Koti Uutisia Rotu Kehitysapu pahentaa siirtolaiskriisiä – globalistit vaativat “Eurafrikkaa”

Kehitysapu pahentaa siirtolaiskriisiä – globalistit vaativat “Eurafrikkaa”

12

Globalistinen talousjulkaisu The Economist myöntää, ettei yleinen poliittinen iskulause “pakolaisten auttamisesta näiden kotimaassa” todellisuudessa paranna siirtolaiskriisiä. Lehti muistuttaa, että tällä hetkellä Eurooppaan tunkeutuvat afrikkalaiset edustavat juuri kotimaansa rikkaampaa ainesta.

The Economist kommentoi artikkelissa muun muassa Angela Merkelin esittämää ideaa “Afrikan Marshall-avusta”, jolla liittokansleri on yrittänyt tyynnytellä hallitsemattomasta maahanmuutosta raivostuneita äänestäjiä. Merkelin mukaan saksalaisten veronmaksajien rahojen lapiointi Afrikkaan tulisi vähentämään siirtolaispainetta lähtömaiden elintason kohentuessa.

Vaikka Merkelin argumentit kuulostavat loogiselta, eivät tilastot tue niitä The Economistin mukaan. Koska laittomat siirtolaiset edustavat lähtömaiden vauraampaa väestöluokkaa, tulisi kehitysavun lisääminen todennäköisesti vain lisäämään Eurooppaan tunkeutuvien afrikkalaisten määrää. Kehitysapurahat päätyisivät lopulta esimerkiksi ihmissalakuljettajien taskuihin.

Kansallismielisten vastaus ongelmaan on yksinkertainen: Euroopan rajat tulee sulkea ja kehitysapu Afrikkaan lopettaa. Globalistien äänitorvi The Economist tosin ehdottaa päinvastaista lähestymistapaa: lehden mukaan Euroopan täytyy hukuttautua afrikkalaisiin ja “hyväksyä kohtalonsa” siitä, että olemme tulevaisuudessa “Eurafrikka”. Lehti kirjoittaa tyytyväisenä:

“2,2 miljardista ihmisestä, jotka syntyvät maailmaan vuoteen 2050 mennessä, 1,3 miljardia tulee olemaan afrikkalaisia – – Afrikan elintason kohentuessa maahanmuutto sieltä pois tulee vain lisääntymään, ei vähenemään. Emmanuel Macron viittasi tähän tuoreessa haastattelussaan.”

Entinen Rothschild-pankkiiri Macron on markkinoinut The Rush to Europe -nimistä kirjaa, jonka mukaan “afroeurooppalaisten” eli mustien maahantunkeutujien määrä voi nousta jopa 25 prosenttiin koko Euroopan väestöstä seuraavan 30 vuoden aikana. Globalistit pitävät kehitystä myönteisenä.

Kulttuurimarxistit ovat usein väittäneet, että niin sanottujen vastajihadistien “Eurabia”-skenaario on pelkkä rasistinen salaliittoteoria. Täysin valtavirtainen The Economist kuitenkin julistaa ylpeästi, että “Eurafrikka” tulee olemaan “Euroopan kulttuurillinen ja väestöllinen kohtalo”, jota ei saa vastustaa. Väestönvaihtopolitiikka valkoisten tuhoamiseksi on entistä avoimempaa.

Lähde: The Economist

12 KOMMENTIT

 1. Ennen vuotta 2050 kansallissosialismi on jälleen ottanut vallan Euroopassa ja nänä kansanpetturit ovat hyväksyneet kohtalonsa; rangaistuksen, joka tulee olemaan kaikista kovin.

 2. Se, että lähetämme Afrikkaan rahaa, ei ratkaise mitään. Niin olemme tehneet jo kymmeniä vuosia. Muutos voi tapahtua vasta sitten, kun LÄHETÄMME sinne, korjaan, tarkoitan siis TÄNNE MEILLE, meidän EurAfrikkaamme, UUTTA TIETOA.

  Uutti tietoa ei voi käytännössä lähettää digitaalisesti.
  — Meidän on siis lähetettävä ihmisiä sinne (ei rahaa tai tietoa digitaalisina bitteinä).
  — Meidän on KOLONIALISOITAVA EurAfrikka.
  — Mutta haluammeko sitä?
  — Haluammeko tehdä Afrikasta kukoistavan siirtomaa-alueen?
  — Ja onnistummeko siinä ilman Euroopan valtioiden keskinäisiä sotia siitä, kuka saa parhaat palat Afrikasta?

  Vaihtoehto koloniasoinnille on
  — lähettää Afrikkaan bittejä, tietona tai rahana, ja ihmetellä kun mitään ei tapahdu tai
  — antaa Afrikan itse löytää itsensä. Itse hyödyntää omat vahvuutensa ja heikkoutensa
  — ilman, että koko ajan yritämme neuvoa ja rahalla ostaa ratkaisuja siihen, miten heidän pitää ratkaista omat ongelmansa.

  Afrikan kehittyminen ei ole Eurooppalaisten ongelma. Meidän on vain annettava afrikkalaisille vapaus itse ratkaista omat ongelmansa.

  • Ja kun siellä ongelmanratkaisukyky on käytännössä olematonta, paree kun rakennetaan muuri ympärille ja kurkitaan silloin tällöin sen yli, jotta kukas nyt tänään on kalifina kalifin paikalla. Afrikan alkuperäisväestö kun ei nyt vaan pysty sopeutumaan mihinkään nykyaikaiseen vivahtavaankaan.

   Anna niille laite jossa on enemmän liikkuvia osia kuin hohtimissa, ja ovat pihalla kuin lintulauta. Ja sitten näillä moniosaajilla muka paikataan Euroopan vanhenevaa väestöä ja keinotekoisesti luotua työttömyyttä. Taivas, perse ja orapihlaja. Paviaanin sellainen. Siis perse.

 3. Tätä menoa muutan vaikka Venäjälle jos on ihan pakko. Putinilla sentään on jotain päässä.

 4. Jokainen rokotettu neekerilapsi tuottaa 8-20 uutta mustapäätä….joten se niistä kauniista maailmaa syleilevistä avustuskampanjoista. Ekoteko olisi kannan tuntuva harventaminen kohdemaanosassa, eli afrikassa

 5. Maikkarilla oli juuri äsken että pohjoisessa on nähty valkoista.

 6. “Tarvitaan uusia tappoviruksia sinne Ebolan ja AIDSin rinnalle”, niinpä, eiköhän luonto yritä kertoa jotain asettamalla kyseiseen maanosaan kyseisiä tauteja jolla saataisiin ns.luonnollinen poistuma aikaiseksi.

Comments are closed.