Koti Uutisia Talous “Keskuspankkien keskuspankki” hyökkää virtuaalivaluuttoja vastaan

“Keskuspankkien keskuspankki” hyökkää virtuaalivaluuttoja vastaan

4
BIS:n johtaja Agustín Carstens.

Kansainvälisen rahaeliitin tärkeimpiin instituutioihin kuuluva “keskuspankkien keskuspankki” BIS hyökkää rajusti virtuaalivaluuttoja vastaan. Perinteisiä pankkeja edustava BIS ei tahdo, että uudet virtuaalivaluutat rikkovat koronkiskojien rahoitusmonopolin. Lisäksi globalistit ovat olleet huolissaan virtuaalivaluutoista siksi, että niillä on tuettu muun muassa kansallismielisiä ja sionisminvastaisia järjestöjä.

BIS yrittää pelotella kansalaiset eroon virtuaalivaluutoista kutsumalla näitä keinotteluun perustuviksi pyramidihuijauksiksi. Ironista kyllä, kuvaus sopisi täydellisesti esimerkiksi BIS:n taustalla vaikuttavaan Goldman Sachsiin.

Mikäli tahdot taistella BIS:n edustamaa kansainvälistä pankkikartellia vastaan, voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla tukemalla kansallissosialistista toimintaa lahjoittamalla bitcoineja Vastarintaliikkeelle – lue lisää TÄÄLLÄ.

Lue myös: Virtuaalivaluuttoja vainonnut juutalaissyyttäjä ulos virastaan – kiinni seksuaalisesta väkivallasta

4 KOMMENTIT

  1. Tuo kuva kertoo konkreettisesti kaiken tilanteesta. Ylensyönyt pystyynnostettu porsas on närkästynyt siitä että joku uskaltaa tulla sen kaukalolle. Mutta eihän noin lihava pysty ketään häätämään posi vaan sen on sivusta katsottava kun toiset ottavat osansa sen hallinnassa olevasta “omaisuudesta”.

    Eivät tuollaiset ole vaarallisia. Ne ovat puolustuskyvyttömiä ja pystyvät vain pitämään meteliä. Sen sijaan noiden hännystelijät ja nuoleskelijat, ne ovat vaarallisempia.

  2. Luulin ensin kuvan perusteella, että kyseessä on viljasikaa koskeva mainos

Comments are closed.