Koti Uutisia Luonto Kiina sallii tiikereiden ja sarvikuonojen osien käytön “lääketieteessä”

Kiina sallii tiikereiden ja sarvikuonojen osien käytön “lääketieteessä”

4

Kiinalaisten piittaamattomuus luontoa, eläimiä ja jopa omaa kansaansa kohtaan ei ole monellekaan mikään uutinen. Maan tuore lääkedirektiivi uhkaa nyt maailman viimeisiä jäljellä olevia sarvikuonoja ja tiikereitä, sillä Kiina on päättänyt sallia näiden osien käyttämistä “lääketieteessä”.

Uusi direktiivi poikkeaa vahvasti maan vuoden 1993 linjauksesta, jossa uhanalaisten eläinten osien myynti on ollut kiellettyä. Uusi direktiivi sallii jatkossa osien käytön “lääketieteen” ohella myös “tieteellisiin” ja kulttuurisiin tarkoituksiin.

Vastustus Kiinan eläimiin ja luontoon kohdistuviin rikoksiin on ollut maailmalla hyvinkin pientä. Ainut järjestö, joka on maailmanlaajuisesti ottanut asiaan kantaa, on kansainvälinen ympäristöjärjestö WWF.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

  1. Jutkut vei teollisuuden kiinaan eli naisellisia soijaa syöviä vammaisia miehiä joita ovat ja nyt ihmetellään kissenger rockefeller jotka alistivat kiinaan orjakseen!!

    Harmi kun historiaa pimitetään muuten kaikki olisi päivän selvää!!

  2. Kiinassa tämä nyt on vuosituhantinen ilmiö, ei siellä jotkut eläinsuojelupykälät ole koskaan merkinneet yhtään mitään. Ei tainnut olla sen enempää Kissinger kuin Rockefellerkään tätä vuoden 2018 direktiivipäivitystä väsäämässä.

  3. Viimeinen naula sarvikuonojen ja tiikereiden arkkuun, se on sukupuutto nyt. Venäjällä ja Intiassa sentään tiikereitäkin edes yritetään suojella.

  4. Ajattelin jo, että aikovat risteyttää. Vähemmän hullua sekin olisi kuin monikulttuurisuus.

Comments are closed.