Koti Uutisia Keskisuomalainen kirjoittaa Vastarintaliikkeen kampanja-aktivismista

Keskisuomalainen kirjoittaa Vastarintaliikkeen kampanja-aktivismista

1

Tällä viikolla Vastarintaliike viettää perinteistä kampanjaviikkoa valkoisten kansanmurhaa vastaan. Tänä vuonna kampanjan teema on “Kuka toi muslimit Eurooppaan?” Tahdomme muistuttaa suomalaisia siitä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat no-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Vieraile kampanjasivuillamme ja tutustu aiheeseen: http://www.vastarinta.com/kansanmurha/

Viikon aikana näyttävää aktivismia on järjestetty eri puolella maata. Jyväskylän paikallislehti Keskisuomalainen on viime päivinä uutisoinut Vastarintaliikkeen tempauksista kaupungissa. Ensimmäisenä uutiskynnyksen ylitti SPR:n toimistojen symbolinen eristäminen. Lehti kuvaili aktivismia “iskuksi”. Joidenkin lukijoiden mielestä yliampuvalla kuvailulla yritettiin viedä huomiota pois Lontoon oikeasta iskusta. Vastarintaliikkeen eristenauha on aiemminkin herättänyt närää Keskisuomalaisen toimituksessa.

Seuraavana päivänä lehti uutisoi Minna Canthin patsaan hunnuttamisesta. Uutinen on otsikoitu “Miksi Minna Canthin patsas hunnutettiin kirkkopuistossa?” Paljastamme nyt Keskisuomalaisen lukijoille, että patsas puettiin burkaan osana Vastarintaliikkeen kampanjaviikon tempauksia, joiden tarkoituksena on kiinnittää huomiota käynnissä olevaan Euroopan väestönvaihtoon sekä invaasion perimmäisiin syihin.

Lue myös: Kuka toi muslimit Eurooppaan?

1 KOMMENTTI

  1. Eiköhän Keskisuomalainen ja sen palveluksessa olevat toimittelijat juuri sitä ajatelleet, mitä jotkut lukijat ounastelivat; viedään huomiota pois tapauksesta, jossa maahantunkeutuja massamurhaa valkoihoisia brittejä.

    Kyllä on sairasta touhua tuo etnomasokismi. Nämä monikulttuurin (koodinimi kehitysmaalaisten massamaahanmuutolle länsimaihin) hyödyllisinä idiootteina häärivät toimittelijat eivät välitä siitä, että kaivavat hautaa suomalaisille etnis-kulttuurisena yhteisönä. Tai sitten ovat niin tyhmiä, etteivät tajua mitä vahinkoa tekevät.

Comments are closed.