Koti Uutisia Keskisuomalaiset kansallismieliset: “Suomalaisvihamielinen aktivismi kaupunkitilassa loukkaa”

Keskisuomalaiset kansallismieliset: “Suomalaisvihamielinen aktivismi kaupunkitilassa loukkaa”

4

Home_Alone_Boy1

Suomen Vastarintaliike järjesti kaksi viikkoa sitten onnistuneen kampanjaviikon Etelä-Afrikan valkoisten selviytymistaistelun puolesta. Valkoisten vastainen rasismi ei kuitenkaan hetkauta jokaista suomalaista, sillä kirpaiseva kampanja sai Jyväskylän vasemmistonuoret julkaisemaan närkästyneen ja sananvapautta polkevan lausunnon valkoista ihmisoikeustyötä vastaan. Vasemmistonuorten panettelua toisteli nöyrästi, sanatarkasti ja ilman kritiikkiä myös Keski-Suomen maakuntalehti Keskisuomalainen, joka ilman sen suurempaa taustatutkimusta julkaisi vasemmistonuorten lausuntoa myötäilevän uutisen.

Suomen Vastarintaliikkeen Jyväskylän aktivistiryhmä ja joukko muita keskisuomalaisia kansallismielisiä haluavat nyt kiinnittää huomiota siihen, miten Suomessa 1900-luvun alusta lähtien toiminut äärivasemmistolainen liikehdintä on jatkunut ja tullut entistä näkyvämmäksi Jyväskylän kaupunkitilassa. Stalinistiset kuppikunnat, jotka ovat osa monikansallista äärivasemmistolaista liikettä, pyrkivät uhoavassa retoriikassaan “murskaamaan” kansallismielisyyden turvautumalla hyökkäävän ja virheellisen tiedon levittämiseen. Suvaitsemattomuutta ja väkivaltaa lietsovat tarrat lyhtypylväissä ja roskakoreissa ovat tavallinen näky Jyväskylänkin katukuvassa.

On huolestuttavaa, että monikulttuurisuuskiihko ja loukkaavan, vihamielisen materiaalin jakaminen ja leviäminen katukuvaan alkavat olla normaalia Jyväskylässä. Niin stalinismia kuin nationalismikriittisyyttäkin perustellaan sillä, että “antifasismi on aina itsepuolustusta”. Retoriikka on kylmääkin sotaa vanhempaa ja sillä leimataan kaikki ei-kommunistit kansanvihollisiksi ja oikeutetun väkivallan kohteiksi. Jos ei satu olemaan proletariaatti tai prekariaatti, tie johtaa gulagiin. Voi kuitenkin kysyä, vastaako vihamielisen ja syrjivän materiaalin jakaminen, tappouhkausten antaminen, satunnainen ilkivalta ja väärää mieltä olevien pahoinpitely edes kommunistista käsitystä itsepuolustuksesta.

Suomalaisvihamielinen propaganda loukkaa kaupungissamme asuvien isänmaallisten ja kansallismielisissä perheissä elävien oikeutta turvalliseen elinympäristöön. Tämän lisäksi äärivasemmiston julkinen näkyminen sekä viime vuosina tapahtuneet väkivaltaiset hyökkäykset herättävät turvattomuutta kantaväestön syrjintää vastustavissa aktivisteissa.

Vuosi sitten tapahtunut karmaiseva holokausti “Äärioikeisto Suomessa” -vasemmistopamfletin yleisötilaisuudessa vaikutti myös keskisuomalaisten isänmaallisten toimintaan. Turvatoimia lisättiin kokoontumisissa, ja paikalla mukana olleet aktiivit myös kokivat henkilökohtaista turvattomuuden tunnetta tapahtumien jälkeen. Juuri pelon lietsominen ja kansallismielisyyden vastaisen toiminnan rajoittaminen tätä kautta ovat äärivasemmiston aktivistien tarkoituksia. Emme kuitenkaan halua antaa vihamielisen toiminnan lisääntymisen vaientaa meitä tai lamaannuttaa kansallismielistä toimintaa, päinvastoin.

Jo vuosi sitten kansallismieliset tahot ottivat kantaa holokaustiin todeten, että siitä tahallaan levitetyt virheelliset tiedot viestivät poliittisen ilmapiirin muutoksesta. Avoin tarrojen liimailu kadulla on osa samaa ilmiötä, vaikka se onkin luonteeltaan erilaista; “informaation” jakaminen julkisilla alueilla vaikuttaa hyväksyttävältä, vain stalinistisen viestin eteenpäin viemiseltä.

Suomalaisvihamielisyyttä ei kuitenkaan tule koskaan nähdä hyväksyttävänä poliittisena viestinä. Suomen kansan ja suomalaisen kulttuurin kunnioittaminen ei ole mielipidekysymys.

 

Suomen Vastarintaliikkeen Jyväskylän aktivistiryhmä

jyvaskyla[at]vastarinta.com

4 KOMMENTIT

 1. Oletteko te nyt ihan tosissanne, stalinisteja..? Ja joku on viemässä jotakuta.. gulagiin? Gulageita lieni Neuvostoliitossa joskus 1000 vuotta sitten, pitäisköhän teidän reivata itsenne pikku hiljaa kohti todellisuutta? Ihan totta, miten koko sakkinne voi olla yhtä v***un kujalla?? Tää koko touhu on niin helvetin sfääreissä, että ennemminkin kuin “kansallismielisiä”, olette epämääräinen joukkio vääristyneitä larppaajia. Ja kyllähän te olitte tietoisia siitä että Fight Club on fiktiivinen elokuva, ei dokumentti?

  • Arvon herra Durden, kai ymmärsit, että kyseinen teksti oli vastine Vasemmistonuorten harhaiselle järkytyslausunnolle? Otahan google käteen ja etsi tuo lausunto ja palaa sitten raivoamaan. Tai voit toki palata kertomaan, miten tässä vastineessa todenmukaisuus on huomattavasti enemmän läsnä, kuin tuossa vasurinuorison nyyhkytarinassa.

   Hienoa kutsua aktivisteja larppaajiksi ja itse sitten osoittaa aktiivisuutensa kommenttikentässä ala-arvoisilla kielitaidoilla ja argumenteilla?

   ps. Fight Club on vallan mainio elokuva, jonka antama kuva modernista maailmasta paikkaansa hakevine mieskuvineen on vähintäänkin osuva. Mutta taisit Tyler katsella tuon pätkän pelkkää pintapuolta järkytellen.

  • Tiesitkö, että 1000 vuotta sitten ei vielä muuten ollut Neuvostoliittoa olemassa kjeh kjeh

 2. Totta on , ettei Suomen kansan ja suomalaisen kansallisen kulttuurin kunnioittaminen ole mielipidekysymys. Mikä sitten on näiden punavihreiden äärivasemmistolaisten isänmaanpetturien “isänmaa”? Tai edes kotimaa?
  Kiitos kirjoituksesta! Menestystä työllenne, ja hyvää kevättä…!

Comments are closed.