Koti Uutisia Kotimaa Keskustan Nuorisosäätiön rikostutkinta laajenee

Keskustan Nuorisosäätiön rikostutkinta laajenee

6

Keskustalaistaustaisen Nuorisosäätiön entiseen johtoon kohdistuva rikostutkinta laajenee. Säätiön entisiä johtohahmoja Aki Haaroa ja Perttu Nousiaista epäillään lahjusrikoksen lisäksi muun muassa törkeästä petoksesta. Heihin kohdistunut rikostutkinta käynnistyi noin vuosi sitten.

Tutkinnan yhteydessä rikosnimikkeet ovat muuttuneet useaan otteeseen ja itse tutkinta on laajentunut merkittävästi. Suomen lisäksi rikoksia epäillään tapahtuneen myös Virossa. Koska kyseessä on osittain asianomistajarikos, aikoo Nuorisosäätiö jättää tutkintapyynnön myös Viron poliisille.

Virossa tapahtuneet epäselvyydet säätiön toiminnassa vanhan johdon aikana liittyvät erityisesti tontti- ja kiinteistökauppoihin.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Keskusta, Kokoomus, Vasemmistoliitto, Vihreät, Perusjuntit (PS) ja SDP pitäisi kieltää koska ovat rikollisjärjestöjä ja hyvän tavan vastaisia.

  • Tulee mieleen Mauri Pekkarinen ja KMS:n “taulukaupat”. Tämä vitun rotta on sanonut käyttävänsä peruukkia, sillä “hänellä on sairaus, jonka vuoksi hänellä ei ole hiuksia.” Jep, tällä sairaudella on nimikin: KALJUUS. Paksupohjaisia kenkiä ja piilokorkojakin käyttää taatusti sairauden (lyhytkasvuisuus) takia. Todella luotettava “mies”, eikö? Asiaan: mitään taulujahan ei ollut edes olemassa, mutta peruukkipaska sanoi heti taulujen tulleen palautetuiksi hänelle ja hän palautti sitten 10 000e ripi-rapi KMS:lle. Yeah, right…

   Peruukkirotta on myös sanonut “nauttivansa ylämäkeen hiihtämisestä.” Se on ihme että meillä voi ylipäätään olla näin vakavasti muistisairaita ihmisiä päättämässä asioistamme: Pekkarinen antoi 842 490e ministeriön ominaisuudessa “yritystukea” Suomi-Soffalle ja sai 3 kk:n päästä itse näiltä puhtaana käteen 5000e. Ei muisteta mitä on tehty tai mitä osakkeita sitä olikaan itsellään…

   “Verosuunnittelu” tarkoittaa veropetosta ja tämä “vaalirahoituskohu” – joka kuulostaa joltakin hyvin viattomalta, pieneltä ja vähäpätöiseltä – oli todellisuudessa TÖRKEÄÄ LAHJUSTENOTTAMISTA SKANDAALIMAISIN mittasuhtein. Vanhanen, Kanerva, Tiura jne. jne. jne… ad nauseam – TÄYSIÄ RIKOLLISIA kaikki tyynni ja silti ne vain porskuttavat, saatana!

  • Änkyttävä kehitysvammainen sössötti menevänsä molempien jalkojen leikkaukseen (täysin yllättäen, ilman mitään merkkejä minkäänlaisista jalkavammoista) ja joutuu täten jäämään Keskusta puheenjohtajan ja pääministerin pallilta. Oikeasti poliisitutkinta oli ollut käynnissä nurmijärveläisen Matti Vanhanen -nimisen henkilön rikosepäilyjen osalta yhdeksän päivän ajan. Säälittävä pelle. Ei voi muuta sanoa. Paskat jo housussa, niin pikku-Matti vielä änkyttäen yrittää pelastaa tilannetta: “T-t-te-t-tein pä-pä-pä-päätöksen ve-ve-ve-ve-ve-vetäytymisestä jo p-p-p-pu-puoli vuotta si-si-sitten.”

   Hei, paska-aivo: minäkin osaan kertoa puolen vuoden viiveellä viimeisen puolen vuoden voittaneet lottorivit.

 2. Puoluetuilla rakentelivat kerrostaloja ja niitä vuokrailivat.
  Tuloista ei säätiöt veroja maksa.

Comments are closed.