Koti Uutisia Kidnapattu ja raiskattu nainen löydetty syyrialaiskaupan kellarista Ruotsissa

Kidnapattu ja raiskattu nainen löydetty syyrialaiskaupan kellarista Ruotsissa

2

Sen jälkeen kun syyrialaiskaksikko Khaled Azez Hegrs ja Tareq Bakkar muutti Ruotsiin, “edistykselliset” ruotsalaiset vapaaehtoiset auttoivat näitä avaamaan oman vesipiippuliikkeensä Café Vattenpipan. Kun poliisit tulivat tutkimaan epäilyttävää liiketoimintaa, he tekivät kammottavan löydön.

Fria Tiderin mukaan poliisit löysivät Helsingborgissa pidetyn liikkeen kellarista ruotsalaisnaisen kahlittuna vesiputkeen. Seuranneissa kuulusteluissa on paljastunut, että ainakin seitsemän arabia raiskasi ja kidutti naista tämän vankeusajan aikana.

Miehet olivat pakottaneet naisen kadulta aseella uhaten autoon ja vieneet hänet vesipiippuliikkeeseensä, missä oli lisää arabeja odottamassa uhria. Nainen vietin liikkeen kellariin, missä siirtolaiset aloittivat joukkoraiskauksen.

Fria Tiderin mukaan Azez Hegrs tuli Ruotsiin vuonna 2010. Hänen jokainen turvapaikkahakemuksensa on hylätty, mutta tästä huolimatta hänen on annettu asua maassa.

Lähde: Fria Tider

2 KOMMENTIT

  1. “Sen jälkeen kun syyrialaiskaksikko Khaled Azez Hegrs ja Tareq Bakkar muutti Ruotsiin, ”edistykselliset” ruotsalaiset vapaaehtoiset auttoivat näitä avaamaan oman vesipiippuliikkeensä Café Vattenpipan.” !!!

    Edes tuo lause, puhumattakaan koko juttu, ei vedä suvakkia hiljaiseksi, päinvastoin. Huuto sen kuin kasvaa ja kaasua painetaan vieläkin kovempaa, silllä jarruunhan ei voi koskea, koska se on “ideologia” kieltää käyttämästä sitä missään tilanteessa. Ne, jotka sanovat sen ettei “Keisarilla ole vaatteita!” Heidät vaiennetaan mitä mielikuvituksimmilla solvauksilla, jotka ovat suoraan paholaisen sananvarastosta, eikä vain solvata. Heidät suljetaan vankilaan, koska he puhuivat ja ajattelivat väärin. Ja se mitä tälllä valvotaan on kuin suoraan huvipuiston peilitalosta, jossa peilit vääristävät katsojansa mitä mielivaltasimmilla tavoilla – ja tämä käsite on: Sananvapaus. Rautalangasta vääntäen: Kun käytät sananavapautasi, joudut jopa mielisairaalaan. Pieni pähkinä. Missä valtiossa tuota samaa periaatetta käytettiin muutama vuosikymmenn sitten? Ja me suomalaisetkin paheksuimme sitä.

  2. Tästäkin jutusta on suomalainen valtamedia vaiennut kokonaan.

Comments are closed.