Koti Uutisia Ulkomaat Keltaliivit kannustaa kansalaisia nostamaan käteistä pankeista

Keltaliivit kannustaa kansalaisia nostamaan käteistä pankeista

4

Globalistipankkien johdon ja sionistisen maailmaneliitin otsat ovat huolesta hiessä, kun Ranskan keltaliivit ovat kannustaneet kansalaisia nostamaan käteistä. Keltaliivit toivovat näin kykenevänsä heikentämään pankkien valta-asemaa ja vaikutusvaltaa.

Jos kansanliike saa aikaan valtavan pankkitilien tyhjennyksen, uhkaa tämä niin Ranskan taloutta, maailman pankkijärjestelmää kuin euroakin. Lähes 70 miljoonan asukkaan maassa puhutaan valtavista summista, jos edes murto-osa kansalaisista seuraa kansanliikkeen ohjeistusta.

Keltaliivit uskovat, että valtiovalta joutuu heikentämään otettaan ja lähestymään neuvottelupöytää nopeammin, jos heitä tukevat pankit eliminoidaan uhkana. Jää nähtäväksi, kuinka valtiovalta aikoo pysäyttää kansalaisten aikeet.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

 1. Typerintä mitä rahalla voi tehdä on säilyttää sitä pankissa.

  • Pankit elävät talletuksista.

   Jos rahat ovat pöytälaatikossa, on se aina hirveä tappio heille. Pienet summat ovat mitättömiä, mutta useamman toimiessa artikkelin kuvaamalla tavalla – on toiminta jo vaikuttavaa.

  • Ennen vanhaan kun oltiin ns. kultakannassa, markkinoille laskettiin vain sen verran seteleitä joka vastasi kullan senhetkistä arvoa pankkiholvissa. Mutta sitten kun irtaannuttiin kultakannasta, päästiin kelluttamaan Suomen Markkaakin Sirkka Hämäläisen (siionistien marionetti) toimesta. Ja näin saatiin luotua tilanne jossa pankin antaessa lainaa, se ei enää olekkaan miinusta pankin taseessa eikä sitä varten tarvitse olla rahaa/kultaa, vaan se on plussaa koska joku on velkaa pankille. Ja jokaisen tällaisen velkakirjan pankki voi “myydä” uudelleen 999-kertaa. Tämä tarkoittaa että jos joku ensin lainaa 1000e, niin kaikkien pyramidien askelmien jälkeen, pankki on voinut “luotettavasti” lainottaa 999 999e. Eli tonnista velkaa tulee miljoonan verran varallisuutta.

   Tästä rahojen nostosta olen puhunut jo vuosia. Sillä jos jokainen suomalainen nostaa vain 15%, niistä numeroista jotka tilillä ovat, käteiseksi niin huomataan kaksi asiaa: A) sellasita setelimäärää ei ole olemassakaan ja B) koska kaikki pankit takaavat toisiaan, suomessa toimivat pankit ajautuvat maksuvaikeuksiin ja sitäkautta konkurssiin. Ja se vetää mukanaan kaikki eurooppalaiset pankit. Siis niinkin pieni maa kuin Suomi voi kaataa koko EU:n pankkijärjestelmän ja EU:n.

   Toinen näkökulma asiaan on se että mitä luulette tapahtuvat pankkien maksuliikenteelle ja rahoille siinä vaiheessa jos tulee kriisiaika? Tilit jäädytetään heti. Ja sen jälkeen ihmisten on turha kysellä rahojensa perään koska olemme Eurooppalaisessa pankkiliitossa. Ja kaikkien pankkien pääpaikka on Hollannissa. Suomessa olevat konttorit ovat vain “etäpisteitä”. On siis parempi pitää koko ajan vähintään “toimintatonni” taskussa ihan siltä varalta että joku pankki menisi vaikka konkurssiin. Millä sitä elät sen aikaa että asiat saadaan setvittyä jos ei ole muuta kuin muovinpala joka sanoon “Ei voittoa” kun sitä koittaa tunkea automaattiin tai kassan päätteeseen.

   Olemme haavoittuvampi kuin yleisesti ymmärretään.

Comments are closed.