Koti Uutisia Ulkomaat Kiovan käräjäoikeus määräsi kaupunkia lykkäämään ukrainalaisten vapaustaistelijoiden kunnioittamistapahtumaa juutalaisten käskystä

Kiovan käräjäoikeus määräsi kaupunkia lykkäämään ukrainalaisten vapaustaistelijoiden kunnioittamistapahtumaa juutalaisten käskystä

12

Ukrainan Kiovan kaupungin valtuusto aikoi järjestää tapahtuman kunnioittaakseen Ukrainan vapautusarmeijaan kuuluneita miehiä. Nyt kaupungin käräjäoikeus on määrännyt tapahtuman lykättäväksi koska kansallissosialistien kanssa yhteistyötä tehneiden vapaustaistelijoiden kunnioittaminen loukkaa maan juutalaisia.

Käräjäoikeus teki kyseisen päätöksen maan juutalaisyhteisön edustajien kanneltua oikeudelle kaupungin aikeista.

Maailman juutalaiskongressi ylistää oikeuden päätöstä ja toivoo, että tapahtuma jätettäisiin kokonaan järjestämättä.

Lähde: World Jewish Congress

12 KOMMENTIT

 1. “Ukrainalaiset” ovat älyvapaa porukka. Koko heidän “kansallismielisyys” on täysin juutalaisten intressien mukainen. Mitä järkeä on siinä, että v. 2020 ylläpidetään vihaa 81 vuotta sitten käytyä sotaa valkoisten välillä? Miten sellaisella asenteella voi rakentaa valkoista tulevaisuutta? Kun kysymyksessä on koko valkoisen rodun olemassa olo? Nythän näillä “ukrainalaisilla” “kansallismielisillä” on vastakkainasettelu jokaisen naapurikansan kanssa. Ja miksi? Koska nämä “ukrainalaiset” pitävät neuvostokommunistien vetämät rajat oikeina. Aikamoinen paradoksi! Sellainen “kansallismielisyys” voi päätyä vain yhdellä tavalla: Ukrainan Neuvostotasavalta lakkaa olemasta lopullisesti.

  On myös väärin kutsua silloiset ukrainalaiset kansallismieliset kansallissosialisteiksi. Kansallismielisyys (etnisyyteen perustuva) ei ole sama kuin kansansosialistinen aate (rotuun JA sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen perustuva). V. 1941 alkaneet liittolaissuhteet Saksan kanssa päättyivät pian riitaan, ja vuosina 1943-45 (ja sen jälkeenkin) ukrainalaiset kansallismieliset samanaikaisesti taistelivat puolalaisia, neuvostoliittolaisia ja saksalaisia vastaan, ja tämä skitsofreeninen asenne jatkuu edelleen. Sotatoimissa Novorossiaa vastaan kuoli jo ainakin 13 tuhatta valkoista goyimia, mutta ei raportoitu edes ensimmäisen juutalaisen kuolemasta – se on kuiva jäännös “ukrainalaisten kansallismielisten” toiminnasta.

  Muuta ei voi kuin muistuttaa rabbi Menachem Shneersonin vuoden 1994 puhe (ote):
  ”Ensisijaisesti me hajotamme kaikki slaavilaiset kansat (heitä on 300 miljoonaa, puolet venäläisiä) pieniksi heikoiksi valtioiksi, joiden yhteydet on katkaistu. Tässä käytämme vanhaa menetelmäämme: hajota ja hallitse. Yritämme usuttaa nämä maat toistensa kimppuun. Pakotamme heitä sotiin, joissa he tuhoavat toisensa. Ukrainalainen tulee luulemaan, että hän taistelee ekspansionistista Venäjää vastaan, taistelee itsenäisyydestä ja tulee luulemaan, että on saavuttanut vapauden – vaikka todellisuudessa hän joutuu täydelliseen riippuvuuteen meistä.

  • Jos tämä tapahtuma oli juutalaisten intressien mukainen,niin miksi se kiellettiin?Venäjä juhlii voittoa fasismista joka vuosi, ns. Voiton päivänä.Eikö ole omituista että slaavien välisestä taistelusta mainitset vain toisen osapuolen?

   • Koska käytännössä taistelu on akselilla:
    Juutalainen USA kätyrivaltioineen vastaan kansallisempi valtiot, etunenässä Venäjä ja Kiina.
    Jukrainalaiset asettuivat JUSAn lakeijoiksi.

    Nykyisin sana “fasismi” käytetään täysin älyvapaasti. Fasisti Putin tekee fasistista politiikkaa – ja samalla ratsastaa vanhoilla tutuilla, kansaan iskoistetuilla fraaseilla “Neljä jalkaa hyvä! Kaksi jalkaa paha!”. Kun goyim arvioivat Putinia, ne näkevät että Putin haukkuu “fasisteja” mutta eivät näe että Putin itse on fasisti.
    Kansat ovat keskimäärin tyhmät kuin lampaat, ei ole väliä mitä ne sanovat totuutena, onko kaksi jalkaa hyvä vai paha, vai neljä jalkaa. Sillä ei ole mitään merkitystä, aina koulussa opetettu on se oikea, mikä lie.
    Sen sijaan objektiiviselle tarkastajalle on merkitystä, asettuuko tarkastettava taho juutalaisten pouolelle vai niitä vastaan. Tässäkin tapauksessa: JUSA aseistaa ja tukee “ukrainalaisia” “kansallismielisiä” joten on ilmeistä kenen käskyn mukaan nuo toimivat. Symboliikka on vain hämäystä, joka vaikuttaa yksinkertaisiin goyimeihin. Goyim näkevät vain ulkoiset symboolit eivätkä koskaan tutki syvällisiä merkityksiä, syitä ja seurauksia.

    • Minä ainakin näen että Putinin lähipiiri koostuu juutalaisista.Samalla tavallahan juutaiset yllyttävät venäläisiä “sotaan fasismia vastaan”.

    • Leon mukaan ukrainalaisten tulisi hävittää maansa ja kulttuurinsa ja sulautua Putinin Venäjään, joka on jo nyt kuin uusi Neuvostoliitto. ja kaikki muu on juutalaisten juonia…

     • Leon mukaan ukrainalaisten tulisi olla yrittämättä alistaa kansat, jotka asuvat alueilla, jotka bolsevikit ja kommunistit liittivät Ukrainan Neuvostotasavaltaan vuosina 1922, 1939, 1940, 1944 ja 1954.
      Neuvostoliitto mätäni kuoliaaksi absurdisten marxilaisten dogmien takia, ja Putinin Venäjällä kaikista näistä dogmeista on luovuttu. Vain jotakin 2. maailmansodan symboliikka on jätetty koska se on tarpeellinen kansan koheesion ylläpidon takia, ja se on yleinen tapa joka maassa.

      Historiasta voidaan huomata erään kummallisen lainalaisuuden: viikinkien tulon (l. Venäjän valtion perustamisen) jälkeen kaikki Venäjän kimppuun hyökänneet tahot olivat tuhoutuneet. Sama odottaa älyvapaita ukrainalaisia, jotka tuhoavat oman maan ja tuhoutuvat itse. “Ukraina” nykyisin on elävä kuollut, juutalaisten johtamien “kansallismielisten” toimien takia.

     • Bolshevikit liittiuvät alueita Ukrainaan, jossa asui ukrainalaisia, kunnes Stalin tappoi heidät ja asutti tilalle venäläisiä. Tosin ukrainalaisia oli puolet Donetskin alueenkin asukkaista, mutta Putin aloitti sodan ja puhdisti heidät pois.

      Sinä olet kyllä täällä heittänyt niin levottomia juttuja ja täysin Venäjän juutalaiskongressin näkökulmasta, että uskottavuutesi on nolla. Iloitsit taannoin myös siitä, kun kansallissosialistien riveissä taistelleita ukrainalaisia estettiin pakenemasta Länteen Lännen satelliittivaltioissa ja murhattiin saksalaisten siviilien mukana.

 2. Vain juutalaisella on näin paljon määräysvaltaa länsimaissa, toivon että muutaman vuoden sisään tämä ei ole enää mahdollista täällä Pohjolassakaan.

 3. Harmi kun emme voittaneet sotaa. Tuota voisi jokainen miettiä: onko se maailma nyt niin perkeleen hieno paikka, kun USA, Juudea ymv. paskamaat voittivat?

  Entä jos Jenkkeihin ei olisi koskaan roudattu neekeriorjia? (=Ei olisi rotuongelmia.) Tai jos Ranska, Belgia, Hollanti ja Iso-Britannia eivät olisi koskaan riistäneet siirtomaitaan?`

  Mitäköhän vassari tai neekeri olisi mieltä tuosta ajatuksesta: “Eikö olisi parempi ettei teitä [nekruja] olisi koskaan valkoisiin maihin roudattu?”

 4. https://www.youtube.com/watch?v=LlIkyhttqOI

  suorastaan kaunista ja lähellä korkea kulttuuria mitä saksa ja eurooppa varsinkin pohjois euroopan valtiot olivat!! Liian kaukana palatakseen takaisin ja massat ovat järkyttävän tyhmiä ja haluavat räppiä ja turhan päivästä paskaa saati oikeasti kaunista musiikkia!!!

  Pelastus missä viipyy??? Kuinka moni on valmis antamaan elämänsä ja henkensä näiden välinpitämättömien rottien puolesta eli suurin osa kansaa kun heillä vaan menee hyvin? Heitä ei vittuakaan kiinnosta mitkään raha järjestelmät ja vielä vähemmän kuinka (vapaamuurari) yhteiskunnat toimii ja silti osa tyhmistä räkänokista on valmiita sotaa vailla vitun ymmärrystä mistään :)!!!!

  Toki yrittäkää edes kertoa näille niljake rotille asiasta he hyökkäävät sinua vastaan porukalla ja uskalla vielä jatkaa juutalaisista ja vapaamuurareista niin ovat jo kurkussasi kiinni! Ja sitkeänä ihmisenä vieläkin jatkat heitä ei joko kiinnosta tai eivät välitä vaikka ovat perheellisiä ihmisiä? KAIKKI TÄMÄ YLI 10V kokemuksella ja rupean olemaan valmis heittämään hanskat tiskiin!!!!! TODELLAKIN! Massat on todellakin PUHDAS IHMIS JÄTETTÄ!!!!!!!!!! Jotka ansaitsee kaiken paskan!! Tarkoitan PUHDASTA IHMIS JÄTETTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.