Koti Uutisia Kotimaa Kemiläisessä asunnossa valmistettu räjähteitä

Kemiläisessä asunnossa valmistettu räjähteitä

3

Poliisi on suorittanut viikonlopun aikana tutkintaa kemiläisessä kerrostaloasunnossa. Poliisi epäilee huoneistossa olleen ja sieltä löytyneen räjähteisiin tarvittavia aineita.

Tutkinnasta ja aineista ei aiheutunut ympäristölle vaaraa. Aineet on jo kuljetettu pois asunnosta. Epäillyn henkilötiedot ovat poliisin tiedossa. Tapauksen tutkinnanjohtaja tiedottaa tapauksesta tarvittaessa lisää arkipäivinä.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

    • Joka tapauksessa parempaan väkivaltaan viittaava uutisoinnin tyyli.

  1. Oikeastaan poliisin ei tarvitse “tiedottaa” yhtään mitään. Suomalaisten “medialukutaito” ja varsinkin “poliisin antamat “Sodan ja rauhan” paksuiset sepustukset ovat saaneet aikaan sen, etteivät suomalaiset kuin viimeksi 80-vuotta sitten eli niinä päivinä, jolloin Josif Stalin aikoi laittaa Suomen “verolle” eli tarkoittaen avointa ja yksilöimätöntä kansanmurhaa pellavapäästä aina tummimpiin tukkalaitteisiin, joka tämän päivän EU-politiikassa olisi vain “monikulttuurisuutta” ja “eurooppalaisia arvoja”, jonka lopputulema löytyy kumpaisessakin versiossa joukkohautojen pohjilta, jolla eivät edes uhrit tienaa kuin parhaimmassakin jackpotissa tavalla, joka saa kaikki raivon partaalle kun vierestä katsoo ja mikä vielä pahinta: Kuuntelee!
    Niin, että muslimeja ovat, jotka kyhäsivät pommia, jolla tapetaan “vääräuskoisia” ja toiset muslimit juoksevat “syyllisten” perässä, josta valtiollinen “sotkemislaitos” eli YLE riemastuen tekee sankareita, joita ei edes Kollaalla ole nähty kuten – siitä mistä kaikki tämä alkoikin – Tätä asiantilaa YLE lähetti suuressa varomattomuudessaan veronmaksajien ykkösluokassa Venäjälle toimittelijan, joka haastatteli vielä viimeisiä Talvisodan venäläisiä veteraaneja, jotka vahvistivat “Satusetä” Röngän suureksi riemuksi – joka ei enää kirjoita kuviteltuja jännäreitä, vaan lukee niitä kuin “Taata” itse, tämä suomalainen suuri kulttuuripernonjööri ja panomies – niin suureksi riemuksi nämä “Valkoiselta kuolemalta” säästyneet veteraanit kertovat asianlaitain todella olevankin niin, etteivät ne tsuhnat niin urheita siellä Kollaalla olleetkaan, vaan “piippalakit” leikkivät kuollutta pidentääkseen omaa ikäänsä ja tietäen sen, ettei muonaa kuitenkaan ollut tarpeeksi kuin politrukeille ja heidän jäsenkirjan omaaville heiloilleen.
    Joka tapauksessa tapausta ei kirjata polpon politiikan mukaisesti miksikään taphtumaksi. Kun ei kirjata niin sellaista ei ole tapahtunut mitä ei kirjata. Siis kun ette laske tähtiä taivaalta, ei niitä ole edes olemassakaan.
    Ja jos poliisihallitus saisi NYT päättää EI Suomi olisi ollut koko itsenäisyytensä aika ollut kertaakaan sodassa minkään ulkovallan kanssa. No, kun EI KIRJATTU!!!

Comments are closed.