Koti Uutisia Kaupungin kaikki poliisit tarvittu vastaanottokeskusmellakoiden rauhoittamiseen

Kaupungin kaikki poliisit tarvittu vastaanottokeskusmellakoiden rauhoittamiseen

5

UK_poliisi_vastaanottokeskusmellakat

Poliisihallitus kertoo, että Suomessa on ollut viime viikkojen aikana useampia sellaisia laittomasti maahan saapuneiden välisiä joukkotappeluja, joiden taltuttamiseksi on tarvittu kaikki saatavilla olevat poliisit.

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton ylikomisario Yrjö Suhonen kirjoitti 2. joulukuuta blogissaan:

“Tietoon on tullut tilanne, jossa ainoana paikalla ollut poliisipartio on joutunut taistelemaan tiensä ulos, kymmenien vihamielisten nuorten miesten piirittäessä sen. Vie aikansa, ennen kuin kotouttaminen on niin pitkällä, että maahanmuuttaja tajuaa suomalaisen virkamiehen koskemattomuuden. Meillä Suomessa poliisin kivittäminen ei ole kansanhuvi. Onneksi.

Pelkään pahoin, että kohta Suomessa kaduille tulee Ranskan mallin mukaisesti sotilaita. Ammattitaidon ja osaamisen kannalta sekin on parempi kuin tehtävien jakaminen siviileille täydennyspoliisijärjestelmän kautta.

Jälleen kerran Suomi herää liian myöhään. Hallituksen ja eduskunnan on turha sanoa, etteikö olisi varoitettu.”

Lähde: MV-lehti

5 KOMMENTIT

  1. Hennalassa on Suomen eka paikka jonne poliisikaan ei uskalla enää mennä, ainakaa normipartiolla. Ambulanssia ja paloautoakin on aina pari poliisipartiota turvaamassa! Eli ihan sama meno kuin Ruotsin lähiöissä ym. Syksyllä jäi mieleen uutinen jossa vokin johtaja syytti syyhyepidemiasta suomalaisia! Kyllä on kiva näin itsenäisyyspäivän aattona että Suomen turvallisuus on uhattuna näiden suvakki maanpettureiden vapaasta tahdosta

  2. Onkohan muuten tuolla Hennalassa paljonkin niitä SPR:n työntekijöitä?

  3. Noh,suomalaiset poliisit alkaa käydä ns.pakolaisten rötösten peittelyssään
    täysin epäluotettavaksi ja naurettavaksi mutta luulisi kunnolla pampulla otsaan
    muutama kerta selventävän käydäänkö poliiseihin kiinni vai ei..Vai puuttuuko sinivuokoilta pallit näiden A1-kansalaisten kohdalla?!Tavallista suomalaista juoppoa vedetään pampulla ohimoon ihan ujostelematta vaikka ihan egon kohotukseksi kyllä..

Comments are closed.