Koti Uutisia Ulkomaat Keltaliivit kutsuivat juutalaiskirjailijaa ”sionistipaskaksi”, koristelivat juutalaispoliitikon kuvat hakaristeillä

Keltaliivit kutsuivat juutalaiskirjailijaa ”sionistipaskaksi”, koristelivat juutalaispoliitikon kuvat hakaristeillä

4

Ranskassa keltaliivien protestit korruptoitunutta hallitusta vastaan jatkuvat jo viidettätoista viikkoa. Poliittinen eliitti raivostui lauantaina, kun mielenosoittajat antoivat juutalaisen ”intellektuellin”, Alain Finkielkrautin kuulla kunniansa.

Keltaliivit kutsuivat Finkielkrautia ”likaiseksi sionistipaskaksi”, jonka on syytä ”mennä takaisin Tel Aviviin”. Lisäksi mielenosoittajat kertoivat juutalaiselle, että ”Ranska on meidän”. Finkielkraut on yksi maan tunnetuimmista ”filosofeista” ja kirjailijoista.

Ranskan protestit ovat viime aikoina saaneet yhä juutalaistietoisempia sävyjä. ”Auschwitz-selviytyjäksi” itseään kutsunutta poliitikko Simone Veiliä esittävät maalaukset on koristeltu mielenosoitusten yhteydessä hakaristigraffiteilla. Myös juutalaisen Ilan Halimin muistoksi pystytetty puu hakattiin alas.

Finkielkraut kertoo ”aistineensa täydellistä vihaa” kohdatessaan marssijat. Juutalaisessa Rothschild-pankissa rikkautensa tahkonut presidentti Emmanuel Macron tuomitsi jyrkästi mielenosoittajien puheet ja kutsui Finkielkrautia ”Ranskan symboliksi”.

Pankkiiripresidentin mukaan Ranskalla on ”nollatoleranssi” antisemitismille. Maan korruptoitunut ”oikeuslaitos” on alkanut jo selvittää, voidaanko Finkielkrautille huudelleita mielenosoittajia vastaan nostaa ajatusrikossyytteet.

Finkielkraut tunnetaan Israelin väkivaltaista politiikkaa kannattavana äärisionistina, joka haastaa järjestelmällisesti Israel-kriitikoita oikeuteen. Hän on perustanut myös JCall-nimisen sionistisen lobbausjärjestön, joka pyrkii manipuloimaan Euroopan unionin politiikkaa Israelille mieluisaan suuntaan. Lisäksi hän on puolustellut juutalaispedofiili Roman Polanskia ja vähätellyt tämän seksuaalirikosten vakavuutta.

Myös Ranskan valeoppositiojohtaja, ”maahanmuuttokriittinen” sionisti Marine Le Pen tuomitsi keltaliivien juutalaispuheet. Le Penin mukaan Finkielkrautiin kohdistettu kritiikki oli ”vastenmielistä ja kauhistuttavaa”.

Lähteet: Financial Times, L’Obs, Foreign Policy

4 KOMMENTIT

  1. Minulta löytyy monta kaveria jotka puolustelee tätä armeijaa käymätöntä homoa juutalaisten sylikoira rottaa. Miten he eivät ymmärrä että tämä on pelkkä valheoppositio ja politiikka on pelkkää teatteria. Miten nämä saatanan lampaat saa hereille. Pahin rotta on tollanen joka esittää hyvistä, mutta takki kääntyy ku brysselin pankkiiri käskee!!! Mitä luulette onko halla aho homo/vapaamuurari. Akkaa en ole hänellä koskaan nähnyt????

Comments are closed.