Koti Uutisia Keskustele Vastarintaliikkeen edustajien kanssa Discordissa!

Keskustele Vastarintaliikkeen edustajien kanssa Discordissa!

0

Discord on lyhyessä ajassa kasvanut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi vastaaville palveluille kuten Skype ja Teamspeak. Ohjelma on suosittu nuorten sekä ennen kaikkea tietokonepelien pelaajien keskuudessa. Discordin voi asentaa erillisenä ohjelmana, ladata Discord-Appin älypuhelimeen tai kirjautua suoraan sisään selaimen kautta.

Discordissa voi puolestaan kirjautua eri servereille, joilla käyttäjät voivat kommunikoida sekä tekstin että puheluiden välityksellä eri “kanavilla”. Discordissa on myös mahdollista keskustella kahden kesken yksityisten käyttäjien kanssa.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen serverin käyttäjien joukossa on ihmisiä aina liikkeen tukijoista ympäri maailmaa ja päättyen järjestön johtoon.

Muista tämä ryhtyessäsi käyttämään Discordia:

– Kuka vain serverillä voi nähdä käyttäjänimesi. Jos siis haluat pysyä anonyyminä, valitse itsellesi käyttäjänimi, jota ei voi liittää oikeaan nimeesi. Periaatteessa kuka vain voi nähdä senkin, mitä serverille kirjoitat, mikä edellyttää, että mikäli haluat pitää identiteettisi salaisena, sinun tulee välttää julkaisemasta yksityiskohtia, jotka voivat paljastaa jotain itsestäsi.

– Ensimmäinen asia, jonka teet serverille kirjautuessasi, on lyhyt esittely itsestäsi joko chattiin “Verification” tai yksityisviestillä ylläpitäjälle. Näin sinut päästetään kokonaan mukaan serverille ja saat pääsyn yhä useammalle kanavalle. Tätä systeemiä kuitenkin muutamme, mikäli huomaamme koordinoituja sabotaasikampanjoita tehtävän. Jos liikkeelle vihamielisiä käyttäjiä onnistuu kuitenkin pääsemään sisään serverille ja jos he yrittävät sabotoida sitä, moderaattorit poistavat heidät sieltä nappia painamalla ja poistavat näin kaikki kyseisen nimimerkin julkaisut serverillä.

– Itsesi esittelyn lisäksi Discord-serverillämme on mahdollista tulla vahvistetuksi Vastarintaliikkeen jäseneksi. Tämä ei tapahdu niin, että vain yrittää vakuutella admineille olevansa jäsen, vaan tähän tarvitaan jo vahvistetun toverin sana ylläpitäjälle siitä, että henkilö todella on aktiivinen jäsen järjestössä. Ota yhteyttä tästä asiasta ylläpitäjiin yksityisesti ja kerro jäsenyytesi takaavan vahvistetun serverin jäsenen nimimerkki. Mikäli et tunne muita serverillä olevia jäseniä, on sinun käytettävä Discordin ulkopuolisia kontaktejasi päästäksesi Vastarintaliikkeen Discord-serverille.

– Discord ei ole “turvallinen” alusta. Arkaluonteisista tai salaisista asioista ei tule missään nimessä puhua eikä niitä tule suunnitella Discordissa. Alusta on tarkoitettu sensuroimattomaan (mutta lain rajoissa pysyviin) keskusteluihin politiikasta ja muista aiheista. Serverillä vallitsee laaja sananvapaus, mutta moraaliton tai asiaton käytös tulee johtamaan serveriltä poistamiseen. Tahdomme ylläpitää serverillä positiivista ja rakentavaa yhteishenkeä.

Discordin pääset lataamaan tästä: https://discordapp.com/

Tämän linkin kautta pääset Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Discord-serverille:
https://discordapp.com/invite/KJj47Sa

Tällä hetkellä serverillä hyväksytään käytettäväksi kaikkia pohjoismaisia kieliä sekä englantia, minkä vuoksi säännöt ja paljon muuta informaatiota on kirjoitettu siellä englanniksi. Useimmat käyttäjät sekä osan kanavista nimet ovat tosin ruotsinkielisiä, sillä serverin ovat luoneet ja kehittäneet ruotsalaiset.

 

Lähde: Nordfront.se