä helposti vain sanoa että rättipäitä kaikki ja manata islamia mutta se ei ole todellisuus.

     Hienoja miehiä lähi-idästä: Gaddafi(rip),Hussein(rip),Al-Assad,Ahmadinejad,Nasrallah. Näitä kaikkia yhdistää antisionismi ja amerikan perseessä piikkinä oleminen. Eli toisinsanoen 5/5

     • Ei mitään kurdeja ole olemassa. Ne ovat turkkilaisia (20 000 000), IRANILAISIA (8 000 000), irakilaisia (7 000 000) ja syyrialaisia 3 000 000.

      Tuossa siis ne, jotka eivät ole jo Saksassa, Ruotsissa, Suomessa tai muualla Euroopassa, suurin osa työttöminä. Suomessa “kurdien” työttömyystilanne on myös vakava, aivan kuten afgaaneillakin. Somaleista työttöminä on jopa 96 %, kuten tiedämme…

     • “Kurdit”, joilla siis ei ole omaa maata:

      Turkki … 12–20 miljoonaa
      Iran … 7–8 miljoonaa
      Irak … 5-8 miljoonaa
      Syyria … 1,75–3 miljoonaa
      Saksa … 700 000–800 000
      Ranska … 120 000–150 000
      Yhdistynyt kuningaskunta … 80 000–100 000
      Ruotsi … 80 000–100 000
      Libanon … 75 000–100 000
      Alankomaat … 70 000–80 000
      Sveitsi … 60 000–70 000
      Itävalta … 50 000–60 000

      Tuosta parhaimmat Anje ja pikku-Jussi huomaavat, että suurin osa “kurdeista” on juurikin iranilaisia – heti turkin jälkeen. Mitään sellaista kansaa kuin kurdit ei siis ole olemassa , de facto.

      Mutta mikä saa “kurdin” paistamaan pizzaa ja kebabia Suomeen? No, kebabiahan esiintyy kaikkien aavikkokulttuureiden ruokapuolella, heti Venäjän aroista alkaen. On çis-kebabia, shormaa, döneriä (“pyörivä”)… Ei liene maailman paras paikka asustella tuo Irakin ja Turkin nurkassa kököttävä tundra. Suomeen en minä ainakaan kaipaisi yhtään “kurdiakaan”. Eikä kiinnosta moisten aaviko-negridien toilailut tai PKK, jonka EU ja USA ovat luokitelleet terroristijärjestöksi. Lipussa komeilee kommunismin globaalisti symboli; punainen tähti.

      Hieman yleissivistystä pitää ihmisellä olla. Tämän sivuston vakiopelleiltähän sellaista ei voi odottaa ihan jokaiselta. Siis kyllä tänne fiksuakin porukkaa joskus kirjoittaa.

      Toivottavasti selvensi tilannetta nyt Anjelle ja Jussillekin tämä. Lukemat olivat Wikipediasta (suom. sivulta – niitä en ihan kaikkia ulkomuistista osannut luetella!)

     • En nyt oikein ymmärrä mikä oli Teemun ja Palkan pointti. Kiellättekö kurdien olemassa olon vai? Tunnen montakin kurdia ja koulussa niitä oli jonkinverran. Ei ne luokittele itseään irakilaisiksi tai iranilaisiksi tms, niillä on oma kielikin.

      On eri asia olla iranilainen eli persialainen ja olla kurdi. Vähän sama asia jos väittäisi että ei ole olemassa mustalaisia koska ne ovat suomalaisia ja ruotsalaisia tms koska asuvat täällä.

      Kannattaa muistaa että wikipedia ei ole lähteenä luotettava varsinkaan etnisyyksissä ja monessa muussakin asiassa.

      Te molemmat sekoitatte nyt kurdit ja persialaiset. Kurdit ovat juutalaisten kavereita kun taas Iran ei. Kannattaisi sivistää itseä enemmän ennenkuin tulee pätemään wikipedian voimilla.

     • Anje, tilastojen mukaan Iranissa on 8 000 000 kurdia. Mutta et ilmeisesti osaa lukea, uskot litteään maahan tai jotakin muuta vastaavaa. Minä en ainakaan jaksa haaskata aikaa väittelemällä netissä kaltaisesi vähemmällä älykkyydellä varustetun yksilön kanssa. Tämä vain tiedoksi. Kannattaa varmaan rajoittaa sitä alkoholinkäyttöä ettei mene ne viimeisetkin aivosolut.

      Todellisille isänmaallisille toivotan hyvää kesää ja muistakaa olla aktiivisia! Nettikirjoittelulla ei tätä taistoa voiteta.

     • :DDD Pistäppä itse pullo pois ja takaisin kouluun luetunymmärtämiskurssille. Missä vaiheessa olen kieltänyt kurdien olemisen Iranissa? Nyt on jo varmaan 4 eri juntti tullut pätemään mutta ei ymmärrä mitä edes pätee. Vai onko kyseessä sama henkilö eri nimellä?

      Miksi heitätte lukuja kurdeista eri maissa ja sitten kiellätte kurdien olemassa olon? Lukekaa uudestaan kommentit ja mieti hetki mitä kirjoitat. Teillä menee sekaisin koko ajan maat ja kansat ja ette tiedä mitään lähi-idästä selvästikkään.

    • Kappas vaan. Juntti on palannut typerineen kommentteineen. Oy vey, goyim

    • Eli Anjen päästä keksimät jutut voittavat Wikipedian tilastot? Ei Wikipediaan voikaan tiettyä politiikkaa edes sivuavissa jutuissa uskoa, sillä se on Israelin+USA:n pyörittämä sivusto. Mutta tutkimuksen mukaan siinä on vähemmän virheitä, kuin suurimmissa painetuissa tietosanakirjasarjoissa.

     Mutta uskotaanko taas mieluummin Anjea ja hänen henkilökohtaisia mielipiteitä? Ei minulla ainakaan ole mitään syytä epäillä noita irakilaisia koskevia lukumääriä.

     • Kerro minkä jutun keksin päästä. Taas menee sekaisin teillä Iran ja Irak. Kaksi eri maata.

      Iran on täysin eri asia entä Irak. Kommentoin tähän vain siksi että muutama tietämätön vertasi Irania Afganistaniin/Irakiin ja kerroin miksi se on kaukaa haettu vertaus. Sitten tuli taas pari tietämätöntä heittämään wikipediasta lukuja ja sekoittamaan kurdit,persialaiset,irakialaiset yms sekaisin.

      Voitko nyt kertoa minkä jutun keksin päästä?

   • Ketä näistä pakolaistulvista voidaan syyttää? Israelia ja USA:ta. Fanitan kaikkia, jotka taistelee näitä imperialistisia terroristi -ja roistovaltioita vastaan. Enemy of my enemy is my friend.

    • Fanitat Irania? Hyi helvetti. Ei ihme, ettei suomalainen “mies” tappele vastaan, vaan kantaa tunkeutujan kassit vain kiltisti.

     Äänestäkää, reppanat, vielä ensi vaaleissakin niitä persujanne.

     • En ole äänestänyt koskaan Perusjuntteja. Äänestäminen on aivan turhaa. Pistä sinä se kipa päähäs vaan.

 3. Kommunisminhan pitäisi olla lailla kiellettyä Iranissa. No, ei ehkä kannata uskoa noihinkaan aavikko-otuksiin. Toivottavasti emme saa Suomeen iranilaisten ruskeaa vyöryä. Se on ainoa asia joka minua tässä kiinnostaa.

 4. https://mvlehti.net/2019/05/23/kiinan-kykenisi-kauppasodan-valtillaan-pysayttamaan-lahes-koko-hitech-tuotannon-maailmassa/

  Voi hätää ja kurjuttaa! Äkkiä 5G ja 6G verkko pystyyn! 100 megatavua sekunnissa ei riitä!!! Suomi jää jälkeen! Synti ja kauheus!

  Itselläni on 35 e maksanut Nokian näppäinpuhelin. Uuden tietokoneen palautin kauppaan ja jatkoin vanhalla koneella, Windows 7:lla. Vehje on 10 vuotta vanha. Joskus räpläilen muijan vanhaa tablettia.

  Nykylapset eivät jaksa mihinkään keskittyä. Itse pelattiin Commodore 64:lla ja kasettiasemalla. Peli latasi muutaman minuutinkin, jolloin istuttiin kiltisti kuin Herran kukkarossa ja kuunneltiin hienoja latausmusiikkeja.

  Oliko ennen kaikki paremmin?

 5. Mitä olen kurdien ja persialaisten kanssa ollut tekemisissä, niin kyllä persialainen voittaa. Mutta silti soisin heidän molempien pysyvän kaukana Euroopasta.

Comments are closed.