Koti Uutisia Sionismi Keltaliivi käski sionistia painumaan Israeliin – tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Keltaliivi käski sionistia painumaan Israeliin – tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

1
Alain Finkielkraut.

Uutisoimme helmikuussa “antisemitistisestä” välikohtauksesta, joka tapahtui Ranskan keltaliivien protestissa korruptoitunutta hallitusta vastaan. Poliittinen eliitti raivostui tuolloin, kun mielenosoittajat antoivat juutalaisen ”intellektuellin”, Alain Finkielkrautin kuulla kunniansa.

Keltaliivit kutsuivat mielenosoitusta seuraamaan saapunutta Finkielkrautia ”likaiseksi sionistipaskaksi”, jonka on syytä ”mennä takaisin Tel Aviviin”. Lisäksi mielenosoittajat kertoivat juutalaiselle, että ”Ranska on meidän”. Finkielkraut on yksi maan tunnetuimmista ”filosofeista” ja kirjailijoista.

Finkielkraut kertoi medialle ”aistineensa täydellistä vihaa” kohdatessaan marssijat. Juutalaisessa Rothschild-pankissa rikkautensa tahkonut presidentti Emmanuel Macron tuomitsi jyrkästi mielenosoittajien puheet ja kutsui Finkielkrautia ”Ranskan symboliksi”. Pankkiiripresidentin mukaan Ranskalla on ”nollatoleranssi” antisemitismille.

Maan korruptoitunut ”oikeuslaitos” alkoi välittömästi selvittää, voidaanko Finkielkrautille huudelleita mielenosoittajia vastaan nostaa ajatusrikossyytteet. Puoli vuotta myöhemmin tuomioistuin päätti huutelun olleen niin vakava “rikos”, ettei sakkotuomio olisi ollut tarpeeksi ankara sanktio.

Finkielkrautille huudellut Benjamin W. -nimimerkillä tunnettu mies sai kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion välikohtauksen vuoksi. Vastaaja perusteli toimintaansa Israelin sotarikoksilla Palestiinassa ja hän aikoo valittaa tuomiosta.

Finkielkraut tunnetaan Israelin väkivaltaista politiikkaa kannattavana äärisionistina, joka haastaa järjestelmällisesti Israel-kriitikoita oikeuteen. Hän on perustanut myös JCall-nimisen sionistisen lobbausjärjestön, joka pyrkii manipuloimaan Euroopan unionin politiikkaa Israelille mieluisaan suuntaan. Lisäksi Finkielkraut on puolustellut juutalaispedofiili Roman Polanskia ja vähätellyt tämän seksuaalirikosten vakavuutta.

Lähde: Ilta-Sanomat

1 KOMMENTTI

  1. Kellepä sitä valittaa tuomiosta, kun valituksen käsittelee samat umpikorruptoituneet tyypit.

Comments are closed.