Koti Uutisia Kotimaa Keijo Kaarisade teki comebackin!

Keijo Kaarisade teki comebackin!

1

Vihapuhepoliisina tunnettu parodiatili Keijo Kaarisade teki paluun Twitteriin. Alkuperäinen tili poistettiin keväällä ilmeisesti poliisin pyynnöstä, vaikka itse tiliä tai sen haltijaa ei epäillä mistään rikoksesta. Poliisi siis tekemässä työtään?

Vain muutaman ensimmäisen päivän aikana Kaarisade päätyikin tahatonta huumoria viljelevän somepoliisi Jari Taposen estettyjen henkilöiden listalle, joka on tiettävästi hyvin pitkä. Poliisin avoimuus kun ei taida koskea väärämielisiä henkilöitä. Lisäksi Kaarisade kommentoi Taposelle viestin, jonka sisältö oli yksinkertaisesti “pöö”, joten estäminen lieneekin oikeastaan täysin perusteltua.

Keijon saavutuksiin voi aikaisemmilta vuosilta laskea esimerkiksi ehdotuksen maalittamisen saamisesta rikoslakiin. Nyt tätä lakia ollaan hallituksen toimesta mahdollisesti suorittamassa. Keijon uusin projekti onkin saada väestönvaihdosta puhumisen yksinoikeus pois äärioikeistolta ja saada valtavirtakin puhumaan aiheesta: “Samoin kuin leijonariipuksia ei voida jättää vain äärioikeistolle, ei pitäisi antaa heidän omia myöskään teoriaa väestönvaihdosta ja tehdä siitä jotain negatiivista. Voisimmeko puhua mielummin voimaannuttavasti Väestö 2.0:sta? #väestönvaihto”, pähkäilee hän Twitter-sivullaan.

Voit seurata Kaarisadetta tästä linkistä: https://twitter.com/keijomedia

1 KOMMENTTI

Comments are closed.